Lisanne beleeft #59

Afgelopen week genoot ik van mijn lampjes (in stilte, ik maakte er alleen nog een Reels over). Maakte een puzzel en keek vooral heel veel series en films, haha. Verder maakte ik een tripje naar de boekenwinkel, waar ik ook iets meenam. Ik neem je graag mee in mijn week!

Ik denk dat ik voortaan elke week zo’n foto maak waarin je ziet dat ik dit weekverslagje aan het typen ben. Zojuist maakte ik precies zo’n foto voor mijn volgende verslagje! Op deze foto typte ik die van vorige week.

Naast mij lag nog een puzzel, deze maakte ik op zaterdagavond met twee vrienden. Het is er eentje van 500 stukjes, die kun je prima op een avond maken met z’n drieën. Uiteindelijk ruimde ik de puzzel op op maandag, denk ik. Ik ben er toch trotser op als ik het helemaal zelf gedaan heb, haha.

Mijn puzzels van 500 stukjes zijn nu wel op! Ik zag dat trekpleister Wasgij puzzels verkoopt van 500 stukjes, dus daar ga ik maar even kijken binnenkort. 1000 vind ik net even te veel, daar heb ik niet zo veel geduld voor. En dan ligt de tafel zo vol, dat is ook niet handig!

Na de winactie met Pickwick thee adventskalenders ging ik op zoek naar nog meer kalenders. Online zijn er wel wat te bestellen, maar ook Hema heeft een kalender! Deze heeft wel maar vijf verschillende soorten thee, dan is elke dag een andere toch leuker. Ik hoorde dat Lidl er ook eentje verkoopt, van Clipper. Ook een aanrader als je er nog eentje wil!

Weer een Lisanne in blog-actie. Hier bewerkte ik de Chiquelle video. Ik vind het zo leuk om zulke video’s te maken! Inmiddels ben ik alweer bezig met een nieuwe video, het is wel even wat werk, maar dan heb je ook wat!

Ik had bedacht dat ik op zoek zou gaan naar Kerst DIY’s op Pinterest, dat heb ik heb ik uiteindelijk niet gedaan. Dat ga ik nog maar doen, ik heb er nog steeds zin in! Leuke avondbesteding. Als ik iets leuks vind deel ik het natuurlijk graag met je!

Donderdagavond at ik per ongeluk gluten, daarna was ik ziek en heb ik veel in bed gelegen.

Ook begon ik aan het kijken van een film die ik allang gezien had, haha. Dat is altijd zo’n gek gevoel, in het begin herken je het vaag, daarna wordt het steeds duidelijker en op een gegeven moment ben je er klaar mee. Dat was bij deze film zo. Hij is wel leuk hoor, A Bad Moms Christmas.

Maar de film die ik daarna opzette, Instant Family, was écht heel mooi! Het wordt gebracht met de luchtigheid van een romantische komedie, maar er zit veel meer verhaal en een boodschap achter. Ik huil echt nooit bij films, maar bij deze moest ik bijna huilen. Heel mooie, vrolijke en ontroerende film. Echt een aanrader, als je het mij vraagt! Dit zijn films die ik fijn vind om te kijken.

Na het kijken van een paar films begon ik aan een serie waar ik al heeeeel veel mensen over heb gehoord: The Crown. Ik ben nog geen groot fan, maar heb al wel vijf afleveringen verslonden (dat is gewoon 5 uur kijken he!). Het is wel heel mooi gemaakt allemaal, dat is vaak zo bij (goede) series die zich afspelen in het verleden, daar kan ik wel van genieten.

Tijdens het kijken van de serie lakte ik mijn nagels. Goude combi, bordeaux van Essie en de gel topcoat (nu in de aanbieding op Bol, echt een aanrader!), ook van Essie. Ik lak mijn nagels hierdoor niet vaker dan eens per twee weken, het blijft zo goed zitten!

Zondag deed ik een rondje door het centrum van Schagen. Daar word ik heel enthousiast van, want ze hebben daar een heel mooie grote boekenwinkel. Daar kan ik me uren vermaken, zo gelukkig word ik van een fijne boekenwinkel.

Van mezelf mocht ik één boek uitkiezen. Ik kwam er Dingen anders doen tegen, geschreven door Lianne tegen, die nam ik mee naar huis!

DELEN:

5 reacties

 1. Mariska 1 december 2020 / 10:42

  Puzzelen, vroeger deed ik dat zo vaak! Nu ben ik meer van de diamond painting (als ik mezelf de tijd gun ervoor). Ga binnenkort beginnen met een van 150cm bij 150cm van The Kelly Family, mijn favoriete band haha. Zal wel even duren 🙂

  • Lisanne 1 december 2020 / 20:28

   Gaaf zeg, diamond painting lijkt mij ook heel leuk! Heb je ook een goede dosis geduld voor nodig natuurlijk

 2. Naomi 1 december 2020 / 17:55

  December is bij mij puzzelmaand. Ik ga et wagen met duizend stukjes, maar denk wel dat de puzzel dan pas in 2021 af is;). Dat met films die je eerst vaag herkent en dan toch al gezien blijkt te hebben is trouwens heel herkenbaar. Ik heb het regelmatig met boeken.

 3. Dionne 1 december 2020 / 20:01

  Hm, ik ga de volgende keer met puzzelen 1000 stukjes proberen. Heb laatst een ronde puzzel gemaakt van 500 stukjes en daarvoor zelfs met nog minder haha. Ben benieuwd of ik het geduld kan opbrengen. Voor kerst lijkt het me leuk om sinaasappel plakjes te drogen in de oven en dan op te hangen, misschien ook een leuk idee voor jou? 🙂

  • Lisanne 1 december 2020 / 20:28

   Dat is zeker een leuk idee, dankje! Ik zag het al een paar keer voorbij komen, maar wist niet zo goed hoe mensen dat nou maakten. Dank voor de tip, ik ga er eens naar speuren online 😀

   Succes met 1000 stukjes, voor mij was het echt te veel, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.