Lisanne beleeft #61

Afgelopen week ging ik op bezoek in Amsterdam, waar ik een taartje at en een rondje wandelde door het Vondelpark. Na een druk weekend rustte ik uit, maar ik zat niet stil. Zo deed ik een poging tot het redden van bestanden die niet werkten, kocht ik een jumpsuit en ik bakte koekjes. Ik laat het je graag allemaal zien!

We gingen op bezoek bij mijn broer in Amsterdam. Hij werd 30, dat is wel een mijpaal! Wel gek om dat helemaal niet groots te kunnen vieren, lijkt me. Ik ging samen met mijn ouders op bezoek, hopelijk voelde hij zich zo toch een beetje jarig. Ik had ballonen met een 3 en een 0 meegenomen, dat maakt het altijd extra feestelijk, vind ik.

De dag erna lag ik in bed, ik had zo veel gedaan in het weekend dat ik echt even moest bijkomen.

Wel kreeg ik nog een foto waarop we met z’n allen stonden wandelend in het Vondelpark, daar woont mijn broer vlakbij.

Vorige week droogde ik de sinaasappelschijfjes, deze week genoot ik ervan. Ik word echt heel blij van de gedroogde schijfjes in mijn boom!

Ik kreeg mijn MAC bestelling binnen. Twee blushes en een gratis oogpotloodje. Peachykeen heb ik al eens eerder gehad, die vond ik heel mooi.

Bij Wibra kocht ik een jumpsuit. Ik twijfelde nog een beetje om hem terug te brengen, maar gezien alle winkels gaan sluiten kan dat niet meer. Dus… ik houd hem! Ik denk dat ik hem met Kerst ga dragen, ik vind hem wel feestelijk. Het is een beetje rood-bruinig. Baksteenrood, noem ik het.

Haha, aan het begin van de week begon ik de serie Meisje van plezier te kijken op Videoland. Nu ben ik drie seizoenen verder en weer serieloos. Oja, The Crown ben ik aan het kijken. Maar Meisje van plezier was echt een serie die makkelijk wegkijkt, dat heb ik bij The Crown minder.

Afgelopen week kwam er gewoon een video online, maar dat was nogal een uitdaging. De bestanden van de unboxing werkten niet op mijn computer. Vervolgens besloot ik de boel opnieuw op te starten, wat veel langer bleek te duren dan ik dacht, haha. Vervolgens kwam ik erachter dat dat niet hielp, dus dacht ik dat ik mijn bestanden kwijt was. Gelukkig heb ik het met allemaal omwegen alsnog weten te fixen.

Dus uiteindelijk, met veel moeite, is het allemaal gelukt! Het resultaat na het bewerken van alle beelden zie je hier. Het heeft even wat extra tijd gekost, maar dan heb je ook wat.

Oh ik ben zo’n dompie, vrijdag liep ik met mijn telefoon in mijn hand met gladde sokken van de trap en gleed naar beneden. Ik gleed wel een metertje of twee naar beneden waarna ik me kon opvangen. Uiteindelijk heb ik superveel geluk gehad dat ik alleen wat schrammen op mijn handen had en een grote blauwe plek op mijn bil. En dus een veeg op de muur, haha. Die was gelukkig ook goed schoon te maken.

Dat was even schrikken, maar gelukkig ben ik super snel hersteld van mijn pijntjes. In het begin leek de schade een stuk groter!

Zaterdag deed ik weinig, behalve het bijkomen van de val. Maar zondag maakte ik een wandeling én bakte ik koekjes. Ik had leuke uitsteekvormpjes gekocht bij Wibra, die moesten natuurlijk getest worden.

Uiteindelijk bakte ik glutenvolle koekjes, die ik zelf dus helemaal niet mag eten. Dit deed ik omdat ik een beetje op mijn gewicht wil letten. Én glutenvol deeg is gewoon veel makkelijker om mee te werken dan glutenvrij. Dus deze koekjes heb ik lekker uitgedeeld.

Ik versierde ze ook met glazuur. Ziet er wel heel gezellig uit. Maar het was wel een uitdaging, haha!

‘s Avonds las ik eindelijk weer een stukje in mijn boek. Mooi boek, vind ik het tot nu toe, De kracht van kwetsbaarheid. Het is er niet eentje waar ik snel doorheen lees, ik moet steeds even stilstaan en nadenken. Als hij uit is laat ik nog wel weten wat ik er zoal van geleerd heb!

Dat was mijn week! Met wandeling door het Vondelpark en zelfgemaakte koekjes. Fijn. Komende week wordt wel wat anders, met de lockdown. Ik moet nog even wennen aan het idee hoor!

DELEN:

3 reacties

  1. Mariska 15 december 2020 / 13:57

    Die jumpsuit staat je juist wel heel mooi vind ik, zeker die kleur 🙂

  2. Naomi 15 december 2020 / 17:20

    Gaaf, die jumpsuit! En ik zou maar een mooi kunstwerk maken van die vlekken bij de trap;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.