Lisanne beleeft #68

Afgelopen week was ik weer alleen, ook wel weer eens fijn. Ik blogde, speelde Sims en begon in een nieuwe planner. Al weken beloof ik meer foto’s te maken, deze week is het zover: ik heb meer foto’s gemaakt! Ik neem je graag mee in mijn week.

Samen met mijn moeder maakte ik een korte wandeling over de dijk, hier liepen we nog een stukje door de duinen.

Ik begon in mijn Plantastic planner. Heel veel van mijn volgers gebruiken toch nog de Structuurjunkie planner. Dat is ook een favoriet van mij.

Waar ik deze week heel veel mee bezig ben geweest: bloggen! Ik typte lekker veel blogposts, het ging echt goed. Normaal komen er twee blogposts online per week: een weekverslagje, zoals deze en een extra blogpost. Afgelopen week kwamen er twee extra blogposts online omdat ik zo lekker bezig was!

En uiteraard ging ik verder met het kijken van Grey’s Anatomy, ik ben inmiddels bij seizoen 6. Ik kijk via Videoland.

Ik volgde de Structuurjunkie plantraining, ik schreef er ook een blogpost over. De dagen erna kreeg ik al een paar berichtjes van mensen die de training ook hebben gekocht, heel leuk!

Voor de ontspanning ging ik lekker even Simsen. De winterpret uitbreiding lekker spelen. Zo leuk, ik heb een wintersport sim gemaakt! Ik hoop komende week weer verder te spelen met deze sim. Ze kan nu heel goed skiën, maar ik wil haar ook nog leren bergbeklimmen en snowboarden.

En ook niet onbelangrijk: ik ging verder in mijn boek. Ik dacht eigenlijk dat er geen interessante hoofdstukken meer waren, maar niets bleek minder waar. Genoeg leuks nog om te lezen! Als het boek uit is schrijf ik er een blogpost over, dus die zie je binnenkort zeker verschijnen!

Voor het eerst gebruikte ik mijn nieuwe statiefje, dit is hem. Ik ben er tot nu toe echt heel blij mee! Het is eigenlijk een statiefje voor onderweg, maar ik vind het fijn dat hij zo lekker compact is en makkelijk te verplaatsen binnen huis.

Ik probeerde steeds vroeg naar bed te gaan, maar het lukte niet echt. Zondag is het wel weer goed gelukt! Ik vergat een van mijn medicijnen, waardoor ik niet goed kon slapen en de rest van de week ineens veel meer pijn had. Niet zo handig.

Haha, op mijn badkamerselfies laat ik nooit de wc zien.

Ik ging bij mijn ouders op bezoek, een kopje thee drinken.

Zaterdagavond was uiteraard tijd voor Wie is de mol?. 49% van mijn Instagramvolgers keek ook, 51% keek niet. Best veel WIDM-kijkers dus! Ik had in de app mijn punten weer op de verkeerde gezet. Ik sta al wekenlang stil op 200 punten, terwijl je al wel 3.200 punten zou kunnen hebben, haha.

Er ging weer een nieuw laagje nagellak op mijn nagels. Go Ginza van Essie is dit. Mijn go-to kleurtje voor de winter en het voorjaar, ik word er vrolijk van!

Haha, ik keek weer Grey’s Anatomy. Heel veel Grey’s Anatomy. Zo veel dat ik niet door had dat ik een aflevering dubbel keek, ik keek er eentje ‘s middags en ik keek diezelfde opnieuw ‘s avonds. Na 45 minuten kijken kwam ik er pas achter dat ik echt een aflevering dubbel aan het kijken was, zo dom! Maar toch ook wel grappig.

En ik heb dus die voorspellende blik bij Wie is de mol? Mijn punten zet ik steeds op de persoon die eruit gaat. Ik ben benieuwd of het volgende week weer raak is!

Aangezien ik afgelopen week weer een paar keer flauwviel durfde ik niet te gaan wandelen. Daardoor heb ik wat minder beweging en probeerde ik weer wat meer te hoepelen. Nog steeds niet veel hoor, steeds een paar minuutjes. Maar het is beter dan geen beweging, denk ik.

Dat was mijn week! Ik heb lekker veel vastgelegd, leuk om terug te zien!

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 1 februari 2021 / 16:33

    Balen van het flauwvallen zeg! Ik vind het echt dapper van je dat je dan toch in huis gaat hoepelen. En qua WIDM heb ik geen idee. Ik riep in de eerste aflevering Renée. Inmiddels is er geloof ik niets meer waarmee ik dat kan onderbouwen, maar ik blijf gewoon eigenwijs hetzelfde roepen.

    • Lisanne 1 februari 2021 / 17:10

      Ach, ze zit er nog in, dat is ook best een goede onderbouwing! Dat kunnen we niet zeggen van mijn verdenkingen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.