Lisanne beleeft #63

Afgelopen week was de week van Kerst. Natuurlijk een gekke tijd, nu met de coronamaatregelen is alles anders dan normaal. Gelukkig heb ik het wel heel fijn gehad, ondanks de aanpassingen. In de drukte heb ik niet zo heel veel foto’s gemaakt, maar ik kan je gelukkig alles wel goed vertellen. Dat doe ik graag!

Ik maakte weer eens een puzzel! Eentje van 500 stukjes deze keer, van Wasgij. Uiteindelijk deed ik er twee avonden over, vooral de tweede avond ging ik heel snel. Het is altijd zo’n geluksmomentje als je weer een stukje van de puzzel vindt. Vooral bij Wasgij puzzels, omdat je van tevoren niet weet wat je gaat puzzelen (je puzzelt bijvoorbeeld de toekomst, of wat een poppetje op de afbeelding ziet, je weet dus wel ongeveer het thema, maar hebt geen voorbeeldafbeelding).

Een aantal keer afgelopen week keek ik naar Elise en Jeroen, Elise van EliseDingen (op YouTube) doet deze lockdown weer extra veel livestreams. Dat is altijd super gezellig! Aanrader als je graag creatieve video’s kijkt op YouTube.

De laatste helft van de adventskalender van Pickwick was niet zo heel spannend. Wel oké hoor, maar de eerste helft was veel leuker met allemaal spannende smaakjes! In vakje 24 zat groene thee met cranberry, wel een beetje kerstig door de cranberry dus. Maar niet zo leuk als winter storm of gecarameliseerde peer ofzo.

Ik maakte een fotootje van mijn kerstboom om mijn volgers een fijne Kerst te wensen! Nu kan ik tegen jou zeggen dat ik hoop dat je fijne dagen hebt gehad.

Eerste kerstdag gingen we gourmetten bij mijn ouders, samen met mijn broers. Heel gezellig! Normaal zijn mijn opa en oma’s er ook bij, het was wel heel gek dat zij er niet waren. En heel jammer ook gewoon. Hopelijk volgend jaar weer!

Van mijn outfit op eerste kerstdag heb ik geen foto, maar op tweede kerstdag wel. Ik droeg een trui die ik een tijdje terug nieuw bestelde bij H&M, hij heeft bij de hals een kanten randje. Comfy, maar toch nog een beetje chique. Vond ik wel heel leuk! En mijn kerstoorbellen had ik ook in, die draag ik al jaren altijd met Kerst, haha.

De dag na Kerst was ik in de supermarkt, waar ik hoopte nog heel veel kerstige dingen tegen te komen. Ik hoopte de dagen voor Kerst eigenlijk nog naar de supermarkt te kunnen, maar toen ging er steeds iemand anders en had ik niets nieuws nodig (en voor de lol naar de winkel is nu niet echt handig). Na Kerst had ik dus eindelijk een reden om naar de winkel te gaan, maar ik kwam weinig kerstigs tegen dat ik wilde hebben.

Maar wat ik wel tegen kwam was witte chocolade met vlierbloesem (standaard in het assortiment van AH). Dus, die wilde ik wel even proberen!

Het was niet echt een succes. Hier dacht ik nog dat ik hem ging opeten, nu twijfel ik daar wel aan, haha. Het was niet echt mijn ding.

En ik showde mijn kerstcadeautjes. Zo veel leuks! Spelletjes, een puzzel, een gourmetstelletje en een mooie cadeaudoos met thee.

Zo waren mijn kerstdagen toch eigenlijk nog wel heel fijn. Misschien niet zoals we gehoopt hadden, maar nog steeds wel heel fijn. Ik hoop dat jij ook fijne kerstdagen gehad hebt. En ik wens je alvast een heel fijne jaarwisseling!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 29 december 2020 / 18:13

    Dat ziet eruit als fijne dagen, ondanks alle beperkingen. En leuke cadeaus heb je gehad. Lekker weer een paar avonden puzzelplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.