Lisanne beleeft #57

Afgelopen week was weer een beetje een gekke week. Ik werd ongesteld, wat ervoor zorgt dat ik iets minder fit was. Maar ik beleefde alsnog leuke avonturen, zo probeerde ik mijn kerstlampjes op te hangen, wat niet helemaal ging zoals ik wilde. En ik keek series, ik kan je er weer een paar aanraden!

Ik zou bijna zeggen dat het een must-see is. The Queen’s Gambit is een serie die zich afspeelt in de jaren 60, het volgt een meisje dat heel goed leert schaken. Ondanks dat het niet perse super spannend of eng is m√≥est ik blijven kijken en was ik zo door de acht afleveringen (van elk een uur) heen.

Bijna vergat ik dat ik nog andere jassen had dan mijn fijne nieuwe regenjas van America Today (ik krijg nog steeds dagelijks vragen over die jas, misschien tijd voor een blog erover, haha). Deze jas is van een paar jaar geleden van Primark. Heel fijn! Ik heb hem al veel gedragen maar hij kan nog wel een jaartje mee.

En een kerstserie, keek ik ook! Dash & Lily. Heel leuke kneuterige kerstserie, kijkt lekker weg en geeft je een goed gevoel. Vergeleken met de meeste kerstfilms zit hier meer een verhaal in, wat het wel leuker maakt en je blijft tot het eind nieuwsgierig hoe het gaat aflopen.

Oh en ik had dus ruzie met de kerstlampjes die ik wilde ophangen. Eerst probeerde ik het met ducttape. Eerst aan de muur, daarna aan mijn gordijntjes. Allemaal geen succes, ondanks dat het wel goed plakt. Dus… mijn vader nam deze haakjes mee van de bouwmarkt. Volgens mij zijn het deze.

Dus… ik de haakjes proberen. Eigenlijk moet je ze opplakken en dan 24 uur wachten en er daarna pas iets aan hangen. Daar had ik geen zin in, dus dat deed ik niet. Bij het eerste haakje was ik wat aan het prutsen en zat ik met mijn vette vingers aan het plakstripje, dat was niet zo handig. Daardoor viel hij er in no time af. Oh, ik had hem nog verkeerd om gehangen ook, niet zo’n succes dus van mijn kant, haha.

Gelukkig blijft het zonder vette vingers wel goed hangen. Het hangt nu al sinds zaterdag en ik denk dat we met zekerheid kunnen zeggen dat dit wel blijft hangen! De haakjes heb ik bevestigd aan mijn muur.

Zo ziet dat er van dichtbij uit. Ik denk dat ik voor altijd mijn kerstlampjes laat hangen, het is zo gezellig!

En ik keek naar Netflix naar You me her, ik vind het niet het leukste seizoen tot nu toe, maar op zich wel leuk.

Ook las ik een boek, dat helemaal niet op de foto staat. Maar ik heb De kracht van kwetsbaarheid gekocht en die lees ik op het moment.

Wat ik ook deed was even door mijn archief op Instagram kijken. Dit zijn twee oude foto’s! Ik zag er zo anders uit twee jaar geleden! Wel leuk om terug te zien.

Dat was een korte Lisanne Beleeft vandaag. Ik heb ook niet zo heel erg veel beleefd, haha. Maar ik film toch meer (je kan dat dagelijks zien op Instagram). Ik hield me vooral bezig met lezen, serie kijken en kerstlampjes hangende houden. En dat is allemaal gelukt! Hopelijk kan ik je volgende week weer meer vertellen, vast wel.

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 18 november 2020 / 10:41

    Die hakjes zijn echt een briljante oplossing. Ook voor slingers e.d. Ben wel benieuwd of je de verf meetrekt als je ze er weer af zou halen…

  2. Dionne 18 november 2020 / 20:09

    Geen idee of je hem al gezien hebt, maar ik vind Emily in Paris ook echt een aanrader. Heerlijk om te kijken wanneer je even niet wilt nadenken, gelukkig heb ik nog een aantal afleveringen ūüôā

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.