Lisanne beleeft #58

Een week vol chocoladepepernoten en kerstlichtjes! Haha, ik beleefde afgelopen week vooral veel avonturen met mijn kerstlichtjes, maar nu ze hangen ben ik ook echt een gelukkiger mens (haha, echt!). Ik voelde me helemaal fijn. Zeker nadat ik ook nog een hoepel in huis haalde en las over kwetsbaarheid. Ik laat je mijn week graag zien aan de hand van de foto’s die ik maakte.

Ik zag op de Instagram van maakhetglutenvrij.nl dat zij een pakketje kreeg van Holland & Barrett vol glutenvrij sint-snoepgoed. Het is misschien een beetje raar, maar ik werd heel enthousiast van de chocoladekruidnoten! Die heb ik sinds ik glutenvrij eet niet meer gegeten, dus die wilde ik graag proberen.

Dus… dat deed ik! En het was een succes hoor, heel lekker. Niet zo lekker dat ik je zou aanraden om te kopen als je niet gluten- of lactosevrij hoeft te eten hoor, maar als je wel een van die beperkingen in je dieet hebt zijn het zeker aanraders! Ik vond ze erg lekker, en verslavend haha.

Bij C&A kocht ik een nieuwe jas voor deze winter. Op de website vind ik hem niet, helaas. Hij was €49,99, maar er was 30% korting op alle jassen, dus voor €35 was ik een winterjas rijker. Ben er helemaal blij mee! Ik zie dat die actie voorbij is bij C&A maar ze hebben deze week nog wel allemaal verschillende black friday week deals.

Ik draag hem wel met een blauwe (of zwarte) broek, niet met grijs, dat wordt allemaal iets te grijs, haha.

En het kaartje er nog even af. Ik ben er echt blij mee, hij is netjes en lekker warm. En hij staat leuk met mijn sjaal van America Today (die ook korting hebben ivm black friday!).

Op Instagram deed ik een shoplog waarin ik liet zien wat ik kocht bij Action. Ik kocht lampjes en geurkaarsjes. En dus deze chocolade! Heel erg verslavend… ik kan er niet vanaf blijven, haha.

Met plakhaakjes van Tesa ging ik aan de slag om mijn nieuwe lampjes op te hangen. 14 meter lampjes, kocht ik! Ik dacht dat dat veel te lang was, maar het bleek precies lang genoeg te zijn.

Het was even een uitdaging om de lampjes uit de knoop te halen, maar uiteindelijk lukte het. Ik heb er zelfs een reels video over gemaakt, haha. Je bekijkt hem hier! Geen idee wat het is, maar ik krijg een heel blij gevoel van de lampjes, misschien laat ik ze het hele jaar door wel hangen.

Ik zag bij Saske en Iris steeds dat ze aan het hoelahoepen waren, dat zag er zo leuk uit! Aangezien ik wat minder ga wandelen als het slecht weer is leek het me wel een leuke manier van bewegen (ook niet te intensief haha). Dus… ik bestelde ook een hoepel! Wel eentje zonder extra gewichten, de meeste fitnesshoepels hebben extra gewicht. Deze zorgt niet voor (te veel) blauwe plekken, gelukkig. Ik kocht mijne bij Robinhoop.nl.

Ook ontving ik een dichtbundel, geschreven door Adriana Ivanova van Hartkamers. Heel mooi!

Wat ik ook deed is verder gaan in mijn boekje, tot nu toe vind ik hem super interessant! Ik zal je op de hoogte houden. Gisteren las ik een stuk over schaamte, wat heel verhelderend was. Maar een complete blogpost over het boek houd je nog tegoed van me!

Zo’n gelukkig mens met mijn lampjes! Zó fijn om je gelukkig te voelen in je eigen huisje.

DELEN:

5 reacties

 1. Darina 24 november 2020 / 08:46

  De lichtjes zijn erg leuk, ik kan me voorstellen dat je ze wilt laten hangen. De jas staat je ook prachtig!

 2. Naomi 24 november 2020 / 13:03

  Mooie jas! En mensen die met een hoepel overweg kunnen vind ik helden. Die van mij valt altijd direct recht naar beneden…

 3. Dionne 26 november 2020 / 21:30

  Ben benieuwd naar de blogpost over het boek wat je nu leest, vond je vorige boekenpost ook leuk. Toch handig, zou ze zelf niet zo snel lezen namelijk sinds ik sneller een fictief boek oppak. En ik ga morgen echt eindelijk eens pepernoten kopen haha, kan niet wachten!

 4. Kim 28 november 2020 / 10:33

  Hoi Lisanne, ik vind je blog heel leuk om te volgen en ik volg je ook op instagram. Zou het een idee zijn om in je weekoverzicht ook een aantal foto’s te zetten die niet al op je insta(verhaal) staan? Dan is het ook voor je volgers leuk en verbieuwend om je weekoverzicht te bekijken!

  • Lisanne 30 november 2020 / 16:54

   Leuk idee, ik ga het proberen! Over het algemeen zet ik alle foto’s die ik door de week heen maak al wel online, maar misschien kan ik wel een toevoeging doen. Bedankt voor je suggestie 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.