Lisanne beleeft #79

Afgelopen week was echt een fijne week! Ik had gezelschap dus ik wandelde een paar keer, lekker sportief. Ook ging ik verder met de moestuinmaatjes van de AH, kreeg ik bloemen en kwam er een H&M bestelling binnen. Oh, en ik had een súperleuk weekend. Ik neem je graag mee in mijn week!

Lekker aan het bloggen! Ik vind het echt heel fijn dat er nu een lekkere regelmaat zit in mijn blogposts, aan het begin van de werkweek komt mijn weekverslag online en aan het eind van de werkweek een extra blog. Twee per week, perfect.

Ik kreeg een bosje tulpen cadeau, echt heel leuk. Ze hebben meer dan een week gestaan. Dat maakt me echt vrolijk!

Wat me ook vrolijk maakt is dat ik weer boeken kan lezen! Over het boek dat ik nu lees kun je binnenkort een blogpost verwachten, want ik vlieg erdoorheen. Zo’n fijn gevoel. Voorheen kon ik me niet goed genoeg concentreren voor een boek, maar nu gaat het, wel heel langzaam nog, maar het gaat.

En dan een van de wandelingen die ik van de week maakte. Op de dijk, echt een mooi plekje waar je naartoe kunt wandelen vanaf mijn huis.

Haha, ik kreeg een heleboel moestuintjes. Mijn vader deed boodschappen, we kregen extra bij de kassa bij het boodschappen doen en…

Er was een mevrouw die ze me aanbood terwijl ik een karretje aan het pakken was. Zo lief!

Uiteraard heb ik ze allemaal netjes gezaaid.

Er zijn in totaal 15 verschillende moestuinmaatjes, ik heb zelf nu 13 verschillende. Dat gaat hard! Op de planning staan zulke vierkante meter moestuinbakken (die heb je ook in halve vierkantemeters, dat is misschien nog beter in mijn kleine binnenplaatsje) en sommige dingen kunnen natuurlijk ook in potten. Ik heb er nu al zin in om dat allemaal te gaan doen! Ik denk dat het komt door de lock-down, dat ik hier ineens heel blij van kan worden.

Verder met het kijken van New Amsterdam. Goede serie, aanrader!

En nog een wandeling, deze keer door de duinen. Den Helder heeft zo veel mooie plekjes, als je weet waar je ze vindt! Ik vertelde in het begin trouwens dat ik weer gewandeld heb omdat ik gezelschap had, dat zit zo: ik heb epilepsie en durf simpelweg niet in mijn eentje te gaan wandelen. Dus ik geniet er nu extra van als er iemand is die mee op pad wil!

Ik at weer asperges, zo lekker! Deze keer met gerookte zalm, krielen, een gekookt eitje en een sausje. Zó lekker. Ik heb lang niet zo lekker gegeten. En ik dronk er een wijntje bij, een Barefoot Pinot Grigio, die kreeg ik cadeau. Paste perfect bij de zachte smaak van asperges, deze zou ik zeker nog eens kopen. Normaal drink ik geen alcohol, maar ik was blij dat ik voor dit wijntje toch een uitzondering heb gemaakt. Het was echt een perfect avondmaal.

Oh, wordt het beter dan dit? Met een boek in de zon!

Er kwam een H&M bestelling binnen met allemaal linnen items. Lekker zomers! De t-shirtjes en bloesjes paste ik gelukkig.

Deze jurk helaas niet, ik vond hem toch zo leuk! Ik twijfel nu om hem toch in een maatje groter alsnog te bestellen.

Ook keek ik een filmpje: what men want. Ik vind veel films leuk, of leuk genoeg, maar ik vond dit echt een slechte film. Ik weet dat er mensen zijn die het wel lollig vinden, maar het is zó niet mijn humor, haha. Dus heb ik hem halverwege maar afgezet en ben ik iets anders gaan kijken.

Zaterdagavond was bakavond. Resultaat: de hele keuken vol.

Ik gebruikte dit recept, in plaats van de Schär bakmix gebruikte ik zelfrijzend bakmeel van AH. En dat was een succes!

De muffins (of zijn het cupcakes? Ik twijfel) nam ik zondag mee, want we gingen een rondje rijden in een oldtimer, zó leuk. Een hele belevenis! Iedereen kijkt naar de auto en andere mensen in een oldtimer zwaaien, net zoals motorrijders elkaar groeten. Ik wist niet dat dat een ding was, maar ik vond het superleuk. Onderweg konden we picknicken met de cakes, haha.

En zondagavond met het laatste beetje wijn in de zon. Zo fijn!

Als kers op de taart heb ik nog een stukje van De Mol België gekeken (dikke aanrader).

Kortom, een topweek. Ik was (en ben) een gelukkig mens!

DELEN:

4 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 20 april 2021 / 20:01

  De Belgische Mol volg ik ook! Vind het stiekem nóg leuker dan onze eigen variant. Helemaal leuk om te lezen dat je zo’n fijne week had. 🙂

  • Lisanne 20 april 2021 / 21:31

   Helemaal mee eens, het is zo spannend, de kandidaten zijn super gedreven en het is gewoon supermooi in elkaar gezet!

 2. Darina 21 april 2021 / 07:03

  Wat een fijne week en zo leuk om in een oldtimer te rijden. Ik kan mij voorstellen dat je daar van genoten hebt.

 3. Mariëlle 4 mei 2021 / 15:09

  Hoi Lisanne!

  Ik heb jouw website/blog ooit opgeslagen en dacht nu ineens laat ik die weer eens opzoeken 🙂

  Ik heb 1 blog gelezen en ben meteen weer verkocht, superleuk om te lezen!

  Liefs Mariëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.