Lisanne beleeft #95

De week voor de vakantie! En geheimpje: eigenlijk had ik al vakantie. Ik nam een weekje voordat ik op vakantie ging alvast vrij om lekker niks te doen en uit te rusten. En natuurlijk om leuke dingen te doen! Ik kocht een nieuwe lamp, verf om lekker mee te schilderen en keek lekker veel serie. Ik neem je, ondanks mijn vakantie, toch mee in mijn week!

Een week geleden kreeg ik mijn vaccinatie, daar was ik twee daagjes ziek van. Ik kreeg Moderna, ben blij dat ik het nu achter de rug heb! Inmiddels ben ik weer helemaal fit gelukkig.

We keken een serie, Biohackers. Leuke serie! Super spannend, hij is nu bijna afgelopen helaas. Weer op zoek naar een nieuwe serie…

Vorige week zag ik een lamp staan bij Kwantum en kreeg hem niet uit mijn hoofd. Dus…

Ik ging terug naar de winkel en nam hem mee naar huis.

Woendag ging ik een middagje naar Alkmaar, mijn reisgenootje B had nieuwe kleding nodig. Gelukkig slaagden we goed voor kleding voor hem!

Zelf heb ik ook wel wat rondgekeken, maar eigenlijk had ik niets nodig. Deze foto is genomen in de Costes.

De lamp wilde in elkaar zetten op een regenachtige herfstige dag, die hadden we genoeg afgelopen week, nietwaar? Dus… ik zette hem in elkaar. Ik bleek wel nog peertjes nodig te hebben, dus die kocht ik bij Action. Maar er was een kleine onderbreking bij het in elkaar zetten. Maar hij is écht prachtig geworden. Ben er super blij mee, hij staat nog mooier dan ik het in mijn hoofd had.

Bij de kunstenaarsbenodigdhedenwinkel (haha, hoe noem je dit?) in Alkmaar kocht ik acrylverf. Op de planning staat dat ik weer een keertje ga schilderen. Dit zijn de basiskleurtjes die ik nodig had! Eens kijken wat voor Bob Ross kunstwerk ik hiermee ga maken, haha.

Vakantiepreppings! Een koffer kiezen. Spoiler alert: het is de middelste geworden.

Mijn handbagage zit bomvol medicijnen. Deze week kwam er in het nieuws dat er een vlucht was waarbij de ruimbagage niet meegegaan was met de vlucht. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om mijn medicijnen kwijt te raken, haha! Dus, dat gaat goed komen. Maar met al mijn andere gekkigheden had ik toch wel een grotere koffer nodig, haha.

Een lekker bordje glutenvrije kibbeling gegeten. Heelijk om lekker op een terrasje te zitten. Echt vakantie!

Het inpakken was een issue. Ik vind het zo lastig inschatten hoeveel ik mee moet! Maar volgens mij is het inmiddels goed gekomen.

De kleine koffer gaat dus niet mee. Helaas.

De reuzenkoffer! Maar ik heb hem gewogen, zonder hoofdkussen wel. Maar hij was 14 kilo. Dus dat komt helemaal goed, ik mag 23 kilo mee.

Deze spelletjes gaan mee, reiscluedo, reisdomino en skip-bo.

Helemaal chaos in huis van het inpakken. Maar wel nog even een aflevering kijken. We hebben er nog eentje over! Het is heel spannend.

En de koffer is ingepakt, de laatste beetjes moeten er nog in en de laatste blogpost schrijf ik as we speak. Deze dus!

Ik schrijf dit op vrijdag, volgende keer hopelijk een verslagje van mijn vakantie! En dus extra lang, want met een paar dagen extra krijg je dat. De reis gaat naar Mallorca! Ik kan niet wachten. Ik vind het mega spannend, het was heel veel geregel (ondanks dat ik dat zelf niet allemaal hoefde te doen). Maar ik ga ervan genieten, beloofd!

DELEN:

2 reacties

  1. Irene 11 augustus 2021 / 15:03

    Hopelijk heb je een fijne vakantie, Lisanne! En zo mooi die lamp van Kwantum! Ik vind het ook altijd moeilijk om in te schatten hoeveel kleren ik mee moet nemen op reis. En als je dan denkt dat je echt heel selectief bent geweest merk je op vakantie dat je toch nog te veel mee hebt :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.