Lisanne beleeft #72

Afgelopen week maakte ik lekker veel foto’s! Wat ik zoal deed? Het was best druk met werk, waardoor ik weer lekker aan de slag ging met mijn planner. Verder deed ik wat nieuwe aankopen en her-ontdekte ik een spelletje voor op de computer. Ik neem je graag mee in mijn week!

Helemaal trots was ik dat ik mijn fruit at. Soms heb ik nog weleens moeite met genoeg fruit eten, vooral als het niet in het zicht ligt pak ik het niet zo snel. Na het typen van deze blogpost ga ik weer een mandarijntje eten, goede herinnering, haha.

Mijn moeder deed een bestelling bij H&M en bestelde ook een nieuwe pyjamabroek voor me mee. Deze met bloemetjes erop! Dat is toch superschattig? Vind ik wel. Hij is nog wel een beetje dun voor nu, op dit moment draag ik nog wat dikkere pyjamabroeken.

Ik kreeg een pakketje opgestuurd van Batiste. Met onder andere mijn favoriete droogshampoo, die met extra volume! Die is extra sterk. Aanrader!

Op Instagram kwam ik een filter tegen die de helft van het beeld met filter deed, zo kun je goed verschil zien tussen wel en geen filter. Sommige instagrammers gebruiken altijd filters waarvan hun huid gladder wordt, of hun lippen groter, hun tanden witter, bedenk het maar of het bestaat. Persoonlijk vind ik het zo jammer dat veel mensen dat gebruiken, ik houd meer van echt. Ik gebruik dus ook zelden een filter en zeker geen filter dat mijn gezicht vervormt.

Ik had een drukke week, dus ik ging toch weer even een weekje terug naar mijn Structuurjunkie planner. Toch wel een héél fijne planner! Ook vind ik het fijn dat je de data zelf invult, zo kun je zelf kiezen of je hem een week (of meerdere) niet gebruikt. En je kunt op elk moment bedenken dat je hem weer wil gebruiken, als je weer even wat meer structuur nodig hebt bijvoorbeeld.

‘s Avonds keek ik naar Grey’s Anatomy. Seizoen 9 alweer! Maar nog lekker veel afleveringen te gaan hoor, er staan 16 seizoenen op Videoland.

Dinsdag werd ik geïnterviewd. Dat vind ik altijd wel spannend, maar het is weer gelukt! Mijn verhaal vertellen met een goede structuur erin zonder dat het saai wordt vind ik wel een uitdaging. Voor een interview willen ze ook altijd wat leuke (of boeiende) anekdotes, daar moet ik vaak van tevoren even over nadenken. Maar Liza, degene die me interviewde, stelde heel goede vragen waardoor het allemaal wat makkelijker ging. Heel fijn!

In april wordt het gepubliceerd, spannend! Ik heb nog nooit in zo’n groot blad gestaan (ik houd nog even voor me wel blad het is). Aanstaande vrijdag ga ik op de foto! Met corona-coupe helaas, haha. Ik kon nog niet terecht bij de kapper.

‘s Avonds dinsdag ging ik weer bakken. Deze keer met een bakmix van de AH voor (glutenvrije) cake.

Hij was wel heel simpel. Drie ingrediënten bij elkaar gooien en mixen. Ik ben geen keukenprinses, maar dit was misschien zelfs voor mij iets te simpel, haha.

Het resultaat mocht er wel zijn. Heel lekker!

De volgende dag sneed ik de cake in stukjes en deed ik ze in zakjes om ze vervolgens in te kunnen vriezen. Dat moet wel als je zonder reden een enorme cake bakt, dat komt nooit op, hahaha.

Lekker aan het bloggen geweest, ik had veel opdrachten lopen! Deze voor Douglas was heel leuk, hier ben ik echt blij mee. Het serum doet echt wonderen voor mijn huid!

Ik herontdekte Cities Skylines, een heel leuk spelletje waarin je zelf een stad bouwt. Op mijn Windows computer deed hij het niet, op mijn oude Macbook wel, maar heel traag naarmate de stad groter wordt. Inmiddels doet hij het weer op mijn Windows computer, dus we gaan weer overstappen. Volgens mij is mijn game opgeslagen in een cloud, dus kan ik gewoon verder met mijn huidige stad. Dat zou wel heel fijn zijn!

Over het serum ben ik dus heel enthousiast. Echt een aanrader!

Ik stopte nogal laat met gamen. Het lijkt misschien niet laat, maar ik word er helemaal hyper van. Dus dan kan ik niet meer slapen, haha. Oeps. De volgende keer ga ik tot iets minder laat door.

Er kwam een bestelling met Post Leeft kaartjes binnen. Zo heb ik deze weer op voorraad.

Voor het eerst dit jaar droeg ik mijn zonnebril! Dat geeft zo’n fijn gevoel. Ik kan het ontzettend waarderen dat het weer wat lichter is buiten.

We deden een rondje in het bos. Het is nog weinig groen, maar…

De hooikoorts is al wel begonnen! Dat uit zich bij mij in traanogen, met het resultaat dat de mascara in no-time onder mijn ogen hangt. Beetje jammer. Ik wil wel op zoek gaan naar een echt goede waterproof mascara!

En in het weekend speelde ik weer Cities Skylines. Helemaal blij met mijn spelletje! Er zijn ook nog allemaal uitbreidingen die ik kan kopen om het spelletje nog leuker te maken, mocht ik het saai beginnen te vinden (nog lang niet).

Dat was mijn week! Ik maakte lekker veel foto’s in elk geval, het is leuk om je zo lekker veel te kunnen laten zien. Hoe was jouw week?

DELEN:

2 reacties

 1. Naomi 2 maart 2021 / 16:26

  Oeps, dat filter is echt ‘eng’. Ik houd er ook niet van en gebruik net als jij zelden (zeg maar nooit) een filter. Balen van die hooikoorts. Lijkt me zó irritant als je dat hebt!

 2. Petra 4 maart 2021 / 18:22

  Je kreeg best wel een eng gezicht van dat filter! Ik vind echte mensen mooier, dus ik blijf ook ver bij zulke functies vandaan.
  Ik herken mezelf in wat je zegt over fruit eten. Ben ook echt geen fruit-eter, maar ik maak de laatste paar maanden veel smoothies met diepvries fruit. Dat werkt voor mij echt goed! Veel heb je niet nodig; diepvriesfruit, beetje yoghurt of als je dat niet kunt hebben iets van soja- of amandel melk.. Misschien een tipje voor jou…? Ik krijg door die smoothies wel echt meer fruit binnen!

  Mijn week was wel prima; bloggen, studeren en heb afgelopen week twee proefmodellen gehad. Ik mocht een basis manicure behandeling bij ze oefenen! Superleuk!! Voelde heel goed om te doen. Ga er binnenkort een blogje over schrijven, maar eerst nog even genieten van die ervaring.

  Ik wens je weer een fijne week en ben heel benieuwd naar het interview!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.