Lisanne beleeft #85

Afgelopen week stopte ik met mijn nieuwe medicijnen, waardoor ik weer veel meer kon doen. Ik bezocht een paar winkels, waardoor ik mijn complete inrichting heroverwoog. Ook begon ik met het kijken van een nieuw (heel slecht) programma, waar ik me overigens een beetje voor schaam, maar toch deel ik het met je. En ik maakte een wandelingetje op een wel heel mooie plek. Ik neem je graag mee in mijn week!

Het begon met nog even de medicijnen slikken, ik hoopte zó dat ze zouden werken. Maar helaas, ik werd er alleen maar zieker van. Gelukkig vermaakte ik me wel in bed met een heleboel series, fijn!

Ik weet nog heel goed dat ik me helemaal niet zo lekker voelde in de Xenos, maar ik zag wel dit oogverblindend mooie bijzettafeltje. Die zou toch helemaal geweldig staan in mijn woonkamer? Dat dacht ik in elk geval. Hier op de website van Xenos staat hij.

Eigenlijk ben ik helemaal niet iemand die foute realityseries kijkt. Ex on the beach en Temptation Island kijk ik beide niet. Maar Love Island klikte ik aan toen er nog maar twee afleveringen op stonden en ik keek ze in één keer af. Dat is hoe het begon, haha.

Ondertussen was ik écht mijn interieur opnieuw aan het indelen. De grote plant (links in de hoek) moet weg, daar komt het tafeltje. Of een boekenkast. Ik weet het nog niet. Maar de plant gaat weg, die komt een vriend deze week ophalen.

Uiteindelijk heb ik alle afleveringen van Love Island gekeken afgelopen week. Oeps. Zin in vanavond wel, dan staat er om 8 uur weer een nieuwe op. Ik kijk dit op Videoland trouwens, mocht je je er ook aan willen wagen.

En ik kreeg nieuwe schoenen binnen! Hier vertel ik je later meer over. Ze zitten in elk geval superlekker.

Voor mijn ouders maakte ik de Libanese pita van AH. Superlekker, echt een geslaagd verspakket.

Het zijn dus pita’s met heel veel groenten en kip. De kip kun je ook vervangen, er staat ook een vega variant op de verpakking. Echt een aanrader is het, er zitten super lekkere kruiden bij.

Met mijn moeder maakte ik een tripje naar Julianadorp, waar zij plantjes wilde kopen. Voor mij ging er ook een klein plantje mee voor op de salontafel in mijn tuin. Geel!

Helemaal content met mijn kleine fijne tuintje, waar nu best wel wat groen groeit (maar het blijft een betegelde tuin, haha).

Naast Love Island keek ik ook naar een nieuw Seizoen van The Bold Type. Zo’n fijne serie! Ik vind het zo leuk dat alles zo “van nu” is, met activisme, feminisme en zelfs tiktokliedjes die onder de scenes zijn gemonteerd.

Zondag was het mooi weer dus maakten we een wandeling. Door de duinen en een stukje over het strand.

Bewijs! Het was echt heel fijn. Ik verbrandde mijn voorhoofd wel een beetje. Vandaag kocht ik een petje, dus dat probleem is verleden tijd, als het goed is.

Ik zag bij Larissa op Instagram een heel leuke tutorial over hoe je vlechtjes kan maken zonder elastiekjes. Ik vind dat altijd zo leuk maar heb nooit geweten hoe dat moest. Vanaf nu weet ik het!

Zondag heb ik echt genoten van de zon, hopelijk kunnen we komende week nog meer van het mooie weer genieten!

DELEN:

2 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 3 juni 2021 / 20:41

  Sinds kort moet ik ook zelf koken en ik vind de verspakketten echt een uitkomst. Je hoeft niet na te denken over wat je moet halen, hoeft niet iets te kopen wat je daarna niet snel meer gebruikt en als je alleen ben kan je de rest in de vriezer doen. Ideaal. Deze heb ik overigens nog niet geprobeerd, ga ik snel doen!
  Volgens mij zijn er genoeg mensen die Love Island kijken dus niks om je voor te schamen. Ik kijk GTST, dat is nog veel erger. 😉

  • Lisanne 3 juni 2021 / 20:48

   Aanrader dus om deze ook eens te proberen!

   Haha, GTST is denk ik een beetje hetzelfde niveau. Lekker verstand op nul en kijken, eigenlijk heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.