Lisanne beleeft #78

Wat was het een fijne week, helemaal vol met leuke dingen! Zo begon ik in een nieuw boek, startte ik met mijn mini-moestuinprojectje en begon ik aan een serie (die ik vervolgens meteen afkeek). Ook kreeg ik een H&M bestelling binnen, die laat ik je natuurlijk ook graag zien! Ik neem je mee in mijn week.

Het begon met het moestuinproject, ik koos vooral voor kruiden. Dat lijkt me zo handig bij het koken! Dat je niet een overload aan kruiden hoeft te kopen bij de supermarkt (je hebt dan gewoon áltijd veel te veel!). Maar dat je lekker naar de tuin kan lopen om precies genoeg te pakken. We gaan zien of dat lukt, haha!

Dus… vooral kruidenzaadjes (en paprika en aardbei) gingen maandag de grond in.

En ik ging nog even een paint by number van Action maken.

Dit is wat je in zo’n verpakking vindt. Ik schreef afgelopen week een blogpost over deze leuke setjes van Action.

Leuk om de voortgang te zien! Zoals je ziet maakte ik een foutje. Op dat moment was ik iets minder zen, haha.

Gelukkig kwam het helemaal goed!

De serie De K van Karlijn is echt heel goed! Het heeft een heel serieus onderwerp (kanker), maar toch is de serie heel luchtig en grappig, dat vind ik knap gemaakt. Ik heb echt genoten van de serie en hoop op een seizoen 2! Je kunt hem bekijken via Videoland.

Oh, ik vertelde een heel verhaal over mijn mail… daar ben ik in fases heel goed in, maar dus soms ook heel slecht. En ik was er weer even slecht in geweest, gelukkig ben ik niet de enige die dat weleens heeft (80% heeft er ook weleens last van).

Ohhh, na donkere dagen ben ik zó blij als het zonnetje lekker naar binnen schijnt! Dat was mijn beloning na het doen van mijn mail (ik had het een weekje verwaarloosd, alleen de belangrijke dingen beantwoord. 200 mails weggewerkt!)

Ik twijfelde over een nieuwe serie. Country Comfort en Sweet Magnolias. Het werd de eerste, want de tweede bleek ik al gezien te hebben, haha. Ik vond het wel een grappige serie, Country Comfort! Lekker simpel en grappig.

Ik begon in mijn nieuwe boek! De vijf talen van de liefde.

Hij leest makkelijk weg, fijn! Dat ik lekker veel pagina’s in een keer kan lezen geeft me een goed gevoel, haha. Tot nu toe vind ik het een heel interessant boek, ik leer er veel van.

De K van Karlijn was wel snel uitgekeken. Acht afleveringen van 40 minuten. Als een serie leuk is ben je daar natuurlijk zo doorheen!

Het was afgelopen week echt weer koud! Ik gebruikte een warmtepleister van Action om lekker warm te blijven. Af en toe heb ik dat even nodig. Gelukkig bestaat het!

Mijn H&M bestelling kwam binnen! Ik had twee hemdjes besteld die ik al had, twee dezelfde bloesjes (die je hierboven ziet) en…

Een supermooie jeans! Helaas paste hij niet, hij viel nogal klein waardoor ik de maat 40 niet paste, er zat ook geen stretch in, wat ik wel gewend ben. Balen, want het is echt een supermooie broek!

En toen had Albert Hein ook moestuintjes… yeah! Daar word ik wel blij van. ik ga ze allemaal planten en dan kijk ik wel welke planten ik uiteindelijk echt in de tuin ga laten groeien. Echt heel leuk!

Daar ging ik afgelopen weekend lekker mee aan de slag.

Daar staan ze! In mijn andere kasje zit overigens schimmel… dat ging niet helemaal goed, haha. Maar we gaan het fixen, het komt allemaal goed.

Ik ben al op pagina 60. Just saying (ben ik trots op). Tot nu toe een heel interessant boek!

DELEN:

4 reacties

 1. 2saram 13 april 2021 / 06:39

  Spijtig van de broek. Kunnen terug sturen ?

  Ik wil graag eens kleuren (potloden) op nummer proberen.
  Maar zit dat dan allemaal al tesamen, of appart te kopen ?
  En zoja waar vind je dat ?

 2. Naomi 13 april 2021 / 16:25

  Dat boek vind ik heel mooi! En ik ben benieuwd hoe het gaat met je moestuintjes. Ik begin er niet eens aan, want bij mij gaan zelfs vetplanten nog dood;). Die zon na alle kou en grijze dagen? Ja, hoera! Ik hoop op heel veel zon de komende tijd!

 3. Irene 15 april 2021 / 19:44

  Die warmtepleisters, goed te weten dat ze echt werken. Ik geloofde daar nooit zo in. De laatste dagen heb ik het ook erg koud dus als ik nog eens in de Action geraak ga ik er wel meebrengen.
  Dat boek heb ik ook nog maar ik heb het nog niet gelezen. Ben er wel benieuwd naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.