Lisanne beleeft #90

We zijn alweer bij nummer 90 van deze serie waarin ik steeds met je deel hoe mijn afgelopen week verliep. Deze keer laat ik je zien hoe ik mijn haar krulde (en dit meer dan drie dagen mooi liet zitten), ik een bananenbrood bakte en een nieuw hoesje om mijn telefoon deed. Natuurlijk beleefde ik nog meer, ik neem je mee in mijn week…

Ik vroeg tips voor series, de meest gedeelde was Lupin. Die heb ik nog niet gezien, dus die ga ik zeker binnenkort kijken! Het is wel een Frans gesproken serie, dan moet ik altijd zo goed opletten omdat je de ondertiteling moet lezen. Bij Engels heb ik dat niet, dan kan ik ook even wegkijken omdat je het ook gewoon kan luisteren en alsnog verstaan. Maar ondanks dat schijnt hij dus de moeite te zijn, dus ik ga kijken!

Een grote belevenis van de week: ik maakte krullen, haha. Deze bleven drie nachten en drie dagen zien (ik laat je zo zien hoe ze er na drie nachten uitzagen). Er zijn heel veel mensen die wilden weten welke krultang ik gebruikte, het is deze van Remmington. Op dit moment in de aanbieding, nog geen €25.

Goed om te weten: tot deze krultang bleven mijn krullen nauwelijks zitten. Dit is de eerste krultang waarbij het niet na een uurtje allemaal uitzakt. Ik ben er mega blij mee. Toen ik hem kocht (hij gaat al een jaar of 8 mee) was hij ook helemaal hot in beautybloggerland, haha. Ik ben in elk geval nog steeds fan!

Dit zijn de krullen na een nachtje slapen. Ik krul het altijd ‘s avonds als ik mijn haar heb gewassen, daarna slaap ik ermee en dan zit het dus zo.

Afgelopen week keek ik wat series, The Bold Type (de laatste aflevering!), de bachelor en de serie Feel Good. Die laatste staat op Netlfix en vind ik wel echt een aanrader.

Dit is na twee nachten na het krullen, op dag drie dus. Nog steeds helemaal mooi, wel wat meer uitgezakt, maar dat vind ik juist wel mooi. Zo is het wat meer een slag.

Ik kocht een tijd geleden een nieuw telefoonhoesje op Ali-Express, dit is het linkje. Ik werd er zo blij van! Het verzenden duurde wel lang, ik was bang dat hij niet meer zou komen, maar hij is er toch. Mijn oude hoesje was kapot gevallen, dus ik had een nieuwe nodig. Ik ben blij dat ik deze heb uitgekozen, leuk dat je door dat doorzichtige mijn telefoon nog een beetje ziet.

In mijn fruitschaal lagen een heleboel bananen, terwijl ik helemaal niet van bananen houd om zo te eten. Gelukkig houd ik wel veel van bananenbrood, dus daar ging ik mee aan de slag. Ik vind het zó leuk om te bakken!

Wat ik nog wel heel lastig vind is om het goed gaar te laten worden bij glutenvrije baksels. Er is een trucje met een sateprikker, maar dat werkt toch niet helemaal. In dit recept stond dat ik het 40 minuten moet bakken, ik heb heb een uur gedaan en hem daarna in de hete oven laten nagaren. En nóg niet helemaal gaar.

Maar uiteindelijk vind ik hem toch wel gelukt! Ik gebruikte dit recept van Laura’s Bakery, uiteraard maakte ik hem wel glutenvrij. Maar met de glutenvrije meelmix van AH is dat ook zo geregeld. Glutenvrij bakken wordt steeds makkelijker!

De dag erna maakte ik de Libanese pita’s, een verspakket van Albert Heijn.

Ik word altijd zo blij van al die vers gesneden groenten! Er gaat een heel lekker mixje kruiden over de groenten. En daarna doe je ze met een sausje, peper en kip (of een vega optie, staat ook op de verpakking) in een pitabroodje.

Met mijn telefoonhoesje ben ik echt heel blij!

Ik plak er wel altijd zo’n ring op om mijn telefoon minder te laten vallen. De telefoons tegenwoordig zijn zo groot dat ik er anders ook niet goed bij kan en altijd twee handen nodig heb (ben ik de enige met dit probleem?). Dit is een goede oplossing! Deze kocht ik een tijd geleden bij Action, volgens mij hebben ze ze helaas tegenwoordig niet meer.

En mijn haar zat dus nog mooi na drie nachten en drie dagen. Ik maak er nog een blog over, maar het geheim heb je in het begin van de blogpost al kunnen lezen. Verder gebruik ik namelijk niets in mijn haar (ja, echt niets!). Ik vind het altijd zonde om het te wassen als het zo mooi gekruld is, maar als het op mijn hoofdhuid vet wordt doe ik het toch maar.

Verder zat ik een hele avond te kleuren om de potloden goed te testen. Met resultaat, deze blogpost!

Lekker: frambozen met thee.

Altijd dezelfde thee: gecarameliseerde peer. Lekker!

Overdag deden we zondag een tourtje in een oldtimer naar Medemblik, daar liepen we een rondje en zaten we op het terras. En ‘s avonds speelden we een spelletje. Skip-bo blijft mijn favoriete snelle spelletje!

Dat was mijn week. Eigenlijk een week vol met fijne momentjes! Wel hoop ik dat ik komende week weer wat meer kan werken, maar dat komt vast goed.

DELEN:

2 reacties

  1. Zo simpel is dan geluk 6 juli 2021 / 16:04

    Je krullen blijven zeker erg mooi zitten!
    Dit is dus een van de weinige theesmaken waar ik niet zo van hou, haha.

  2. Irene 8 juli 2021 / 08:31

    Ik heb je post over de potloden gemist dus die ga ik snel eens lezen maar zo satisfying om te zien, al die gekleurde vakjes! Mooi ook je krullen! Ik heb van mezelf wat slag als ik het aan de lucht laat drogen. Ik zou er soms ook weleens krullen in willen leggen maar ik ben echt mega onhandig :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.