Lisanne beleeft #75

Terwijl ik terugkijk naar de foto’s van afgelopen week word ik helemaal blij. Het is misschien wat oppervlakkig, maar ik kreeg drie pakketjes binnen, daar werd ik helemaal vrolijk van! Verder ging ik creatief aan de slag, ruimde ik op en bakte muffins met frambozen. Ik laat het je graag zien!

De week begon met een H&M bestelling! In de bestelling zaten wat basics, zoals een bh en hemdjes. Verder scoorde ik twee broeken (ze passen! Zo blij mee, ik had nauwelijks meer passende broeken), een topje en deze superleuke blazer. Deze week heb ik bijna dagelijks iets nieuws gedragen, vooral de broeken en de hemdjes.

En er kwam nog een pakketje binnen… voordat ik daarmee aan de slag ging wilde ik eerst de tafel leeg hebben. Dus die ruimde ik op! Inmiddels ligt hij natuurlijk alweer helemaal vol.

Mijn nieuwe liefde, de Cricut Joy! Dit is een snijplotter, een klein formaatje. Ik ga nog een blogpost schrijven over mijn eerste indruk. Maar dit was mijn eerste probeerseltje! Allemaal aangestuurd via mijn telefoon.

Nu heb ik een kraan waar kokend water uit komt, maar vroeger deed ik heel vaak de waterkoker aan en vergat vervolgens dat ik water had gekookt voor een kopje thee. Dit lijkt er een beetje op, wel een kopje met heet water vullen, maar vervolgens zo druk bezig zijn (met de Cricut) dat ik vergat een theezakje te pakken, haha.

Ook heel belangrijk deze week: stemmen! Ik vond het deze keer heel lastig om te kiezen waarop ik moest stemmen, maar uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt. Nog steeds vind ik het lastig en twijfel ik nog steeds (wat helemaal geen zin meer heeft natuurlijk, haha). Er is nooit één partij waar ik het helemaal mee eens ben.

Een tweede vraagstuk is nu: wat ga ik doen met mijn stempotloodje? Bewaren? Weggeven? Weggooien?

Mijn mooiste knutsel tot nu toe met de Cricut!

En toen kwam er gewoon nóg een pakketje binnen. Helemaal gelukkig mee!

Hij zat namelijk helemaal vol met snuisterijen waar ik normaal voor ga troepjes-shoppen, haha. Ik word heel bij van dingen zoals mooie kommetjes, inpakpapier en servetten. In deze shoplog laat ik zien wat ik allemaal gekocht heb bij Søstrene Grene.

Ik was nog niet zo energiek als ik had willen zijn. Gelukkig scheen het zonnetje!

Zulke dagen zijn er dus ook nog altijd. Alleen eten en aankleden, en dan is de dag vol. Meestal kijk ik dan ook nog wel iets van een serie, maar daar blijft het bij.

Ik begon aan de serie New Amsterdam! Leuke serie tot nu toe.

En zaterdagavond ging ik aan de slag met het recept dat ik maakte voor muffins met blauwe bessen. Deze keer deed ik er alleen frambozen doorheen.

En dat lukte heel goed! De volgende keer zou ik er wel wat meer frambozen doorheen doen. Frambozen zijn natuurlijk wat groter, waardoor er in sommige muffins maar één framboos zat. Dat is nogal een teleurstelling, haha.

Afgelopen week waren mijn pakketjes duidelijk de hoogtepunten, haha. Heel goed ben ik niet in online winkelen, maar deze keer lukte het wel heel goed. Ik ben nog steeds elke dag blij met mijn spulletjes! Over mijn Cricut vertel ik je later meer, beloofd.

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 24 maart 2021 / 08:46

    Dat apparaatje is gaaf zeg! Heel mooi wat je daar allemaal mee kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.