Lisanne beleeft #93

Afgelopen week was echt een bijzondere week! Voor het eerst in meer dan vijf jaar zette ik voet aan wal op Texel, waar mijn familie woont. Het was een hele belevenis die ik niet had willen missen, maar waar ik wel flink ziek van ben geweest. Gelukkig kon ik uiteindelijk nog wel wat andere dingen doen, zoals een nieuw schetsboek testen en een rondje lopen op de rommelmarkt. Ik neem je graag mee in mijn week!

Om eerlijk te zijn begin ik me een beetje te ergeren aan de hoeveelheid planten in mijn woonkamer. Ik houd enorm van planten, maar ik heb er zo veel en ze zijn zo klein. Of juist weer te groot. Haha, ik ga nog even denken hoe ik het allemaal goed kan inrichten.

Ik vind het zo fijn om te werken wanneer andere mensen niet aan het werk zijn, bijvoorbeeld ‘s avonds of in het weekend. Dat betekent dat je inbox echt even leeg blijft, als je hem geleegd hebt, haha.

Dinsdag ging ik naar mijn lieve opa en oma die wonen in Den Burg op Texel. Ik ben natuurlijk heel ziek geweest, maar sindsdien ben ik niet meer op het eiland geweest. Zeker vijf jaar niet geweest. Ik denk dat dat komt omdat je niet zomaar terug kan als je je niet goed voelt, vanwege de boot. Maar nu gingen we met de auto (ook op de boot natuurlijk, er zijn geen andere opties haha), ik ging namelijk samen met mijn ouders.

We aten iets bij paal 17, daar hebben ze veel glutenvrije opties, heel fijn. Het was prachtig weer en het was echt een superfijne dag.

De dag erna was ik natuurlijk helemaal kapot, echter had ik wel een afspraak gepland staan bij de gynaecoloog. Daarvoor moest ik even mijn bed uit, haha. De arts deed wat standaard onderzoekjes en nam een kweekje omdat het weefsel bij de baarmoedermond er onrustig uitzag. Daar heb ik behoorlijk last van gehad. Ik heb er buikpijn van gehad en het bleef maar bloeden (as we speak nog steeds), dus ik ben er niet helemaal gerust op. Maar de uitslag laat nog wel even op zich wachten aangezien de arts met vakantie gaat. Het komt vast goed.

Gelukkig was er donderdag een nieuwe aflevering van de Bachelor. Ik ben echt fan van het programma! Ik vind Diva echt een leukerd, zo lief en vrolijk. Dit kijk ik op Videoland. Dit keek ik even beneden, dat is wel fijn na zo veel in bed liggen!

Vrijdag voelde ik me gelukkig al ietsje beter, waardoor ik eventjes de deur uit kon. Op vrijdag hebben we hier in Den Helder altijd een kofferbakmarkt. Heerlijk om eventjes te struinen!

We kochten twee jurkjes, eentje van Hema en eentje van een (voor mij) onbekend merk. Ik heb ze nog niet gepast, maar ik denk dat ze wel goed zijn! Echt heel leuk om iets te kopen op zo’n tweedehands marktje.

Ik testte het nieuwe CreaChick schetsboek. Ik werkte er met aquarel in en dat ging verrassend goed!

Mijn douche is echt top, ik kan zitten. Het is wel een beetje een rommeltje met heel veel shampoo’s, haha. Ik zoek nog naar de perfecte shampoo en conditioner.

Mijn Michael Kors tasje (hier te zien) legde het loodje. Ik was echt mega fan van die tas. Ik heb wel een vervanger, maar ik ben toch niet zo enthousiast, er past zo veel minder in! Deze ga ik denk ik voor feestjes gebruiken, want ik heb al een vervanger gevonden…

Deze namelijk! Ik laat hem je nog wel zien wanneer ik hem binnen heb.

Uiteindelijk heb ik dus best veel uitgerust deze week, maar er waren ook genoeg lichtpuntjes. En een groot hoogtepunt, namelijk dat ik mijn opa en oma weer zag. En het eiland! Ik zeg: een topweek.

DELEN:

3 reacties

  1. Irene 27 juli 2021 / 19:15

    Zo fijn dat je naar je oma en opa ging!
    Vervelend van je gynaecologisch onderzoek zeg. Hopelijk is het resultaat goed en bloedt het ondertussen niet meer.
    En ja! Zo tof, rommelmarktkoopjes! Ik ging vorige week naar de kringloop en vond ook echt schatten. Dat voelt zoveel beter vind ik dan iets nieuw nieuw kopen.

  2. Dionne 31 juli 2021 / 01:01

    Hou van tweedehands pareltjes! Ben onlangs ook al een paar keer geslaagd maar dan bij de kringloop, superleuk! Dat gevoel zou ik dus ook hebben met een eiland, extra knap dat je dan bent gegaan. En fijn dat je je oma en opa weer hebt gezien ūüôā

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.