Lisanne beleeft #71

We gingen van sneeuw, naar regen, naar superlekker lenteweer. Afgelopen week was weer een fijne week met lekker veel afwisseling. Voor de verandering bakte ik muffins, maar deed ook weer een aanpassing in mijn schildkliermedicijnen en heel gek: mijn hooikoorts begon weer! Ik neem je mee in mijn week.

Mobiel kantoor: laptopje, telefoon en oortjes. Helemaal klaar om te werken, hahaha. Hier zat ik bij mijn ouders thuis.

Ik moest mijn schildkliermedicijnen vorige week aanpassen, maar dat ging een beetje de verkeerde kant op. De arts dacht dat ik minder schildklierhormoon nodig had, maar ik dacht meer. We probeerden eerst wat de arts voorstelde, maar dat ging toch niet helemaal goed. Ik voelde me meteen weer helemaal ziek, zo gek! Bizar hoeveel invloed schildklierhormoon heeft op je algehele gesteldheid. Ik werd heel traag (volgens mijn ouders praatte ik ook traag, haha) en vermoeid, ik had meer pijn en werd écht niet meer warm. Zelfs niet met de verwarming op 21,5. Of onder de douche.

Dus we pasten mijn medicijnen weer terug aan. Wel moest mijn lichaam daar nog even op aanpassen dus ik lag extra veel in bed.

Maar ik ging wel weer lekker aan de slag in de keuken, ik bakte weer muffins met blauwe bessen.

Het receptje vind je hier.

Ik vergat de timer, maar dat gaf helemaal niks, want je moet gewoon wachten tot de bovenkant bruin wordt. Dus dat deed ik en het was weer een succes.

Zo fijn dat deze muffins gewoon niet mislukken (mijn baksels mislukken nogal eens).

Ik was helemaal verbaasd dat ik nu al last had van hooikoorts, maar ik was blijkbaar niet de enige! Hooikoortsseizoen is nu al begonnen, heel veel mensen hebben er al last van. Dat had ik echt niet verwacht. Ik heb mijn neusspray maar weer uit de kast gepakt en ben weer lekker aan het sprayen. Het helpt al een beetje! (nog niet helemaal)

En eerlijk: ik was wel aan het werk, maar ik vond eigenlijk gewoon dat mijn haar heel goed zat. Ik ben blij dat ik het heb vastgelegd, haha.

In het weekend maakte ik geen foto’s, maar ik maakte een wandeling door de duinen, heel fijn. Het was supermooi weer! En ik zat nog even lekker in het zonnetje in de tuin, ook heel fijn. Hoe was jouw week? Ook genoten van de zon afgelopen weekend?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 24 februari 2021 / 09:27

    Hahaha, een selfie omdat je haar goed zit. Zó herkenbaar. Zeker nu de kappers al maanden dicht zijn.
    Echt balen dat het maar niet lukt met die schildklier. Ik hoop dat je je deze week beter voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.