Lisanne beleeft #77

Wow, mijn week zat echt bomvol leuke dingen! Er waren zo veel kleine hoogtepuntjes in deze week, ik deel ze heel graag met je. Ik ging bijvoorbeeld lekker creatief aan de slag, maar ging ook naar Amsterdam en kocht wat leuke spullen. Ik neem je heel graag mee in deze fijne week!

Samen met mijn moeder had ik een winkelafspraak bij Action. Daar kwam ik deze superschattige mandjes tegen. Echt heel leuk voor een kinderkamer!

Ik was van tevoren wel een beetje nerveus (heel stom, door de tijdsdruk denk ik, haha), maar gelukkig ging alles goed. Uiteindelijk zijn we geen 20 maar 30 minuten in de winkel geweest, ik weet ook niet hoe dat kan. Wat ik allemaal toch (veel) liet ik al zien in deze video.

Die video moest wel eerst opgenomen worden. Daarvoor haalde ik mijn filmcamera onder het stof vandaan.

En ik nam de video op! Echt heel leuk om weer eens te doen, een YouTube video maken.

En toen was het ineens heel mooi weer…. ik twijfelde om boven te gaan zitten editten op kantoor, of toch lekker buiten zitten.

Ik koos ervoor om eventjes buiten te gaan zitten.

Met mijn lichte huid verkleur ik altijd supersnel, dus na een uurtje was het wel weer genoeg geweest. Je kan het ook aan mijn huid zien, helemaal een beetje verkleurd. Dus toen kon ik mooi de video eventjes bewerken!

Ik keek mijn serie af (deze drie keek ik de laatste tijd) en ging op zoek naar nieuwe series om te kijken. Nu ga ik weer verder met Grey’s Anatomy, dat is ook heel leuk. Ik ben alweer bij seizoen 11 (van de 16).

En toen viel de Kampioen op de deurmat bij mijn ouders.

Superleuk, want daar staat een interview met mij in! Het stuk waar ik bij sta gaat over tekenbeten. Zelf ben ik toen ik 13 was erg ziek geworden van een tekenbeet, zoals je waarschijnlijk wel weet ondervind ik daar nog steeds de gevolgen van. Ik ben blij dat er aandacht voor is en dat ik mijn verhaal mocht doen! Ik vond het wel even spannend, de Kampioen heeft namelijk een oplage van 3,6 miljoen.

Donderdag deed ik iets heel bijzonders, ik bracht namelijk een middagje door in het centrum van Amsterdam! Het is alweer jaren geleden dat ik daar voor het laatst was, het was wel heel fijn dat het nu zo lekker rustig was. Tegelijkertijd is het ook een beetje gek natuurlijk, maar ik heb echt genoten. Ik had ook een paar winkelafspraken, maar echt grote aankopen deed ik niet. In de H&M ging ik nog wel even op de foto.

Ik had een shopafspraak bij Søstrene Grene, waar ik onder andere deze schaar kocht. Die was online steeds uitverkocht dus ik was superblij dat ik hem nu kon kopen.

Vrijdag maakte ik een kleine wandeling door Den Helder. Op sommige dagen gaat dat wel, op andere niet. Het is een beetje wisselvallig de laatste tijd. Maar als het wel lukt ben ik heel erg blij.

Ik probeerde potjes te maken voor de zaadjes die ik wilde planten. Daar had ik een heel leuk dingetje voor gekocht bij Søstrene Grene.

Uiteindelijk bleek het toch beter te gaan met krantenpapier, wat ik niet in huis heb. Ik heb namelijk een nee nee sticker op de brievenbus, dus geen krantjes in huis. Ik probeerde het wel met cadeaupapier, maar als je de grond vochtig wil houden wordt dat er niet mooier op.

Dus… ik ging toch maar over op de kant-en-klare potjes, die ik óók bij Søstrene kocht.

En ik ging lekker crea bea aan de slag met schilderen op nummer van Action. Ik denk dat dit mijn favoriet is van de drie die ik heb gekocht!

Lekker zen schilderen… was leuk! En het resultaat is ook best leuk!

En zondag kreeg ik bezoek en ging ik ‘s avonds bij mijn ouders eten (waar mijn broer ook te logeren was), dus dat was helemaal een gezellige dag. Het kost met toch wel veel energie, zo veel sociale dingen op een dag. Maar aan het eind van de dag ben ik wel altijd heel blij!

Nog even het resultaat van mijn schilderen op nummer bij daglicht. Helemaal blij mee! Ik vind het echt een heel leuke bezigheid. Het zijn echt fijne complete setjes. Geen geweldige kwaliteit, maar zeker goed genoeg om je er lekker een paar uur mee te kunnen vermaken.

Dat was mijn week. Als ik terug kijk voel ik me helemaal blij, ik heb zo veel leuks gedaan!

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 6 april 2021 / 16:53

  Geen leuk onderwerp, maar wel heel goed dat je hierover mocht en kon vertellen in de Kampioen!

 2. Sanne 12 april 2021 / 15:22

  Wat een leuk artikel, komt ook helemaal tot leven met de foto’s erbij. Vooral het schilderen is een goed idee, ga ik deze week met mijn kinderen doen.

 3. Heidi 19 april 2021 / 14:03

  •Wat leuke momenten weer..
  Die mandjes zijn inderdaad schattig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.