Lisanne beleeft #67

Afgelopen week had ik weer wat vaker gezelschap, heel leuk! Daardoor heb ik lekker veel gewandeld, Gooische Vrouwen gekeken en heel lekker gegeten. Verder keek ik Grey’s Anatomy en kwam ik lekker veel buiten.

Aan het begin van de week voelde ik me niet zo fit, ik denk dat ik te veel gedaan had. Daardoor keek ik lekker in bed naar Grey’s Anatomy. Dat kijk ik op Videoland, er zijn wel 16 seizoenen dus ik heb nog lekker veel te kijken. Ik ben nu bij seizoen 5 alweer!

En Gooische vrouwen, deze heb ik samen gekeken, hij is nu wel af. Ik vond het een leuke serie! Toen hij werd uitgezonden heb ik er nooit naar gekeken, dus alles was nu nieuw voor mij.

Lekker wandelen in de duinen. Fijn! Er zijn zo veel mooie plekjes in Den Helder om te wandelen.

Ik had een goede make-up dag, daar moest even een foto van gemaakt worden. Fijn is dat altijd! Zo stom om blij te worden van zoiets simpels, maar dit is altijd een goed begin van mijn dag, haha.

Een wandeling langs Willemsoord (dit is best dicht bij mijn huis). In de verte zie je de dijk, daarachter is de zee alweer. Ook al zo’n fijn plekje Den Helder.

En weer een wandeling, deze keer op de dijk zelf. Zo leuk dat ik hier foto’s van gemaakt heb! Binnen vijf minuutjes wandelen van mijn huis ben je al op de dijk, dus dat is echt top.

Ik werd helemaal blij in de supermarkt toen ik zag dat ze weer paaseitjes hadden. Deze zijn mijn lievelings, wit framboos cheescake. Yum! Ze waren wel veel te snel op, dus ik koop ze voorlopig even niet, haha. Iets te verslavend. Maar mocht je voor het schap staan en niet kunnen kiezen: deze zijn lekker!

In mijn kast vond ik een vest op de truienstapel, ik was helemaal vergeten dat ik die had. Dus ik deed hem aan en paste helemaal mooi in mijn interieur, haha. Nog steeds zo blij met mijn gele muur! Het is echt de vrolijkste muur in het huis.

Zondag ging ik op bezoek bij vrienden die een nieuw huis hebben gekocht, even naar hun huis kijken. Dat was gezellig! Verder aten we taco’s (lekker!) en keek ik naar Grey’s Anatomy.

Heerlijk in mijn schommelstoeltje. Ik heb zo’n stoel die helemaal niet mooi is, maar hij zit z√≥ lekker dat hij ook niet weg mag, haha. Haha, ik vraag me af of meer mensen dat hebben.

Ik voel me helemaal een fitgirl, omdat ik zo veel wandelingetjes gemaakt heb! Daarover gesproken, ik kreeg afgelopen week ook een leuke sportoutfit binnen, die laat ik je volgende week wel zien. Mijn week was in elk geval heel fijn!

DELEN:

6 reacties

 1. Naomi 25 januari 2021 / 17:34

  Wat is het daar mooi in de duinen! Heerlijk dat je zoveel kon wandelen. Ik laat de paaseitjes voorlopig ook nog even in de winkel liggen, want anders heb ik hetzelfde probleem als jij.

  • Lisanne 26 januari 2021 / 15:39

   Haha, ik ben blij dat ik niet de enige ben met dat probleem!

  • Lisanne 26 januari 2021 / 15:39

   Prachtig is het he? Nederland heeft zo veel mooie plekjes om te wandelen!

  • Lisanne 26 januari 2021 / 15:39

   Leuk, ook nog lekker veel te kijken dus! ūüėÄ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.