Lisanne beleeft #64

Deze week was heel gek, we vierden oud&nieuw, ik zette mijn serie over 2020 online en eigenlijk voelt deze tijd, de “kerstvakantie” altijd een beetje gek. Hebben jullie dat niet ook? Op een gegeven moment had ik geen flauw idee meer welke dag het was! Gelukkig hebben we de foto’s nog en kunnen we zo toch terugkijken op een geweldig mooie week.

Ik besloot spontaan om een serie uitgebreide blogposts te schrijven over mijn 2020. Die zijn hier te lezen, deel 1 (het begin van de break-up), deel 2 (uit elkaar samen wonen in quarantaine), deel 3 (de opleving) en deel 4 (de terugval). Daar was ik wel een volle dag (van de middag tot middernacht) mee bezig. Maar ik ben blij dat ik ze geschreven heb, ik ben er om eerlijk te zijn ook best trots op.

Ik kreeg nog twee kaartjes, van Elise en Suzan, heel leuk, allebei zelfgemaakt!

Ik wilde graag mijn boekencollectie uitbreiden, dus besloot om tips te vragen. De tips die ik kreeg op Instagram heb ik ook gedeeld

Uiteindelijk heb ik best een aantal boeken besteld, dus ik kan lekker lezen de komende tijd!

Oudejaarsavond was echt een feestje, ik vierde het met vrienden! Ondanks dat het niet met veel mensen was, was het wel echt heel gezellig. Dit is wel een heel verschil met mijn oud&nieuwvieringen van de afgelopen 10 jaar, toen lag ik steeds in bed met epileptische aanvallen door het vuurwerk. Het vuurwerkverbod was écht heel fijn voor mij.

De volgende dag moest ik wel even bijkomen, ik ging laat naar bed (half 5?). Dus, dat was logisch, haha.

We wandelden een stukje, binnen vijf minuutjes sta ik op de dijk en kan ik genieten van een uitzicht als deze. Prachtig toch?

Na nieuwjaarsdag lekker brak te hebben gedaan vond ik het op 2 januari wel echt tijd om de kerstboom op te ruimen. Ik was hem eigenlijk na Kerst al zat, maar omdat ik bezoek (kerstfans) kreeg met oud&nieuw liet ik hem staan. Nu was het echt tijd!

Bij het grootste deel van de mensen was de boom ook al weg. Opgeruimd staat netjes!

Ik dacht wel eerst nog even een nieuwe aflevering Modern Family te kijken. Helaas had ik hem al gezien, een beetje jammer. Dit is het laatste seizoen… ik vond het echt een leuke serie!

Mijn gedroogde sinaasappelschijfjes heb ik bewaard, die hang ik volgend jaar weer in de boom als ze dan nog goed zijn. Zelf vond ik het echt heel gezellig staan. Ik heb er zo veel complimentjes over gekregen, echt heel leuk.

Tafel en stoelen weer op hun plek en lekker veel ruimte op de plaats waar de boom stond. Helemaal fris! Fijn.

Mijn rode glitterlak van Essie ging eraf, en mijn normale bordeaux kleurtje ging er weer op. Ik was eigenlijk toe aan mijn Lila kleurtje (want: lekker winters/lente-achtig), maar mijn potje was leeg. Dus, ik heb een nieuw potje besteld. De volgende keer gaan we voor lila!

En op zondagavond kijk ik lekker naar Heel Holland Bakt. Ik houd zo van dat programma! Het is zo gezellig kneuterig. Vind ik leuk om naar te kijken.

Het is echt lang geleden dat ik zo’n fijne kerstvakantie heb gehad (ondanks dat ik niet een échte vakantie heb genomen). Ik denk niet dat ik dat snel kan overtreffen! Nog even nagenieten.

Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! Hoe was jouw jaarwisseling?

DELEN:

5 reacties

 1. Annelies 4 januari 2021 / 19:43

  In België blijft bij veel mensen de kerstboom staan tot Driekoningen, de mijne staat er dus nog. Ik ben hem wel een beetje beu, al vind ik de lichtjes in huis nog steeds leuk.

 2. Darina 5 januari 2021 / 08:10

  Fijne week heb je beleefd. Ik heb de kerstboom en versieringen op 1 januari opgeruimd en nieuwe kamerplanten besteld 🙂

 3. Naomi 5 januari 2021 / 16:17

  Wat heerlijk dat e de jaarwisseling op deze manier kon vieren! Ik wens je een prachtig 2021.

 4. Dionne 7 januari 2021 / 21:13

  Nog een gelukkig nieuwjaar! En super dat je het op die manier kon vieren. Wel heel gek, bij jou was dus echt minder vuurwerk? Ik had hier het idee alsof het nog meer was dan voorgaande jaren, heb er in ieder geval van genoten. En de sinaasappelplakjes heb ik ook bewaard, ze ruiken ook nog steeds zo lekker 🙈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.