Lisanne beleeft #9

Deze week is mijn dagboek een paar daagjes later dan normaal. Kan gebeuren! Ik was wat ziekjes waardoor ik mezelf de ruimte heb gegeven om het uit te stellen. Maar nu is het er toch: het foto-overzicht van afgelopen week! Ik dronk thee met mijn oma en maakte een handtekening voor onder mijn e-mail.

Mijn planner matcht met mijn muur!

Ik ging naar teken- en schilderles, waar ik verder ging met mijn portret. En mijn tekening van de week ervoor, waarover ik niet zo enthousiast was. Daarom een fotootje van het portret dat ik m aakte. Ik vind hem best erg gaaf geworden! Ik twijfel of ik er nog overheen ga met een ander materiaal in kleur, of dat ik hem zo laat.

Ik maakte een handtekening voor onder mijn mails. Nu werkt hij alleen nog op mijn laptop, ook op mijn vaste computer moet ik hem even werkend maken. Uiteindelijk heb ik de social media icoontjes toch vervangen door tekst, aangezien veel afbeeldingen meesturen kan zorgen dat je in de spambox komt.

En ik maakte een fotootje van de gedekte tafel, ik weet eigenlijk niet meer waarom. Maar zo eten we dus, haha.

Ik hou onwijs van kersthuisjes en tierelantijntjes in kerststijl. Ik weet niet, ik vind het gewoon zo gezellig staan! Ik denk dat ik de kersthuisjes die ik van Allard kreeg toen we elkaar net kenden uit de kast ga halen om neer te zetten. Eens kijken of ik nog weet waar die liggen, haha.

Ik tipte de nieuwe stickervellen van Action, ik heb ze laatst ook in actie gezien, ze zijn echt heel mooi!

Zelf nam ik een kopje thee…

En ik ging aan de slag met plannen met de stickers die ik nog had. Ik vind het altijd zo veel leuker om te plannen als het er gezellig uitziet.

In de keuken hangt dit leuke kaartenrek van Blokker. Vol kaartjes gekregen van mijn oma, heel erg leuk! Dat maakt het zo gezellig in huis.

Over mijn oma gesproken, oma moest op controle voor haar oren. Dat doet ze altijd in Den Helder, terwijl ze op Texel woont. Maar dat is gezellig, want dan komt ze bij ons op bezoek! Ik had zelf lenzencontrole, mijn oma en moeder gingen mee. Dat is toch gezellig!

Helemaal in mijn element, want…

Samen met mijn oma en moeder dronk ik een kopje thee bij de bakker.

Sims Studentenleven kwam uit, yay! Super leuk, ik ben gek op Sims spelen en Studentenleven is wel een onwijs leuke uitbreiding. Ik word hier heel erg blij van!

Ik twijfel nog om een blogpost te maken over de uitbreiding. Speel jij ook sims?

Ik ben lid van het Take The Leap Membership van C.Acadamy speciaal voor ondernemers, Charlotte brengt altijd zulke fijne inzichten!

Ik volgde een tutorial op YouTube met aquarel. Er gaat een wereld voor me open, er zijn zo veel verschillende tutorials, geweldig! Ik begon in een nieuw boekje. Ik hoop nog veel meer tutorials te volgen, super leuk.

En… we zijn begonnen met een puzzel, super leuk! Ik houd ervan, even lekker relaxen en puzzelen. Het hele gehaaste gevoel moet je loslaten om een puzzel te kunnen maken, dat vind ik fijn. Deze keer hebben we een Van Haasteren puzzel.

En ik liet even zien welk aquarelpapier ik het fijnst vind. Het is budgetproof, maar toch heel fijn. Eigenlijk vind ik het papier van Canson het fijnst, maar dat is niet goedkoop. Voor tekeningetjes voor de lol gebruik ik het budgetpapier van Bol, wat echt veel goedkoper is dan het meeste papier dat je in winkels vindt. Dit is het setje dat ik heb, 100 vellen A5 200 grams papier voor €12! Fijn prijsje.

Dat was mijn week! Ik heb niet heel veel bijzondere dingen gedaan, maar dat hoeft ook niet.

DELEN:

10 reacties

 1. Darina 21 november 2019 / 07:53

  Mooi overzicht. Ik vind het portret dat je hebt gemaakt, prachtig! En wat gezellig dat je thee kon drinken met je oma, mooie momentjes zo.

 2. Naomi 21 november 2019 / 09:14

  Fijne week weer, zo te zien. Doordat ik jou elke keer zie puzzelen, krijg ik er ook echt weer zin in. Snel maar weer eens een puzzel op tafel leggen;).

 3. Simone 21 november 2019 / 09:51

  Wat een fijne week heb je gehad! En super leuk dat je oma langs is geweest 😀

 4. Audrey 21 november 2019 / 10:01

  Mooi hoor, dat portret! Ik denk dat ik het zo zou houden. Ik ben echt jaloers dat jij zo dicht bij Texel woont. Ik vind het een heerlijk eiland! Is je oma er echt opgegroeid (en een van je ouders misschien ook)?

 5. Zo simpel is dan geluk 21 november 2019 / 18:59

  Gezellig, met je moeder en oma thee drinken!
  Ik vind je portret zo trouwens erg mooi. Zou er niks meer aan doen.

 6. Jacqueline 23 november 2019 / 21:13

  Wat leuk dat je zo’n gezellig contact met je oma hebt, met al die kaartjes en bezoek. Doet ze dat bij alle kleinkinderen, of is de familie niet zo groot?

 7. Soek 23 november 2019 / 23:56

  Wat leuk je weer te vinden via Bloglovin. Vroeger, heel vroeger volgde ik jou ook al, en jij mij geloof ik ook wel. Toen was je nog héél jong 🙂 Ik ben weer een nieuwe blog gestart, heel anoniem. Dus ik ga ook niet verklappen wie ik ben haha. Wilde alleen even zeggen dat ik je weer ga volgen. Ik doe ook aan aquarel nu en puzzelen doe ik ook wel eens om te ontspannen. Ik koop wel eens hele kleintjes die ik binnen 5 minuten oplos, gewoon als een soort rustpunt in mijn werk of wat anders.

 8. theNextG1rl 24 november 2019 / 09:48

  Klinkt als een leuke week! Ik vind puzzelen stiekem ook leuk, maar neem er de tijd niet voor. Wat schrijf je trouwens lief over je oma 🙂

 9. Lieke 27 november 2019 / 20:17

  Die stickers van de Action zien er echt leuk uit!

 10. Yoni 1 december 2019 / 22:10

  Oma’s moet je koesteren!!!😍😍😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.