Lisanne beleeft #73

Vorige week vertelde ik dat ik geïnterviewd werd, afgelopen week werd ik op de foto gezet voor het interview. Verder bedacht ik verschillende tactieken om de hooikoorts te slim af te zijn, speelde een spelletje op mijn computer en zocht een nieuwe serie uit. Ik laat je graag zien hoe mijn week was!

Omdat ik op de foto moest wilde ik graag een mascara die níet onder mijn ogen ging zitten. Uiteindelijk heb ik nog niet echt een goede gevonden, tijdens de shoot bleef mijn nieuwe (2000 Calorie van Max Factor) wel goed zitten, maar in het dagelijks leven hangt toch de helft weer onder mijn ogen. ik kreeg ook zo veel verschillende tips dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Wel heel fijn dat ik zo veel tips kreeg!

Wat ik ook probeerde: hooikoortspilletjes. Tipje van mij: neem ze niet overdag. Ik werd er super suf van! Terwijl ik qua medicatie best wel wat gewend ben, ik slik namelijk nog wel best zware pijnstillers. Deze pilletjes werken bij mij toch echt meer versuffend dan die zware pijnstillers. Maar er is een simpele oplossing, namelijk om ze gewoon ‘s avonds te nemen voordat je gaat slapen. Bij mij werken ze (nog) niet, dus ik ga binnenkort even de huisarts contacten voor zwaarder geschut. Ik heb vooral nog veel last van mijn ogen, heel irritant.

Ik zit er veel te weinig, maar mijn kantoor is zo’n fijn plekje! Het is een extra trap op, als ik duizelig ben doe ik dat niet zo gauw. Nu ging het gelukkig weer!

Wat ik daar deed? Gamen!!! Ik speelde Cities Skylines, mijn stad heeft nu 88.000 inwoners (dat is veel dus daar ben ik trots op).

Vrijdag was het foto-dag! Er kwam een fotograaf om mij op de foto te zetten. Ik deed mijn blauwe trui aan, die vond ik wel leuk voor op de foto.

Ook deed ik wat extra make-up op, zo wist ik zeker dat ik goed op de foto zou staan, haha. Toch wel fijn!

De foto namen we in de duinen. Het was heel leuk om te doen! De resultaten waren ook wel echt heel mooi, vond ik. Ik ben benieuwd welke foto ze uiteindelijk uitkiezen. Om eerlijk te zijn vond ik het wel best spannend, de oplage van het magazine waarin ik kom is namelijk best hoog. Als het gepubliceerd is (april al!) dan laat ik het je natuurlijk graag zien.

Tijd om uit te rusten! En wel met een nieuwe serie. Eigenlijk wil ik alle vier de series zien die ik had gevonden op Netflix.

Maar ik begon met The bold type. Echt een leuke serie! Het is zo licht als een chickflik/romcom, maar er worden best nog wel wat feministische onderwerpen aangesneden. Vind ik wel heel leuk gedaan!

Dus… dat deed ik van het weekend, serie kijken. Met een dekentje en een kopje thee. Perfect!

Komende week ga ik de dokter contacten voor oogdruppels (ik kreeg goede hooikoorts tips op instagram). En ook niet onbelangrijk: ik mag naar de kapper! Helemaal blij mee. Hoe was jouw week?

DELEN:

6 reacties

 1. Mariska 8 maart 2021 / 20:42

  Je kantoor ziet er wel heel mooi uit. Mooie kleur muur in combinatie met de vloer 🙂

 2. Naomi 9 maart 2021 / 16:18

  Dat blauw staat je goed! Wat ik nu zie aan ‘voorproefje’ van de fotoshoot ziet er veelbelovend uit. Ik ben heel benieuwd.

 3. Petra 10 maart 2021 / 11:09

  Heel benieuwd in welk blad je interview komt. Die blauwe trui / die kleur staat je heel goed!
  Ik hoop dat je gauw een oplossing geboden wordt tegen je hooikoorts.. Heb er geen ervaring mee maar het lijkt me heel irritant om steeds maar last van je ogen te hebben…

  Prima weekje tot nu toe hier! Heb een paar dagen geleden een naam voor m’n hand- en nagelverzorgingspraktijk bedacht en ie blijft hangen. Dus die gaat het worden! Ben nu de (waarschijnlijk) laatste hand aan het leggen aan het logo. Zo’n bijzonder gevoel als alles ineens in elkaar past als een puzzell! Ik ben blij, dat heb je vast door 😉

  Bedankt voor je serie-tips. Ik ga Anne+ even opzoeken. Heb je Ginny en Georgia ook al gezien? Daar schrijf je verder niet over, ben benieuwd wat jouw mening is.

  Groetjes,
  Petra

  • Lisanne 10 maart 2021 / 14:56

   Wat spannend, heel veel succes met je nagelverzorgingspraktijk!! Een logo maakt het wel heel echt he?

   Ginny en Georgia heb ik nog niet gezien, maar daar hoor ik ook veel goeds over 🙂 The Bold Type blijkt vier seizoenen te hebben, dus ik ben nog wel even zoet, haha.

 4. Lisa 11 maart 2021 / 14:25

  Ben benieuwd of de hooikoortstabletten werken, bedankt voor het delen in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.