Lisanne beleeft #70

De week begon met een heleboel sneeuwpret! Nu ik dit typ zie ik het heuveltje sneeuw in mijn tuin langzaam weer smelten. Maar wat was het mooi hè, alles helemaal wit? Voor mij betekende het wel dat ik wat meer binnen bleef, maar dat was niet erg. Ik vermaakte me met het bakken van muffins! Ik laat het je graag zien.

Toch wel fascinerend, dat de achtertuin ineens bedekt was met sneeuw. Het zag er heel mooi uit en het zat helemaal tegen het raam. Terwijl ik dit typ is het weer gaan smelten, het heeft iets langer dan een week gelegen. Voor Nederlandse begrippen is dat behoorlijk lang!

Natuurlijk typte ik mijn wekelijkse Lisanne Beleeft blog (die van vorige week typte ik op deze foto).

Eerst durfde ik met de sneeuw niet naar buiten. Omdat mijn lichaam heel slecht gaat op kou en het gewoon veel meer energie kost om te lopen door sneeuw. Maar ik ben toch gegaan! Het voelt zo fijn om dit soort dingen te kunnen, een paar jaar geleden was dat echt niet mogelijk geweest.

Wat ik buiten deed? Ik ging naar de winkel om ingrediënten te kopen voor muffins met blauwe bessen, want daar had ik zin in!

Als je me al langer volgt ken je mijn geschiedenis van mislukte baksels wel, haha. Ik ben niet zo’n keukenprinses, daar moet ik nog even voor oefenen.

Uiteindelijk heb ik verschillende recepten gecombineerd. Dat was wel gedoemd om te mislukken, ik kan het beste gewoon een recept volgen, haha.

Maar het leek de goede kant op te gaan. De bakjes leken me wel wat vol, ik dacht dat ze op het bakblik helemaal uit zouden gaan lopen.

Maar ze gingen vooral de hoogte in, yes! Het recept dat ik heb gebruikt heb ik uitgeschreven. Ik ga komende week weer opnieuw deze muffins maken. Ze waren echt heel goed gelukt!

Koud, maar zelfs even de dijk op! Als de wind echt heel koud is kan dat niet, maar het viel gelukkig mee. Dus een extra vest onder mijn jas, handschoenen aan, oorwarmers op, en wandelen maar!

Uiteraard werden er ook de nodige kopjes thee gedronken. Gecarameliseerde peer is mijn favoriet!

Ook een heel leuke ontdekking van deze week: Clubhouse! Clubhouse vind ik superleuk, misschien dat ik er nog wel een blogpost over schrijf, want uitleggen wat het is en waarom het zo leuk is is wel lastig om in het kort uit te leggen. Ik heb zelf nog nooit op een “podium” gezeten op Clubhouse, maar heb ik vooral geluisterd.

Mijn schildkliermedicijnen zijn veranderd, ik neem weer minder medicijnen op aanraden van de huisarts. Ik denk niet dat het zo’n succes is en ik juist meer nodig heb, maar we proberen het nog even. Ik ben erg snel moe, mijn hoofd werkt niet mee en ik heb nog wel wat symptomen die erop lijken te wijzen dat ik te weinig medicijnen slik. Maar we proberen het dus nog even!

En uiteraard keek ik weer naar Wie is de mol?. Deze keer had ik mijn punten goed ingezet, haha. Ik verdenk Charlotte en Splinter! Maar ik weet het niet zo heel zeker allemaal. Ik ben heel benieuwd naar de rest van het seizoen!

Hoe was jouw week? Heb je genoten van de sneeuw buiten?

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 16 februari 2021 / 18:36

  Zo naar, dat geschommel met je schildklierwaardes en medicijnen. Ik hoop dat het snel weer een beetje allemaal in balans komt. Lekker dat je toch naar buiten kon. Maar persoonlijk vind ik het vooral heerlijk dat de temperatuur nu ineens heel hard oploopt:).

 2. Zo simpel is dan geluk 17 februari 2021 / 07:42

  Fijn dat je even kon genieten van de sneeuw!
  Ik vind sneeuw wel mooi, maar werd er uiteindelijk vooral chagrijnig van. Elke keer lopend naar het werk op een instabiele grond zorgde bij mij vooral voor heel veel pijn.

 3. Petra 18 februari 2021 / 14:37

  Blij voor je dat je ook kon genieten van dit winterweer! Vooral dat je echt de energie hebt voor dit soort activiteiten.
  Mijlpaaltje denk ik wel?

  Mooi om te zien dat je gewoon iets gaat doen als je er zin in hebt, zoals de muffins bakken! Ik ben helemaal geen bakprinses, maar ik kreeg door het lezen van je blog ook zin in de muffins.. Dus die ga ik binnenkort eens maken!
  Met je duidelijke recept en uitleg moet het lukken toch?

  Ik ben niet zo’n winter-fan, maar afgelopen week vond ik toch wel mooi. Het weekend hebben we een hele middag door de stad gewandeld en gekeken naar mensen die gewoon plezier hadden in de sneeuw en op het ijs. Zo leuk!

  Fijne nieuwe week!

  Liefs
  Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.