Lisanne beleeft #55

Afgelopen week ging het weer iets beter, heel fijn! Ik kreeg goed nieuws van de huisarts. Verder lakte ik mijn nagels, werkte vanuit mijn planner omdat het zo druk was en genoot van het kijken van een serie. Ik vertel je er graag meer over.

Nadat het er drie(!) weken op zat deed ik toch maar weer een nieuw nagellakje op. Ik snap ook niet hoe het zo ontzettend lang blijft zitten, haha. Maar dit is de combinatie die ik gebruik: nagellak van Essie (in de kleur bordeaux) en een topcoat uit de gel lijn van Essie. Ik ben al jaren fan van Essie nagellak omdat het zo lang blijft zitten bij mij, maar drie weken met mijn nagellak heb ik denk ik nog nooit gedaan, haha.

Ik nam afgelopen week veel filmpjes op! Het is allemaal nog niet helemaal klaar, vandaar dat je ze nog niet hebt kunnen zien. Maar ik ben druk bezig geweest.

Maandag ging ik op pad om bloed te laten afnemen! Daarvoor moet je tegenwoordig een afspraak maken. Mijn gegevens bleken ineens niet aanwezig te zijn, gelukkig werd na een belletje aan mijn huisarts toch goed geregeld en kon ik toch bloed laten afnemen.

Ik krulde mijn haar terwijl het buiten vet hard regende. Gelukkig heb ik een fijne regenjas! Ik krijg zó veel vragen over mijn regenjas, wat ik ook wel snap. Hij is namelijk echt heel erg fijn, ik draag geen andere jassen meer, haha.

Na een lange zoektocht door het hele huis vond ik mijn camera weer terug. Ik snap ook niet helemaal hoe ik die grote camera heb kunnen kwijtraken, maar het lukte me. Ik denk dat ik er gewoon steeds overheen keek! Gelukkig is hij terecht dus kon ik weer lekker verder met mijn werk.

Leuk nieuws, ik heb een kaartje gemaakt voor de de Sint collectie van Post & Papier! Je shopt hem hier. In deze tijd is het extra leuk om een kaartje voor Sinterklaas te sturen, vind ik. Het is toch wat lastiger om fysiek af te spreken, maar via de post Sinterklaas vieren gaat net zo goed!

Bij mijn ouders aan het barretje in de keuken is een fijn werkplekje. Ik heb er weer lekker veel gedaan gekregen.

Ik vertelde afgelopen weken dat ik me iets minder fit voelde en niet zo goed wist waar dat van kwam. Woensdag werd ik gebeld door mijn huisarts. Goed nieuws: mijn schildkliermedicatie was niet goed afgesteld. Dus nu moet ik wat minder medicijnen nemen en dat zou ervoor kunnen zorgen dat ik me beter ga voelen! De schildklier heeft namelijk een heel grote invloed op je hele lichaam, dus de kans is groot dat dit wel gaat helpen.

Verder dronk ik lekker veel perenthee en keek ik naar Jane the Virgin. Heerlijke serie!

Met blauwe besjes.

Ik gebruikte mijn thermosfles die ik een tijdje geleden in een blogbox kreeg, het is deze van SIGG.

Een tijd geleden had ik heel veel last van hooikoorts waardoor mijn ogen geen lenzen meer kunnen verdragen. Dat is nu gelukkig weg, maar hierdoor had ik mijn bril al heel lang niet opgehad. Zondag deed ik hem weer eventjes op. Staat toch wel leuk! Maar…

Mijn lenzen en een likje make-up vind ik toch leuker, haha. Als ik mijn bril draag heb ik geen zin om make-up op te doen, want “dan zit mijn bril er toch voor”, is mijn logica. Maar toch vind ik mijn bril nog steeds ook wel leuk.

En ik las zondag zowaar een boek! Ik merk dat ik wat moeite heb met het voeren van een goed gesprek, ik schiet bijvoorbeeld compleet in de stress als iemand me vraagt “wat ik doe”. Terwijl het best een goed verhaal is om te vertellen wat ik doe, al zeg ik het zelf. Het komt er alleen niet helemaal lekker uit, haha. Dus, ik dacht: laat ik een boek lezen over het vertellen van verhalen. Het is nooit verkeerd om daar beter in te worden!

En het mooiste was: het lukte gewoon. Ik heb heel veel moeite gehad met het lezen van boeken, maar nu heb ik gewoon in een avond bijna honderd pagina’s kunnen lezen. Dus, ik ben helemaal blij. Trots op mezelf!

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 3 november 2020 / 12:24

    Wat gaaf zeg, dat het weer lukt om een boek te lezen! Ik hoop dat ze nu de oorzaak hebben gevonden voor het feit dat je je minder voelt én natuurlijk dat het hiermee opgelost kan worden. Fijne nieuwe week!

  2. Zo simpel is dan geluk 3 november 2020 / 17:47

    Als je schildkliermedicatie niet goed ingesteld is kan je je inderdaad niet fijn voelen. Hopelijk doet de aanpassing in de medicatie je goed!

  3. Dionne 5 november 2020 / 15:51

    Ben benieuwd of het boek helpt! Fijn dat je in ieder geval weer kan lezen, ik was ook zo blij toen ik dat eindelijk weer kon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.