Lisanne beleeft #86

Ik word helemaal vrolijk als ik terugkijk naar deze week. Hij zit namelijk bomvol vrolijke en zonnige foto’s! Ik kreeg een heleboel leuke pakketjes binnen, bijvoorbeeld van mijn bikini, maar ook een pakketje vol taartjes. Er is zo veel te vertellen, ik neem je graag mee in mijn week.

Zo zag de moestuin er aan het begin van de week uit. Leuk, maar op dit moment staat hij er nog veel beter bij. Hij wordt blij van het mooie weer.

Ook de aardbeienplant ging goed. Geweldig om alles langzaam te zien groeien.

Ik kreeg nieuwe posters binnen. Boven de eettafel had ik een stel groene posters hangen. Allemaal foto’s in een wat dromerig thema. Mooi, maar ook leuk om eens af te wisselen.

Dus… dat deed ik! Hierover komt nog een blogpost.

Mijn guilty pleasure: Love Island. Het is gewoon élke dag op tv, dus ik spendeer elke dag veertig minuten aan het kijken van slechte tv, haha. Alleen ik kijk ook Grey’s Anatomy, en dat gaat van Videoland af aan het eind van de maand. Ik heb nog anderhalf seizoen te kijken, dus ik moet even opschieten! Dat wordt veel avonden Grey’s Anatomy kijken.

Er kwam een pakketje binnen met mijn bikini! Deze kocht ik bij H&M, heel blij mee. Er werd op Instagram gevraagd naar de linkjes, en die heb ik even opgezocht. Het hoge broekje vind je hier, het lage broekje hier en de top hier. Ik bestelde alles in twee maten en gelukkig paste er een maat. Ik had namelijk helemaal geen passende bikini meer (vanwege mijn toegenomen gewicht). Nu wel, heel fijn.

Over dit geweldige kleurboek vertel ik je binnenkort meer. Ik ben er helemaal gek van, het is echt heel mooi! Deze week komt er een stuk over online.

En over de taartjes vertel ik je later ook meer. Wat zijn ze mooi hè?

Die mocht ik dus allemaal proeven, echt heel leuk om te doen!

Er komt binnenkort een blogpost over met een kortingscode.

Ik ging even naar Action voor wat huis-tuin-en-keukenspulletjes. En toen zag ik deze leuke inpakpapiertjes! Daar heb ik er al veel te veel van, maar ik vond ze zo leuk dat ik het toch even wilde delen.

Mijn avonden bestonden uit heel veel serie kijken. En dus Love Island, haha.

Vrijdagavond kwam er een vriend langs om de plant op te halen. Links stond een heel grote plant, bijvoorbeeld te zien in deze blogpost. Ik was hem zat, hij werd steeds bruin en hij was zo groot. Nu heb ik een leeg hoekje die ik weer helemaal kan gaan stylen. Zin in! Ik heb nog niet bedacht wat ik er precies mee ga doen.

Zaterdag had ik een fotodagje, er moesten heel veel foto’s genomen worden. Daarna heb ik ze meteen bewerkt.

Ook zaten de eerste rode aardbeien aan mijn plant. Geweldig toch? Dit komt gewoon van een plantje in mijn tuin! Ik heb de plant wel gekocht (gekregen), niet vanaf het zaadje gekweekt. Maar toch, het is wel heel gaaf. Ik kan niet wachten tot de rest ook zo groot groeit dat we ervan kunnen eten.

Werken deed ik met mijn bril op, want de hooikoorts was weer flink aanwezig.

Haha, deze sokken! Ik vind echt dat ik erbij loop als malle pietje met deze sokken. Maar ik had korte sokjes aan en mijn voeten waren koud. Dus ging ik lekker zo de deur uit, dat schijnt helemaal hip te zijn tegenwoordig, dus het is oké.

In mijn enthousiasme kocht ik een doos met een halve kilo blauwe bessen. Zo veel eet ik helemaal niet! Ik ga porties invriezen. Of iets bakken. Of allebei.

Nagels een nieuw kleurtje geven. Cute as a button van Essie! Ik draag altijd Go Ginza, maar nu dus lekker zomers koraalroze (of is het koraalrood?).

Sowieso de beste aankoop van het seizoen: een pet. Scheelt een hoop geknijp met je ogen. En in mijn geval een verbrand voorhoofd, haha. Mijn voorhoofd verbrandt altijd zo snel! Daar heb ik nu mooi geen last meer van!

Als ik terugkijk was het een fijne en productieve week. En een zonnige, ook niet onbelangrijk! Ik geniet daar echt ontzettend van. Heb jij ook al buiten in de zon kunnen zitten?

DELEN:

5 reacties

 1. Naomi 7 juni 2021 / 12:02

  Oh, heerlijk, aardbeien uit eigen tuin! Ik ben heel benieuwd naar het kleurboek, want die ene (halve) plaat die ik nu zie, maakt me al enthousiast.

 2. Luus 7 juni 2021 / 16:37

  Dat ziet er inderdaad uit als een heerlijke week 🙂 En yes, zon!
  Haha ja lastig om in je eentje zoveel bessen op te krijgen he. Maar ermee bakken is vaak wel heel lekker!

 3. Irene 7 juni 2021 / 20:45

  Mijn aardbeienplantje heeft ook een paar bloempjes! Zo leuk he om dat te zien groeien. Ziet er uit als een fijne week. Door je moestuinbak heb ik ook zin om er een aan te leggen maar ik vrees dat het niet echt iets voor mij is :p

 4. Dionne 8 juni 2021 / 21:39

  Zeker! Alleen had ik ook meteen mijn neus en voorhoofd verbrand.. En heerlijk zijn die taartjes hé, heb je er al veel uit kunnen proberen? De banoffee is mijn favoriet tot nu toe.

 5. Zo simpel is dan geluk 9 juni 2021 / 09:15

  Ik vind beide kleuren nagellak erg mooi! De taartjes zien er ook echt heerlijk uit!
  Zo fijn dat de zon weer schijnt! Hoewel mijn lichaam het eigenlijk al niet zo goed meer trekt, dus binnenkort toch even langs de huisarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.