Lisanne beleeft #60

Afgelopen week was zo fijn! Zo viel ik voor een cyber monday deal (die wel heel goed was) en kocht ik nieuwe puzzels. Ik ging aan de slag met het maken van ornamenten voor in de kerstboom, die sinds afgelopen week staat. En mijn weekend was gewoon heel gezellig! Ik neem je graag mee.

Was ik niet gevallen voor gekke black friday deals, zat er een aanbieding van 40% korting in mijn inbox bij Mac cosmetics. Laat dat nou mijn favoriete make-up merk zijn waarbij ik sowieso al iets wilde kopen. Daar ging ik! Dit is nu al een week geleden en ik heb het nog niet binnen, dat is een beetje jammer.

Vroeger had ik als beautyblogvolger echt een hele “stash” vol met make-upjes. Nu doe ik het met een stuk minder, ik ga vooral voor kwaliteit. Ik vind het vooral belangrijk dat het goed blijft zitten, daar vind ik de producten van MAC wel in uitblinken. Maar goed, al mijn make-up past dus in dit ladekastje in mijn slaapkamer.

Deze drie blushes heb ik al, vooral dainty (onder) draag ik veel. Maar ik wilde toch ook weer wat warmere kleurtjes hebben. Die had ik weggegeven aan mijn moeder, die heeft ze gelukkig goed gebruikt. Nu komen er nieuwe mijn kant op!

Ik maakte weer een foto terwijl ik mijn fotodagboekje schreef. Met een kopje perenthee!

Ik begon met het maken van een blogpost waarbij ik strijkkralen gebruikte… een kerstboom!

Bij Trekpleister was er een aanbieding met Wasgij puzzels. Die vind ik heel erg leuk, dus ik kocht er een paar met 500 stukjes. Puzzels van 500 stukjes vind ik echt perfect, ze nemen niet zo veel ruimte in op tafel en het duurt niet zo lang tot ze klaar zijn. Bij mijn laatste poging bij 1000 stukjes ben ik afgehaakt, heel slecht. Dat willen we niet hebben!

Ik stopte mijn nieuwe puzzels in mijn tvkastje. Nu heb ik weer meer dan genoeg! Laatst maakte ik mijn laatste puzzel van 500 stukjes met twee vrienden, dat was erg leuk om te doen. Zo kun je in een avond samen een puzzel maken.

Ik fotografeerde mijn strijkkralenproject. Het resultaat heb je al kunnen zien.

De Pickwick adventskalender is bij de winnares aangekomen, fijn! Het is echt heel leuk om elke dag een vakje open te maken.

Een voor en na, eerst zonder make-up, daarna met. Wat een beetje make-up al niet kan doen (en een lach, dat ook!).

Eigenlijk was ik een beetje uitgekeken wat betreft series op Netflix, totdat iedereen begon over het nieuwe seizoen van The Crown. Die serie heb ik nooit gekeken en ik was toch wel heel benieuwd… dus, die kijk ik nu! Dat gaat niet zo hard, want het is er niet eentje die je even snel wegkijkt (vind ik).

Ik voelde me niet zo heel goed op de dag dat ik een kerstboom wilde halen. Dus… koos mijn vader er eentje voor me uit, zo lief. Nu heb ik een perfecte boom in de kamer staan. Ik word er elke keer zo blij van als ik ernaar kijk!

Met lampjes. O-zo-blij!

Ik wilde graag ornamenten maken van gedroogde sinaasappelschijfjes. Dus ik volgde een stappenplan van Christmaholic. Schijfjes snijden, deppen, suiker erop…

en op de roostertjes.

Drie uur op 100 graden in de oven (ik denk dat ik ze er iets langer in gehad heb). En dat zou de truc moeten zijn!

Ondertussen had ik gezelschap die de boom al vol ballen hing. Ziet er wel heel gezellig uit he? Ik heb nog wel wat kale plekjes in de boom waar de sinaasappelschijfjes kunnen hoor.

Gaat er steeds beter uitzien! Inmiddels zijn ze klaar en moet ik ze nog even ophangen.

Ik was helemaal blij, ik had een heel sociaal weekend waarin ik ook nog veel wandelde. Dat doet een mens goed!

En zondagavond ging ik ook nog bij een vriendin eten, ze had heel lekker gekookt. Daarna speelden we twee potjes Rummikub, dat was ook leuk (ik won er één van de twee, haha).

Dat was mijn week, wat een leuke, vind je niet? Ik word helemaal blij als ik ernaar terugkijk!

DELEN:

4 reacties

 1. Naomi 8 december 2020 / 16:39

  Dat met die sinaasappelschijfjes vind ik zo’n leuk idee. Ik ben heel benieuwd hoe dat er in de boom uit gaat zien.

 2. Dionne 9 december 2020 / 00:30

  Yay je hebt de sinaasappel plakjes gedaan! Superleuk! Ik denk dat ik dat morgen eens ga proberen, vind 3 uur wel lang haha. Heb je The Hookup Plan of Lovesick al gezien? Dat zijn minder nadenk series, maar beide echt heel leuk 🙂 Ik zoek er zelf ook nog een, ik keek hiervoor Dark, maar dan moet je echt goed wakker zijn.

 3. Darina 9 december 2020 / 09:08

  Een heel fijn weekje! Mooie make up, ik kies ook voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. En wat een leuk idee van de sinaasappelschijfjes!

 4. Mariska 12 december 2020 / 22:11

  Die sinaasappelschijfjes in je boom hangen is zo’n leuk idee! Ik zag ze al vaker bij het tuincentrum en Action en wilde ze eigenlijk ook meenemen, maar niet gedaan haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.