Lisanne beleeft #66

Mijn voornemen was om deze week meer foto’s te maken. Met de lock-down en alle avonturen die ik (niet) beleef schiet dat er toch bij in, haha. Maar ik maakte een uitje naar de drogist, wandelde een paar keer en lakte mijn nagels in een winters kleurtje. Ik laat het je graag zien!

Ik ging naar de Trekpleister en nam mee: twee flessen lenzenvloeistof. Veel spannender dan dat wordt het niet. Omdat ik in een feestelijke bui was (vanwege het feit dat de drogist wel echt een uitje is) kocht ik ook nog een pak dropjes en een voorraadje stroopwafels voor bezoek.

Ook spendeerde ik een avondje aan het instellen van een handtekening met foto in Apple mail. Ik wil altijd een foto in mijn handtekening hebben, ik merk dat dat heel prettig werkt. Dit moest ik fixen met html en ik moest een ergens verborgen tekstbestand wijzigen. Maar het is gelukt! Ben er trots op, nu heb ik mooi een handtekening onder mijn mails met foto.

Als je goed kijkt zie je een thema in deze foto’s, haha. De kleur! Op mijn trui, de muur en in mijn jas. Ondanks dat we vooral binnen zitten probeer ik me toch elke dag op te maken en aan te kleden. Dat geeft me het gevoel dat ik echt wakker ben. Ik denk dat ik daardoor ook productiever ben overdag!

Afgelopen week had ik een paar dagen gezelschap, waardoor ik stukjes heb kunnen wandelen. Alleen wandelen durf ik niet (in verband met het flauwvallen, ik durf het nog niet aan), maar samen wandelen op een goed moment is wel heel erg fijn! Hier sta ik op de dijk.

Ik heb afgelopen week in een klein stukje over de dijk wel 5 zeehonden gezien, zo gaaf! De zee was heel rustig en de wind was heel stil, ik denk dat we ze daardoor zo goed konden zien.

Mijn nagels waren toe aan een nieuw lakje en ik ging over op een ander kleurtje. Ik doe twee keer per jaar een wissel, voor de rest draag ik (vrijwel) altijd dezelfde kleurtjes. Lila in de winter en het voorjaar. En als de herfst eraan komt ga ik weer over op bordeaux. De nagellak blijft tegenwoordig superlang zitten bij mij (een week of twee), dus heel veel werk is het niet. En zo heb ik altijd gelakte nageltjes!

De items die ik gebruik:

Als ik nu naar mijn nagels kijk word ik vrolijk, het doet me denken aan lichter weer en de zomer! En als ik een beetje bruin ben valt het extra op door dit kleurtje. Maar daar zijn we nog niet, haha.

Zaterdagavond ging ik naar een verjaardag, waar ik voor het eerst in heel lang heb gesjoeld, dat was heel leuk. Ik was er nog best goed in! Zondag maakten we weer een wandelingetje.

Voornemen voor komende week: meer foto’s maken! Dan heb ik je ook meer te vertellen, dat zou wel leuk zijn. Hoe was jouw week?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 20 januari 2021 / 08:42

    Supermooi, dat lila op je nagels en heel fijn dat je af en toe naar buiten kon en als cadeau ook nog zeehonden zag. Fijne week weer, met hopelijk veel energie en toch nog wat coronaproof avonturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.