Lisanne beleeft #94

Afgelopen week was er eentje om niet gauw te vergeten, ik kocht namelijk iets dat ik élke dag gebruik. Ik twijfelde er flink over, maar uiteindelijk ben ik blij met mijn beslissing. Verder kocht ik een superleuk reisspelletje voor een euro (ja, echt) en at ik voor het eerst in jaren glutenvrije kibbeling. Die had ik gemist! Bleek er gewoon een zaak om de hoek te zijn die het verkoopt, smullen! Ik neem je graag mee in mijn week.

Opnieuw keek ik een leuke Nederlandstalige romantische komedie. Ik houd daar altijd zo van, haha. Lekker verstand op nul en kijken. Ik heb ze nu bijna allemaal gezien op Netflix, maar ik denk dat op Videoland er ook wel veel staan!

Het tasje dat ik nu gebruikte, aangezien mijn Michael Kors tas kapot ging. Toch meer een uitgaanstasje, als je het mij vraagt. Er paste ook bijna niets in. Mijn portemonnee kon niet mee, haha!

Eigenlijk wilde ik hetzelfde tasje kopen als ik al had, maar dan met gouden hardware. Echter verkoopt Michael Kors deze niet meer, dus dat werd hem niet. Hij stond nog wel op Vinted en Marktplaats, maar ik was bang dat de hardware daarvan ook kapot zou gaan (dat gebeurde bij mijn tasje redelijk snel aan een kant, en nu dus ook aan de andere kant).

Toen werd ik gewezen op het merk Matt & Natt. Vegan, dus niet van echt leer, ik heb bij leer altijd het idee dat het langer mooi blijft. Maar ik kreeg zo veel positieve reacties over dit merk dat ik tóch besteld heb.

De tan kleur! Nog wel een beetje twijfels, maar ik wilde hem graag in het echt zien. Op dinsdag besteld, woensdag al in huis.

Ook wipte. ik nog even een Kruidvat binnen, waar ze nu een groot schap vol items met 75% korting hadden. Daar viste ik een Cluedo reisspel uit de schappen. €1,25 nu, haha, dat is toch wel de moeite waard.

Alles wat erbij zit is zó mini! Minidobbelsteentjes, mini spelblokje. Cute!

Het spelletje werkt wel iets anders dan het normale spel volgens mij, maar daar komen we wel uit. Deze gaat mee op vakantie!

En ja hoor, mijn tasje kwam binnen! Ik moest eerst wennen aan de kleur, dat heb je bij zwart niet, dat is gewoon zwart, haha. Maar ik wilde eens iets anders. Dus… lichtbruin!

Maar ik vind het toch wel een heel mooie kleur, vooral ook voor het najaar straks.

Zoals je ziet is mijn Michael Kors tas wel een stuk groter. Daar zitten voordelen en nadelen aan, mijn nieuwe tasje is dus lichter.

Maar met zo’n klein tasje vind ik mezelf in verhouding dan weer ‘groot’. Stom is dat. Ik heb me eroverheen gezet, haha. Hij staat super leuk met mijn nieuwe jasje van Only! Al mijn jassen waren helemaal versleten of ik paste ze niet meer, dus ik ben blij dat ik weer een fijn jasje heb.

Verder keek ik een serie, How to sell drugs online (fast), leuke serie! Niet geweldig, maar leuk genoeg om af te kijken.

En zoooo jammer, ik bestelde ook schoenen bij Zalando. Helaas bestelde ik een maat te klein (ik heb normaal 38, maar 39 1/3 was nog niet groot genoeg). Ik was blijkbaar nogal in een bui waarin ik veel dingen wilde kopen, haha. Mijn sneakers zijn ook versleten, maar kunnen de rest van de zomer nog wel mee. Dus, met pijn in het hart stuurde ik deze terug. Ze zijn er nog wel in maat 40, misschien moet ik die bestellen. Ik twijfel nog een beetje, haha.

Zo blij, ze verkopen blijkbaar in Den Helder gewoon glutenvrije kibbeling! Als je ook glutenvrij eet en dit erg mist: Vishal ‘t Spoortje heeft dit! Ze hebben zelf iemand in de familie met coeliakie, waardoor ze het dus ook netjes doen (zonder kruisbesmetting).

Dit was echt heel erg lekker!

Ik had wel een veel te grote portie, haha. Hoe dan ook, ik heb ervan genoten!

Van mijn nieuwe theeglazen genoot ik net zo veel. Zijn ze niet prachtig? Ik kocht ze bij Jysk.

Eens in de zoveel tijd krijg ik de opruimkriebels en moet alles in mijn interieur anders. Deze keer zei ik vaarwel tegen de zwarte plantenstandaards. Deze werden van het weekend al opgehaald door iemand via Marktplaats, fijn dat ze een nieuw huisje krijgen!

Mijn schildpaddenpotje mocht wel blijven, die zag ik bij Kwantum ook nog in de sale! Voor €8 kun je hem nu kopen. Hij is echt heel schattig!

Zaterdag kreeg ik mijn tweede Moderna vaccinatie en zoals verwacht merkte ik dat wel! Net als de vorige keer werd ik wat ziekjes en werd mijn arm stijf. Gelukkig was het zondagavond al een stuk beter. Nu maar hopen dat het snel helemaal wegtrekt!

Gelukkig had ik goed (lekker zoetsappig) vermaak, ik keek namelijk naar Resort to Love via Netflix. Echt een voorspelbare romantische komedie, maar dat maakte hem niet minder leuk.

Ook kwam er deze week een heel leuk pakketje binnen, namelijk van GezondNU. Dat was een goede timing, want ik had juist besloten weer wat gezonder te gaan eten. Wie weet haal ik nog meer inspiratie uit het tijdschrift!

Mocht je zelf interesse hebben in het tijdschrift, voor maar €7,50 (ipv de normale prijs van €17,85) kun je via deze link het tijdschrift drie keer ontvangen.

Dat was mijn week, zo veel fijne dingen gedaan! En nu even bijkomen van de prik, maar dat komt wel goed.

DELEN:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.