Lisanne beleeft #99

Afgelopen week had ik een rustig-aan weekje. Ik deed niet zo heel veel, vooral lekker series en films kijken. Verder begon ik in een nieuw boek, begon ik een nieuw schilderijtje en zag ik mijn tomaten langzaam oranje worden. Ik deel graag met je hoe mijn week was!

Mijn ouders kochten een verspakket bij AH met Surinaamse roti. Vet lekker, mijn ouders halen dat altijd af bij de Surinamer, maar er zit natuurlijk gluten in. Met dit pakket kun je het gewoon zelf glutenvrij maken! Ze waren alleen de sperziebonen vergeten in dit pakket te stoppen, haha.

Ik plaatste een advertentie van het nieuwste boek van Cynthia, Goed Werk. Ik ben inmiddels over de helft en word er erg enthousiast van. Wat me vooral opvalt is dat het heel makkelijk leest, dat vind ik een groot pluspunt. Je shopt hem hier via Managementboek of via Bol. Als hij uit is schrijf ik er nog wel een stukje over denk ik!

Naast het boek kreeg ik ook een nieuwe Structuurjunkie planner. Helemaal blij mee! Die heb ik dus klaar gemaakt en nu kan ik hem lekker gebruiken, fijn! De tabjes die ik in mijn planners plak komen uit dit stickerboek, heel handig.

Ik ben op zoek naar nieuwe shampoo en conditioner! Ik kreeg op Instagram een heleboel tips, vooral veel mensen die shampoobars gebruiken viel me op. Geen idee of dat echt iets voor mij is (vergeet je dan geen stukjes? Ik heb best veel haar!), maar ik ben er wel heel benieuwd door geworden.

Ik ging naar Action voor fineliners, maar nam ook nieuwe kwastjes mee. En een heleboel papierblokken!

Lekker op de bank met een boekje in mijn pyjama.

Ik kijk al Expeditie Robinson zo lang ik het me kan herinneren! Vroeger met allemaal onbekende Nederlanders, weet ik nog. De proeven zijn extreem, maar ik kan me er nog wel een paar van vroeger herinneren die echt nog heftiger waren (in een kooi onder water, brrr doodeng!).

Maar goed, ik kijk nog steeds graag, alleen word ik helemaal gek van de reclames.

Dus ik kijk gewoon de dag erna via Videoland. Je kan ook via RtlXL kijken, dat is gratis en scheelt ook een hoop reclame!

Voor het eerst at ik avocado op brood Het was een geslaagd experiment. Lekker!

We begonnen aan een filmpje met Arcyl voor beginners. Het bleek iets lastiger te zijn dan we dachten.

Tussendoor moesten we het doek steeds drogen.

Halverwege gaven we op. En spraken we af om het de dag erop af te maken. Spoiler: dat deden we niet, hahaha. Het was te mooi weer!

Sowieso was ik helemaal blij van het mooie weer! Ik voelde me niet zo lekker, maar van het weer werd ik wel heel blij.

De hele week ging ik rond 9 uur naar bed, ik voelde me echt niet zo fit. Ik keek wel lekker een filmpje, als je het mij vraagt was hij echt wel heel leuk. Het is Afterlife of the party, op Netflix. Aanrader dus!

Zondag was ik eventjes in de duinen, heerlijk.

Als je in Den Helder bent is dit echt een aanrader om te wandelen. Je kan er een groot rondje wandelen (denk ik, nog nooit gedaan, haha), maar ook kleinere rondjes! En je komt echt langs supermooie natuur.

We hebben een tomatenplant die het goed doet, alleen de tomaten zijn nog niet rood. Eentje is wel oranje aan het worden. Ik ga elke dag even kijken of hij al goed is, haha. Het duurt nog wel even, maar ik denk dat hij uiteindelijk wel rood zal worden!

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 7 september 2021 / 11:51

    Wat ziet er heerlijk uit zo met die zon in de duinen! Groot gelijk dat je daar even van hebt geprobeerd te genieten. Dat met de reclames bij Robinson is heel herkenbaar. Ik kijk om dezelfde reden ook altijd een dag later (en doe dat trouwens met alle programma’s waar reclame in zit).

  2. Zo simpel is dan geluk 7 september 2021 / 21:39

    De reclames zijn echt hinderlijk inderdaad, maar Expeditie Robinson zelf word ik ook erg blij van. Fijn dat je hebt kunnen genieten van het lekkere weer!

  3. Pauline 8 september 2021 / 00:23

    Een shampoobar gaat evenals shampoo in een fles wel wat schuimen hoor ☺️ Zo verdeel je het makkelijk over je hele haar! (Heb zelf alleen nog nooit een echt fijne ontdekt 🙈)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.