Lisanne beleeft #76

Wat een fijne week, het voelde echt als het begin van de lente! Ik wandelde stukjes, de Vlaamse De Mol begon en ik ging door twee(!) series heen. Ook ging ik lekker aan de slag in mijn creatieve kamertje, die kreeg een heuse metamorfose. Ik neem je graag mee in mijn week!

Ik wandelde een stukje, langs het water en nog leuker: achter de huizen die je helemaal rechts ziet is de dijk. Daar ben ik even op geklommen en heb genoten van het uitzicht. De zee was superrustig en het weer was helder. Zo was Texel goed te zien, maar zagen we ook af en toe een zeehondje boven komen. Dat is altijd zo leuk, het blijft bijzonder!

Aanrader: op Goplay.be kun je een gratis account aanmaken om de Vlaamse versie van Wie is de mol? (De Mol, heet het) te kijken. Écht een dikke aanrader! Ik heb alleen nog maar de eerste aflevering gezien, maar het begin was al super. Het is zo veel beter dan de Nederlandse versie, als je het mij vraagt. Echt een aanrader dus! Nadeel was wel dat ik hem niet kon streamen naar mijn Chromecast (en ik heb geen smarttv), dus dat werd kijken op de laptop. Desalniettemin helemaal de moeite waard om te kijken.

Haha, ik had van die dagen dat ik alleen maar was aangekleed, had gegeten en verder… niks. Dat hoort er ook nog bij op het moment, blijkbaar. Daar moeten we het maar mee doen.

Voordeel is wel dat ik lekker veel series kan kijken. Ik keek bijvoorbeeld Ginny & Georgia op Netflix. Leuke serie! Ik zal er later nog wel iets meer over vertellen.

Ineens kreeg ik een ingeving: mijn Cricut (waar ik afgelopen week over schreef) moest een plekje krijgen in mijn knutselkamertje. Dus… dat werd opruimen!

Ik verzamelde al mijn papier van mijn kantoortje om in het knutselkamertje neer te leggen (dolle boel, zo veel kamers!). Mijn Flow Books for paperlovers stonden er al, die kan ik natuurlijk ook gebruiken om mee te knutselen met Cricut.

En ook voor de grote blokken bedacht ik een goed plekje. In plaats van de lijsten die er stonden (die toch al niet zo mooi waren), staan daar nu grote papierblokken.

Het is echt een gezellig hoekje geworden, nietwaar?

Zo fijn, mijn woonkamer terwijl de zon erin schijnt!

Maar ‘s avonds met een dekentje en een kopje thee op de bank doe ik ook nog steeds. Na Ginny & Georgia keek ik Firefly Lane.

Ook niet onbelangrijk: mijn eerste winkelafspraak was een feit! Deze vond plaats in de kringloopwinkel, waar ik dit prachtige kastje zag staan. Heel erg mooi. Helemaal geen ruimte voor, maar wel héél mooi. De kringloop zelf was ook helemaal anders ingericht dan voorheen, het zag er echt heel mooi uit! Ik was in kringloopwinkel Rataplan in Den Helder, een erg fijne winkel.

Uiteindelijk kocht ik wat spulletjes om mee te knutselen en een bloesje. Die laat ik je later nog wel zien! En over Firefly Lane vertel ik later ook meer, beloofd.

Nu heb ik helemaal zin in komende week, omdat de zon gaat schijnen, het lekker warm wordt, maar ook omdat de klok een uur is verzet en ik houd van lichte avonden. Ik ben zó erg een zomertijd-mens, haha.

DELEN:

4 reacties

 1. Audrey 30 maart 2021 / 09:17

  Jaaa, tof is de Vlaamse Mol, he? Dit is nu het derde seizoen dat ik kijk en ik ben helemaal fan. Je creatieve kamer is echt leuk geworden.

  • Lisanne 30 maart 2021 / 16:37

   Voor mij ook het derde seizoen, de eerste keer had ik het goed, maar vorig jaar had ik het hartstikke fout, zelfs op het einde nog. Maar die opdrachten… echt zo cool!

 2. patriciakleijn 13 april 2021 / 14:13

  di serie is echt tof, heb hem ook gezien ben benieuwd of er nog een nieuw deel van komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.