Lisanne beleeft #65

Eerlijk? Mijn week was niet zo heel spannend. Ik was namelijk ziek! Wat ik wel deed? Vooral heel veel serie kijken (ik ontdekte twee superleuke series), las in mijn boek en deed een coronatest. Ik laat het je graag zien!

Kärlek & Anarki is de eerste serie die ik ontdekte en meteen helemaal afkeek. Het is een Scandinavische serie. Niet aan te raden om te kijken met kinderen, haha, maar verder vond ik hem wel heel leuk! Deze staat op Netflix.

Boekje lezen! Ik ben bijna klaar met De kracht van kwetsbaarheid. Als ik hem echt uit heb ga ik nog wel een stukje schrijven op mijn blog over het boek.

Ik werd echt ziekig. Niet helemaal zo ziek dat ik doodziek in bed lag ofzo, maar wel zo ziek dat ik niet echt iets nuttigers kon doen dan serie kijken en middagdutjes doen.

Dus… ik sliep echt heel veel. Ook overdag. Heel gek om dat weer te moeten doen, het deed me wel een beetje denken aan de tijd dat ik zo ziek was. Je wil zo graag íets doen met je tijd en als je lichaam je dan tegenhoudt is dat frustrerend. Gelukkig voelde ik me afgelopen week niet extreem ziek en had ik geen pijn ofzo.

En de tweede ontdekking van de week: Grey’s Anatomy! Ben een beetje late to the party, maar nu heb ik wel héél veel terug te kijken. Dat was afgelopen week wel echt heel fijn! Ik ben inmiddels aan het eind van seizoen 3. Er zijn 16 seizoenen op Videoland. Zo ben ik nog wel even zoet, denk ik.

Het leek weinig op Corona, ik was alleen lichtjes verkouden, maar had wel koorts. Voor de zekerheid deed ik vrijdag toch maar een test. Om half 6 ‘s avonds hadden ze een plekje voor me.

En toen was het afwachten, maar gelukkig kreeg ik zondag een negatieve testuitslag. Het is een beetje een mysterie wat het dan wel is en vooral waar het vandaan komt, want we houden nu allemaal supergoed afstand met elkaar (ook in winkels enzo natuurlijk) en wassen onze handen goed. Waar komt dan zo’n griepje vandaan? Ik ken ook niemand die iets soortgelijks heeft dus het blijft een mysterie, haha.

En voor de rest zag de week er dus zo uit, op mijn laptopje (en soms op de tv) serie kijken.

Kortom, het was niet zo’n spannende week voor mij. Hopelijk komende week weer beter!

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 11 januari 2021 / 20:36

  Gelukkig was de coronatest negatief! Ik hoop dat je je snel weer fit voelt.

 2. Klavertje4 13 januari 2021 / 04:09

  Gelukkig was de test negatief, is toch even spannend. Ik miste je instagram posts al! Hopenlijk snel weer wat fitter 🙂
  Fijne maandag

 3. Dionne 15 januari 2021 / 14:36

  Gek genoeg heb ik nu precies hetzelfde, toch een griepje dan maar? Ook al heb ik bijna nog geen hond gezien de laatste paar weken haha, dus ik heb ook geen idee waar het vandaan komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.