Lisanne beleeft #89

Afgelopen week was er eentje vol leuke spelletjes. Ik had gezelschap, vandaar zo veel spelletjes: Skip bo, Cluedo, maar ook een nieuw spelletje Ticket to Ride. Heel leuk! Verder maakten we zelf sambal én maakte ik labels voor daarop. Ik neem je graag mee in mijn week.

Ik had gezelschap van B, waarmee ik Skip Bo speelde. We hebben denk ik inmiddels wel zes potjes gespeeld, waarvan ik er vijf gewonnen heb. Ik houd van spelletjes winnen, hahaha.

Er zaten zo veel dingen in mijn hoofd dat ik mijn planner er weer even bij pakte. Ik vind dat vooral fijn wanneer ik heel veel te doen heb en ik fysiek die dingen niet kan doen. Zo is het uit mijn hoofd en op papier. Ik gebruik mijn planner niet elke week en dat is bij deze planner (Structuurjunkie!) helemaal niet erg, echt een aanrader!

We speelden ook Cluedo, een van mijn favoriete spellen.

Toen ik net op mezelf ging wonen kocht ik meteen Cluedo als spelletje. Dat deed ik omdat ik mijn hele jeugd doodgegooid ben met tv-reclames van Cluedo. Het leek me zo’n geweldig spel! En eerlijk? Dat is het ook! Hij staat in mijn top 3 spelletjes. Op Bol heb je ook versies met The Big Bang Theory, ook heel gaaf (soms een beetje spijt dat ik die niet heb gekozen, haha). Die onthoud ik voor als ik ook een Big Bang Theory fan een cadeautje wil geven, haha.

Ik ging aan de slag met mijn Cricut project!

Het resultaat vind je hier op mijn blog. Helemaal blij mee.

We aten nasi, heel lekker. Op de markt haalden we pepers, daar zat deze joekel tussen!

En over Ticket to Ride Amsterdam komt nog een review, deze is nieuw.

De moestuin gaat lekker met zo veel regen en warmte! Op de foto zie je peultjes, zonnebloem, pluksla spaanse peper en spitskool. Achter de zonnebloem staat nog een plantje met tomaat. Echt een feestje! Geweldig dat je in een moestuintje van een vierkante meter zo veel kan laten groeien.

Met pepers van de markt… sambal maken!

Ik weet niet meer welk recept we gebruikten, maar uiteindelijk bleek het toch niet zo succesvol te zijn (niet pittig genoeg, te veel suiker denken we). Als ik een goed recept heb gevonden deel ik dat natuurlijk!

Met de Cricut maakte ik labeltjes voor de sambal. Die onderste vond ik wel heel grappig, die kreeg ik als suggestie via Instagram!

En het einde van Love Island… ik vond het vooral heel leuk om elke dag een aflevering te hebben om te kijken!

Bij gebrek aan nieuwe Love Island afleveringen ben ik op zoek naar een nieuwe serie. Ik keek de eerste afleveringen van Too Hot To Handle op Netflix (echt nog slechter dan Love Island, haha) en nu kijk ik Feel Good op Netflix. Dat is wel echt een leuke serie!

Na het Cricut Project (en de winactie) en de spelletjes was ik wel een beetje op, deze week. Zaterdag kreeg ik mijn vaccinatie, waarna ik ook een beetje ziekjes was. Hopelijk op naar een wat fittere week!

DELEN:

4 reacties

 1. Charlotte 30 juni 2021 / 18:24

  Weer heel leuk om te lezen! 🙂 Ik heb al veel over de Structuurjunkie planner gelezen, denk dat ik hem ook echt wil gaan proberen! Hij ziet er ook zo leuk uit. En je moestuin groeit goed, zoveel groen! Echt mooi.

 2. Irene 1 juli 2021 / 11:06

  Ik ben net toe aan een nieuwe Structuurjunkie planner! Mijn vorige heb ik echt super graag gebruikt. Mega handig.
  Leuk idee om zelf sambal te maken! Dat wil ik ook nog wel eens proberen. Kan je het lang bewaren?

  • Lisanne 2 juli 2021 / 15:58

   Toevallig dat je ook fan bent van Structuurjunkie! Het zijn echt fijne planners he 🙂

   De houdbaarheid van zelfgemaakte sambal is heel verschillend, er zit een verschil tussen of je het bakt (dan is het maanden houdbaar, dit deed ik!) of wanneer je het rauw gebruikt, zoals bij sambal oelek, dan is het slechts enkele weken houdbaar. Wel iets om rekening mee te houden dus!

 3. Petra 4 juli 2021 / 12:09

  Echt heel fijn, een planner zonder data! Ik heb geen Structuurjunkie planner, maar een ander. van MillyPie. Bevalt me heel goed! Voel me vooral minder “schuldig” wanneer ik hem een week niet gebruikt heb, omdat de week dan nog steeds gewoon bruikbaar is. Zo fijn om alles wat er in je hoofd zit, in zo’n planner te kunnen zetten!
  Zo leuk al die spelletjes!! Door het lezen van je blog dacht ik aan een spelletjes wat ik vaker wilde kopen, maar (nog) niet gedaan heb.. Ken je 30 Seconds? Misschien is dat ook nog een tip voor je.. Is er in verschillende uitgaven, je kunt kiezen welke bij je past.

  Groetjes,
  Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.