Lisanne beleeft #98

Als ik terug kijk naar de foto’s was het echt weer een fijne week! Eentje met minder goede momenten ook wel, maar die staan niet op de foto. We kijken terug naar de hoogtepuntjes, dat is wel zo leuk. Ik bakte cinnamon rolls, keek naar Temptation (voor het eerst in mijn leven!) en speelde een nieuwe uitbereiding van Sims4. Graag neem ik je mee in mijn week.

Ik ben dus echt een liefhebber van vroeg eten. Als je mij om 5 uur eten voor mijn neus zet, dan eet ik het met liefde op. Echter eet 60% van mijn volgers pas na 6 uur! Dat snap ik op zich ook wel als jij (of je partner of ouders) tot wat later moet werken. Ik eet meestal bij mijn ouders, en mijn vader begint altijd heel vroeg met werken, dat betekent geluk voor mij: lekker vroeg eten.

Dinsdagmiddag had ik een telefoontje gepland staan met de gynaecoloog. Ik was er helemaal nerveus van. Sowieso ben ik van telefoontjes al gauw nerveus, vooral als ik niet weet wanneer iemand belt.

En dan ook nog eens over een uitslag waar ik wel nerveus voor was. Tijdens het doen van het uitstrijkje kreeg ik namelijk te horen dat hij dat deed omdat hij ‘onrustig weefsel’ zag. Dus ik zag de bui al hangen, je hoort zo vaak mensen over (een voorstadium van) baarmoederhalskanker. Ik vond het echt wel even spannend.

Gelukkig belde de gynaecoloog al binnen een uur (dat is voor artsenbegrippen behoorlijk vlot!) en met een helemaal goede uitslag. Ik was helemaal opgelucht. Wat dat onrustige weefsel dan wel was weet ik ook niet, maar dat zal wel goed zitten, lijkt me.

Ik had pizzadeeg van de glutenvrije week van Lidl over. En ik had de weken ervoor al een paar keer pizza gegeten, dus geen zin om hier pizza van te maken. Ik zocht een receptje op voor kaneelrolletjes, dat bleek super simpel.

Dus… beetje boter, kandijsuiker en kaneel en rollen maar. Toppie!

Twintig minuutjes in de oven…

Helemaal geslaagd! Ze waren erg lekker. Jammer dat dit soort deeg (ook bladerdeeg) glutenvrij vaak zo duur is, anders zou ik dit echt vaker maken. Zo leuk om te doen en lekker makkelijk! Lijkt me leuk als er bezoek komt.

Ik keek de eerste twee afleveringen van Temptation, ik ben zo benieuwd! Ik hoor er al jaren allemaal mensen over, dus dit jaar ga ik het ook kijken.

Op veel dagen deze week voelde ik me echt niet lekker. Ik moest ongesteld worden, dan heb ik dat altijd een beetje. Mijn hoofd wilde niet en mijn lichaam niet. Als je het mij vraagt is dat het perfecte moment om een nieuwe Sims uitbereiding te kopen! Ik kocht landelijk leven. Tot nu toe heb ik er nog maar een paar uurtjes mee gespeeld, dus heel veel kan ik er niet van zeggen. Maar de kleding voor vrouwen is in elk geval ge-wel-dig. En kippen en een koe zijn bijna een dagtaak, mijn sim kon er niet bij werken, haha. De koe werd weggehaald omdat ik hem te weinig eten gaf. Ach ja, je kan niet alles hebben. Ze had wel een mooie jurk.

Oh, en de perenthee was op. Gewoon helemaal op!

Autumn Storm dan maar. Het is toch niet hetzelfde. Ik miste mijn perenthee!

Ik voelde me niet lekker genoeg om naar de Hema te lopen, maar mijn ouders konden gelukkig wel even naar de Hema om… mijn ontwikkelde foto’s op te halen! Dit is een van de goed gelukte foto’s. Geweldig, die verrassing van analoge foto’s.

Go ginza van Essie op mijn nagels. Toch wel een heel mooi kleurtje.

Zondag voelde ik me wat beter dus heb ik mijn mail gedaan en wat stukjes geschreven. Fijn!

Ook ging ik naar de Hema voor een notitieblokje, die ze niet hadden. Ze hadden wel deze veel te leuke stickers, ik wil ze. Ik heb ze nu laten hangen, maar wie weet koop ik ze nog wel, haha.

Ik kijk nu al uit naar de volgende Temptation afleveringen, ik wil echt weten waar de ophef over gaat haha. En ik hoop lekker te kunnen simsen komende week!

DELEN:

3 reacties

 1. Dobbelaere Lise-Anne 30 augustus 2021 / 17:12

  Lieve Lisanne, ik hoop dat je u vlug terug beter voelt !!! Ji doet al zolang je uiterste best ..komt goed
  Veel positieve moed ; groetjes en virtuele knuffel … van Lise-Anne

 2. Zo simpel is dan geluk 30 augustus 2021 / 18:36

  Mmmmm, ik krijg nu helemaal trek in cinnamon rolls, wat zien ze er lekker uit!
  Gelukkig was je uitstrijkje weer goed. Op een of andere manier gebeurt het toch vrij regelmatig dat een vrouw onrustig cellen heeft, maar trekt dat inderdaad vaak spontaan weer weg. Gelukkig!

 3. Irene 3 september 2021 / 20:09

  Oh God, Temptation. Mijn vriend is fan maar ik kan er echt niet naar kijken :p Ik maak altijd kaneelrolletjes met croissantdeeg en nu heb ik daar zin in. Dat ga ik dit weekend maar eens halen denk ik ūüėČ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.