Lisanne beleeft #82

Na vorige week móest het wel een betere week worden. Na een week weinig doen heb ik alsnog veel gerust, maar uiteindelijk ging het beter! Ik pakte mijn structuurjunkie planner erbij ruimde de boel even flink op en ging aan de slag met mijn to-do lijst. Ondertussen maakte ik nog wel een tripje naar Action, waar ik iets heel leuks vond!

De week begon nog erg moe. Ik ging ‘s middags op bed liggen en was zo 3 uur lang van de wereld.

Gelukkig viel ik om kwart voor tien ook alweer snel in slaap. Voorheen, toen ik nog heel ziek was, verstoorde zoiets mijn ritme dan heel erg waardoor ik soms wel tot 8 uur ‘s ochtends wakker lag. Dat had ik nu gelukkig niet!

Thee uit mijn nieuwste aanwinst van Hema, een mok! Er was er eentje kapot gegaan en de regel die ik voor mezelf heb is dat ik een nieuwe mag kopen als ik er eentje weg doe. Daar was het nu tijd voor! Ik word helemaal vrolijk van deze mok.

En ik pakte mijn Structuurjunkie planner erbij. In elk geval de tafel opruimen! Uiteindelijk kreeg ik de helft van mijn taken af afgelopen week. Toch nog best goed!

Vooral als je bedenkt dat ik nog veel in bed lag.

Met een boekje! Hopelijk kan ik komende week weer verder in dit boek.

Ik ruimde de tafel op. Zó fijn, een lege tafel! Inmiddels ligt hij alweer vol, haha. Ik schrijf het maar opnieuw op mijn to-do lijst.

Bij Action kocht ik een heleboel spulletjes, waaronder deze tacky glue, die schijnt heel handig te zijn om kleine stukjes (gesneden met de Cricut snijplotter) mee op te plakken.

En een heel leuke vondst: de houten poppetjes! Zo’n zakje kostte nog geen euro en je kan hier echt geweldige dingen mee maken.

Mijn favoriete moment van de week: de dag waarop ik heel veel gedaan kreeg!

Haha, ik kwam dus tot de helft van mijn to-do lijst. Na het werken tot 10 uur ‘s avonds kon ik helaas niet meer slapen, niet zo handig. Misschien moet ik toch zo’n geelfilter installeren op mijn computer, ik twijfel nog wel omdat het niet zo handig is met het bewerken van foto’s.

Zaterdag vierden we alvast moederdag. Met mijn broers Rummikubben, zo leuk!

Ik verloor wel heel hard, maar dat mag de pret niet drukken. Het was in elk geval heel gezellig!

Verder vond ik het superfijn dat het weer wat warmer werd. Ondanks dat het nog wel veel regende heb ik van de zonnestraaltjes die er wel waren genoten. En gewoon naar buiten lopen terwijl het niet zo eindeloos koud is vind ik zó fijn!

En zondag om kwart over 9 zat ik er klaar voor hoor: de finale van De Mol België. Het leuke van De Mol België is dat, buiten dat het programma briljant is, ze in de finale-aflevering de mol al bekendmaken. En de week erop laten ze dan alle mol-acties zien.

Ik zal er geen spoilers ingooien, maar ik vond de finale geweldig! Mocht je het ook willen kijken, dat kan via Goplay.be. Je moet een account aanmaken (gratis), maar het is de moeite waard. Echt een aanrader! Ik ben twee jaar geleden begonnen met kijken en dit is wel echt mijn favoriete programma op tv (ook al wordt het dus niet in Nederland uitgezonden, haha).

Dat was mijn week, heel fijn dus. Nu ga ik gauw mijn tafel opruimen, haha.

DELEN:

3 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 11 mei 2021 / 18:01

  De mok vind ik echt fantastisch! Ik heb De Mol ook gevolgd, maar ik moet nog een aantal afleveringen terugkijken. Hopelijk kom ik daar snel aan toe!

 2. Naomi 12 mei 2021 / 08:01

  Door jouw tip twee jaar geleden ben ik ook De Mol België gaan kijken en wat een geweldig programma is dat! Ook dit seizoen weer erg van genoten.
  De afspraak over mokken vind ik wel een goed ideehttps. Alleen zou ik geloof ik alleen af en toe een mok kapot willen gooien als ik een leuke nieuwe zag;).

 3. Melanie 12 mei 2021 / 09:30

  A wat leuk die peg dolls. Ik zal eens kijken bij de Action… vond je ze bij de knutselafdeling of bij de speelgoedspullen? De juf van de jongste is (hoog)zwanger, het is wellicht een leuk kraamcadeautje om het gezinnetje te maken 🙂 Ben wel niet zo’n tekenartiest maar met enig geduld en het niet al te ingewikkeld maken lukt het vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.