Lisanne beleeft #69

Afgelopen week had ik weer een wat minder fit weekje. Dat betekent: veel thuiszitten (wat moeten we anders in deze tijd?), lekker rustig aan doen en lief voor mezelf zijn. Ik dronk een heleboel kopjes thee, keek heel veel Grey’ Anatomy en pakte mijn bril weer uit de kast. Oh, en ik deed nog iets heel verrassends, iets wat niemand verwachtte.

Zo ziet mijn avondritueel er tegenwoordig uit: lekker op de bank (of ernaast, dat zit ook lekker, vind ik) met Grey’s Anatomy en als ik me goed voel lees ik ook nog een stukje in mijn boek. Het boek is nog steeds niet helemaal uit. Als hij uit is komt er een blogpost over!

Muziekje aan en blogje typen, zoals ik elke week doe. Mijn Lisanne Beleeft blog moet altijd even vastgelegd worden, haha.

Ik ruimde de allerlaatste kerstversieringen op: de lampjes die ik aan mijn gele muur had hangen bij mijn eethoekje en de lampjes die ik bij het raam had gehangen. Eerst dacht ik dat het nog wel gezellig was, het was toch nog donker, maar eigenlijk deed ik ze niet meer aan na oud&nieuw. Dus… tijd om ze op te ruimen.

Een stuk karton schijnt handig te zijn om lampjes op te bergen, dus die gebruikte ik. Aan het eind van het jaar zullen we weten of het daadwerkelijk geholpen heeft, haha. Bij mij raken lampjes altijd helemaal in de knoop, dus ik ben wel de juiste testpersoon. Als het bij mij helpt, dan is het een goed trucje!

Van tevoren vroeg ik mijn volgers op Instagram of ze dachten dat ik de lampjes ging opruimen. Meer dan de helft dacht dat ik het niet zou doen. Daardoor raakte ik gemotiveerd en deed ik het tóch wel, gnagna.

De Gooische Vrouwen serie heb ik af gekeken, was leuk. Afgelopen week keek ik ook de eerste film! Nu de tweede film nog en dan heb ik alles gezien. Het staat allemaal op Videoland.

Helaas kreeg ik (ik denk door vermoeidheid) weer last van mijn ogen, dus droeg ik mijn bril deze week weer. Het roze montuur werd het nu! Deze kocht ik vorig jaar bij Eyelove.

En dus heel veel met dekentjes op de bank. Niet mijn beste week! Hopelijk komende week weer iets beter. Er is iets geks met mijn schildklierwaarden, dus we weten nu niet of ik meer of minder medicijnen moet gaan slikken. Daarover heb ik nog even contact met de huisarts.

Ik deed weer een lock-down aankoop. Die zijn zo spannend deze dagen, haha. We kunnen natuurlijk niet fysiek winkelen, dus af en toe heb ik van die gekke bestellingen. Deze keer waren het zes pennen van Frixion. Dat zijn uitgumbare pennen, ik vind ze heel fijn. Ik had ze al, maar raakte er een paar kwijt, dus besloot er zes extra te bestellen, zodat ik ze altijd bij de hand heb.

Geen sneeuwfoto van mij, ik durf namelijk niet naar buiten met dit koude weer. Mijn lichaam heeft nogal veel moeite met op temperatuur blijven, dus warm worden in de kou zit er niet in, ik blijf veilig binnen. Dat kan ook met mijn schildklier te maken hebben, bedenk ik me nu. Nouja, 22% van de stemmers was solidair met mij en bleef ook lekker binnen zondag, op de eerste sneeuwdag!

Dat was mijn week! Hopelijk komende week weer een wat fittere week. Maar dit was ook wel lekker knus hoor, ook niet erg.

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 9 februari 2021 / 16:00

    Wat een goed idee zeg met die kartonnetjes. Dat moet bijna goedkomen als je volgend jaar je lichtjes weer tevoorschijn haalt. Balen dat je niet naar buiten kunt nu. Laten we hopen dat het hierna toch heel snel voorjaar wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.