Lisanne beleeft #97

Sorry, maar wat een domper was deze week! Het was echt ongelooflijk donker en druilerig weer, dat waren we niet meer gewend, haha. Gelukkig genoot ik wel van mijn kopjes thee, werd mijn blogpost lekker veel gelezen en kocht in glutenvrije snacks bij Lidl. Ook koos ik een nieuwe serie en lakte mijn nagels in een vrolijk kleurtje. Ik neem je graag mee in mijn week!

Na een week van huis te zijn had ik de perenthee en mijn eigen bedje toch wel heel erg gemist.

Jullie waren nieuwsgierig, uiteindelijk waren er meer dan 400 mensen tegelijkertijd op de site. Ik denk dat ik dat nog nooit eerder heb meegemaakt, dus ik was erg enthousiast. Dankjewel!

Ik begon in een nieuw boek, weer een chicklit!

Deze keer wilde het helaas niet echt lukken. Blijkbaar kunnen chicklits ook niet-makkelijk geschreven zijn. Als ik de volgende keer een boek kies, dan weer eentje die origineel in het Nederlands geschreven is. Al die vertalingen maken het denk ik wel ingewikkelder. Ik denk dat dat scheelt!

Ik was even in Julianadorp, daar hebben ze een mooie nieuwe Lidl. Uiteraard moesten er ook wat glutenvrije snacks mee! Ik denk dat ik er wel vaker ga komen, want beiden waren erg lekker. Normaal zit in borrelnootjes wel gluten. En in normale crackers natuurlijk ook, deze rijstvariant is top! De gewone zeezout variant is ook lekker hoor ik vaker, maar deze met wasabi is zonder beleg ook erg lekker.

Samen met B kijk ik een nieuwe serie, Downton Abbey! Tot nu toe ben ik erg enthousiast, fijne serie om niet te veel bij te hoeven nadenken.

Mijn nagellak heeft het twee weken volgehouden (ook op vakantie), deze keer wilde ik echter een ander kleurtje.

Eigenlijk wilde ik een nieuw potje kopen (dat had ik op vakantie bíjna gedaan), maar ik pakte er toch eentje gewoon uit de kast. Exotic Liras van Essie werd het. Ik lak altijd met Essie, juist omdat het zo lekker lang blijft zitten.

Per ongeluk kocht ik weer papier bij Action. Zo veel moois! Ze hadden ook heel leuk Kerst- en winterpapier, daar werd ik ook heel enthousiast van. Die nam ik (nog) niet mee naar huis.

Nog altijd ben ik op zoek naar de perfecte felheid van de lampjes in mijn nieuwe lamp. Ik vrees dat het toch een dimmer wordt, haha.

We deden een rondje door de duinen, het was er echt prachtig! Ik denk dat dit misschien wel mijn favoriete moment in het jaar is om de duinen te bekijken.

En dat zonder jas, het was gewoon warm. Echt heerlijk!

Ik blijf maar twijfelen over de lamp…

Zondag gingen we schilderen!

Daarvoor gebruikte ik heel veel verf. Eindelijk, ik had het al lang liggen dus ik kon het nu eindelijk gebruiken!

Als voorbeeld hadden we een YouTube filmpje.

En dat resultaat was echt heel leuk! Het was makkelijk én leuk. Dit ga ik zeker vaker doen, zeker nu ik de verf heb. Alleen het klaarzetten en opruimen is ook nog wel wat werk, maar dat kan allemaal in etappes natuurlijk.

Het resultaat zie je op deze foto. Dat was mijn week. Het thuiskomen was echt een domper, maar eigenlijk als ik het zo terug zie was het best een fijne week!

DELEN:

5 reacties

 1. Esther Tonies 25 augustus 2021 / 02:40

  Als je simpele wifi-lamp bv. van kruidvat in de bollen doet, dan kan je zelf de sterkte regelen. Zowel mijn kruidvat als Wiz-lamp zorgen voor mij een goede wisselbare sterkte. Hoop dat je hier iets mee kunt.

 2. Zo simpel is dan geluk 25 augustus 2021 / 18:31

  Heel erg mooi je schilderij. De kleuren zijn prachtig.
  “Per ongeluk kocht ik weer papier bij Action.” Haha, per ongeluk noem je dat. 😉

 3. Irene 25 augustus 2021 / 21:25

  Je ziet er super goed uit Lisanne! Dat wou ik even zeggen 🙂
  Je schilderij is ook erg mooi!
  Dat per ongeluk dingen kopen in de Action heb ik ook vaak, haha.

 4. Petra 27 augustus 2021 / 12:34

  Je schilderij is mooi geworden! Leuk om te zien dat je een aantal stappen op de foto hebt gezet. Zo zien we ook goed hoe het tot stand kwam. En een mooi kleurtje op je nagels! Past ook bij het schilderij (inspiratie?)
  Oh en ‘per ongeluk’ weer wat gekocht bij Action? Ja, vast! 😉

  Mooi om te zien dat je je lichtpuntjes uit de week kunt halen, ook al is het wat somber en donkerder…

 5. Luna 27 augustus 2021 / 15:37

  Dat boek is ook niet echt chicklit-chicklit. Valt meer onder een roman! Leest idd ook niet heel vlot weg, maar vind het wel een leuk idee. Beetje jammer dus van de uitwerking, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.