Lisanne beleeft #56

Afgelopen week stond in het teken van drie dingen. Als eerst keek ik kerstfilms omdat ik me niet zo fit voelde. Maar dat was wél heel leuk. Verder las ik een boek uit (yeah!) en at de lekkerste chocolade op aarde. Ik laat het je graag zien.

Laten we maar beginnen met die lekkere chocolade. Deze was echt hemels! Normaal zijn chocoladerepen met cheesecake smaak niet glutenvrij, maar deze is dat wel! Ik kocht hem bij Action. Ik denk dat ik gauw maar weer een Action boodschappenlijstje moet gaan maken en een bezoekje gaan brengen, want deze reep is natuurlijk allang op.

Productieve dagen aan het begin van de week! Ik heb veel gedaan gekregen. Hier draag ik een nieuw vestje van Chiquelle. Daar mag ik regelmatig iets uitzoeken, heel leuk! Ik weet dat echte influencers geen outfits herhalen, maar ik denk dat ik het vest afgelopen week wel drie dagen aangehad heb, haha.

Ik bracht een bezoekje aan de kringloopwinkel. Rataplan Den Helder is al helemaal in kerstsfeer!

Deze ging met me mee. Een huisje om een theelichtje in te branden!

Ik las het boek Spreek als TED, ik denk dat ik hierover nog een aparte blogpost ga schrijven.

Ik had een paar dagen waarop ik heel veel steken in mijn hoofd had. Dat is vaak een teken dat ik te veel doe, als ik doorga word ik dan duizelig en val ik flauw. Dat moeten we niet hebben, dus dan doe ik maar extra rustig aan.

Uiteindelijk keek ik drie keer een kerstfilm deze week, ik denk dat ik hierover ook nog een blogpost ga maken. Kerstfilms zijn leuk!

‘s Avonds voel ik me vaak beter dan overdag, ik weet ook niet hoe dat kan. maar dan is het tijd om mijn boekje te lezen!

Over het boek was ik enthousiast.

De favoriete film tot nu toe: Holidate! Ik vond hem grappig.

Ook deze was lekker fout.

Door al die kerstfilms kreeg ik zin om mijn huis te versieren! Ik begon met kerstlichtjes. Echt wel een een goed idee. Ik heb het uitgebreid laten zien op Instagram (volg me hier als je me nog niet volgt).

Het zag er supergezellig uit, voor een avondje. De volgende ochtend was het alweer los. Duct tape was blijkbaar niet de beste optie. Ik denk dat ik punaises ga proberen (dat kan mooi op mijn Action booschappenlijstje, ha!).

Dus… dat was mijn week. Veel rustig aan gedaan, maar op zich had ik er wel vrede mee. ik heb ook plezier gehad met mijn kerstfilms!

DELEN:

6 reacties

 1. Dionne 10 november 2020 / 21:24

  Ik heb zelf het idee dat dat is omdat er ‘s avonds minder fel licht en prikkels etc. zijn. Dat ik me daarom wanneer het donker wordt wat beter voel. Maar geen idee of dat het echt is, ik blijf het ook vreemd vinden.

  • Lisanne 11 november 2020 / 15:39

   Dat zou inderdaad ook kunnen!

 2. Naomi 11 november 2020 / 10:42

  Die chocola zou geloof ik niet mijn ding zijn en toch maak je me nieuwsgierig naar de smaak. Veel plezier met je kerstlichtjes; ik hoop dat ze nu langer blijven hangen;).

  • Lisanne 11 november 2020 / 15:38

   Haha, ik heb al een berichtje gehad van iemand die hem aan de hand van mijn verhalen kocht en die vond hem vies. Hij is duidelijk niet voor iedereen, heheh.

 3. Zo simpel is dan geluk 14 november 2020 / 19:27

  Je had het al erg gezellig gemaakt in huis. Jammer dat het niet bleef zitten!
  Hopelijk volgende week weer een wat beter week.

 4. Leonoor 17 november 2020 / 10:42

  Heb genoten van je kerstlichtjes stories!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.