Lisanneleeft.nl zomerweek!

Wanneer je mijn blog al iets langer volgt, dan ken je ze wel: mijn themaweken. Ik heb eens een week gehad die in het teken stond van minimaliseren en bijvoorbeeld de ‘week of happiness’ is al langs gekomen. Komende week staat in het teken van de zomer! Nu is het natuurlijk al een tijdje zomer en we hebben gelukkig al best wat dagen mooi weer gehad, maar het zomergevoel kan er best nog een beetje beter in, vind ik! Daarom zul je de komende week op Lisanneleeft allemaal blogposts vinden die staan in het teken van de zomer: de lisannleeft.nl zomerweek!

zomerweek

Uiteraard heb ik al een boel ideeen, maar ik ben ook benieuwd naar wat jij wil: wat zou jij graag de komende week op Lisannleeft.nl zien? Laat het weten!

16 reacties

 1. Kelly Caresse 20 juli 2014 / 07:26

  Wat leuk! Ik ben benieuwd wat er voor artikelen gaan komen want ik ben dol op de zomer!

 2. Miranda 20 juli 2014 / 08:00

  Leuk! Ik vind themaweken op blogs heel leuk.
  Ik heb met Pasen en het wk ook beide keren een themaweek gedaan, heel leuk:)

  Ben benieuwd naar je artikelen!

 3. Wendy 20 juli 2014 / 08:11

  Leuk! Ben benieuwd wat er online gaat komen. Het lijkt mij leuk om wat tips te krijgen hoe je, zonder dat je op vakantie gaat, toch een vakantiegevoel kan krijgen. Wij gaan dit jaar niet op vakantie, omdat het budget dat niet toe laat. Vorig jaar was dat ook en ondanks dat ik twee weken vrij was, had ik helemaal geen vakantie gevoel.

 4. Carina 20 juli 2014 / 08:37

  Leuk idee 😀 tips over hoe je de hitte overleeft zijn hier welkom, voor mij is het gewoon te warm.

 5. Manon 20 juli 2014 / 08:50

  Oeh leuk! Ik vind themaweken altijd een leuk iets 🙂 Misschien een leuk, lekker zomers recept voor bij de barbecue ofzo is altijd goed 😀

 6. Joyce 20 juli 2014 / 09:10

  Leuk Lisanne! Ik ben benieuwd naar de artikelen!

 7. Simone 20 juli 2014 / 10:05

  Wat leuk! Ik ben ook erg benieuwd naar je themaweek 😀

 8. Susanne 20 juli 2014 / 11:07

  Ja leuk weer een themaweek! Ik heb eigenlijk geeen idee wat ik zou willen zien maar jij hebt altijd genoeg inspiratie (volgens mij) dus at laat ik aan jou over 😀 haha

 9. Daniëlle 20 juli 2014 / 12:48

  Leuk dat je weer een themaweek gaat houden! Ik houd van de zomer, ik ben benieuwd naar je artikelen!

 10. Petra 20 juli 2014 / 13:52

  Wat een leuk idee een thema week! Ik ben benieuwd naar je artikelen. Misschien een leuk receptje of favoriete activiteiten in de zomer?

 11. Irma 20 juli 2014 / 19:29

  Leuk idee! Ben benieuwd, ga je weer volgen! (:

 12. Hester 20 juli 2014 / 23:41

  Ah, superleuk! Ik ben nu net op vakantie (maar kan het niet laten blogs te lezen terwijl de rest van het gezin al in bed ligt… Oeps haha), dus het vakantiegevoel komt er al goed in, maar zo’n zomerweek vind ik een tof idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.