Lisanne beleeft #83

Afgelopen week had ik echt een aantal goede dagen! Op die dagen kookte ik met behulp van een nieuw verspakket van Albert Hein. Ook zag ik de moestuin groeien en breidden we de moestuin uit met een vierkantemeter moestuinbak. En ik schilderde poppetjes, waarmee ik deze week weer verder ga. Ik neem je mee in mijn week!

Met de moestuinmaatjes van Albert Hein kan ik goed uit de voeten. Lekker nat houden en laten groeien tot ze in een groter potje moeten. Dat verpotten doe ik niet zelf (daar had ik te veel pijn voor de afgelopen tijd).

Ik ging naar Hema om een cadeautje te kopen, deze moet ik nog opsturen. Tegelijkertijd kwam ik ook superleuke stickers tegen op de afdeling waar ze allemaal kaartjes verkopen. Deze vind ik altijd zo leuk om op pakketjes te plakken! Dus… die moesten mee naar huis!

Sinds ik in dit huis woon (toch al bijna twee jaar) had ik nog nooit gewandeld in het park, terwijl dat super dichtbij is. Dus… dat deden we! Heel mooi vlak voordat de zon onderging.

Ik kocht vorige week deze houten poppetjes bij Action. Deze week ging ik ermee aan de slag. Ze zijn nog niet klaar, hier ga ik dus nog mee verder. Ik heb ze nu een kleurtje gegeven, gelakt, nu moeten er alleen nog gezichtjes op.

Ik word zo blij van die schattige poppetjes! Zo maakte ik ook iemand na die op bezoek was, zó leuk als iemand zichzelf kan herkennen in zo’n poppetje. Ik heb veel van deze houten poppetjes gekocht, dus ik ben er nog wel even zoet mee.

Wat ik ook bij Action kocht: een moestuinbak! Voor een euro of 12 kocht ik deze bak met worteldoek en al. Perfect! Voor dat geld kun je het niet zelf maken, denk ik in elk geval. Hij was super makkelijk in elkaar te zetten, er ging alleen wel heel veel potgrond in, haha. Maar dat geeft niet, hij staat nu en volgens mij werkt het allemaal!

Dat was de donderdag. Op die dag droeg ik een jurkje en genoot ik van het zonnetje, zo fijn!

En ‘s avonds maakte ik Libanese pita, een verspakket van Albert Hein.

Dat was echt heel lekker, deze ga ik vaker maken! De groenten gaan in de oven, dus je kan hem lekker op je gemakje maken. Op de verpakking stond ook een suggestie voor een vega variant, ik denk dat hij dan ook echt heel lekker is. Aanrader!

De moestuinmaatjes doen het allemaal goed. Ik denk dat inmiddels zeker de helft is overgepot. Naar de vierkantemetermoestuin of een apart potje.

Ik keek de nieuwste aflevering Younger, die serie is lekker simpel. Wat ik verder nog meer kijk? New Amsterdam! En Grey’s Anatomy, ik ben inmiddels bij seizoen 13. Heerlijk dat die serie zo lang duurt!

Als ik nu op mijn tuinstoeltje zit kan ik naar de moestuin kijken. Ik word er helemaal blij van! Nu nog alles in leven houden… spannend! Ik ben heel benieuwd of er iets gaat lukken, voor nu gaan de peultjes heel goed.

En zondagavond was het nog supermooi weer dus ging ik na het eten nog een stukje wandelen. Prachtig uitzicht op de dijk.

Willemsoord is ook mooi. Ik kan niet wachten tot we er straks ‘s avonds weer langs kunnen lopen terwijl de terrasjes open zijn, dat lijkt me gezellig! Dan kunnen we lekker pauze houden op het terras tijdens het wandelen, dat zou helemaal geweldig zijn, haha. Voor nu zitten we onderweg gewoon op een bankje, we hadden een plekje op de dijk zondag, supermooi.

Ik had deze week een paar heel slechte dagen, waarna ik mijn medicatie wat heb aangepast. Sindsdien voel ik me weer wat beter. Fijn!

DELEN:

3 reacties

 1. Petra 17 mei 2021 / 19:39

  Wat leuk die poppetjes! Ze doen me (geverfd enzo) wel een beetje denken aan Gelukspoppetjes..
  Benieuwd wat je met de poppetjes gaat doen die je gemaakt. Ga je ze weg geven? Of bij cadeautjes en kaartjes doen?
  Zomaar wat ideeën…

  Fijn dat je weer een paar goede dagen had. Als ik je verhalen zo volg. blijft het altijd de goede balans zoeken als het om je medicijnen gaat? Goed dat je naar je lichaam blijft luisteren en zo nodig iets aanpast.

  Groetjes,
  Petra

 2. Naomi 18 mei 2021 / 09:32

  Heel erg leuk idee, om een bezoeker na te maken met zo’n poppetje. En zó herkenbaar van die panty. In het zonnetje kan hij inderdaad uit, maar ik vind het in huis dan zo koud;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.