Lisanneleeft.nl

Lisanneleeft.nl startte in 2010 als hobby. Het leek me leuk om mijn eigen plekje te hebben op het web, waarover ik wilde schrijven was me nog niet helemaal duidelijk. Inmiddels is er een heleboel veranderd! Lisanne Leeft is een Mind- en Lifestyle blog geworden die gemiddeld 1.500 tot 2.000 keer per dag bekeken wordt. Op deze pagina vertel ik je meer over Lisanneleeft.nl.

Waarover gaat Lisanne Leeft?

Op Lisanneleeft.nl vind je blogposts over zeer uiteenlopende onderwerpen, maar hebben allemaal één ding gemeen: je wordt er blij van! Er is een duidelijke onderverdeling in blogposts als het gaat om onderwerpen:

Mindstyle

Mindstyle is het onderwerp dat de website uniek maakt. Je kan lezen over geluk, motivatie, plannen, effectief werken en nog veel meer. Voornamelijk gericht op een zo leuk en positief mogelijk leven!

Lifestyle

Binnen het lifestyle onderwerp zul je vooral dingen vinden waar je vrolijk van wordt! In het lifestyle gedeelte gaat dit vaak om boeken, eten, fashion, make-up, leuke schrijfwaren, of creatieve spulletjes. Creatief zijn is een groot onderdeel binnen het lifestyle onderwerp. Creativiteit maakt je blij en het is altijd leuk om te lezen over nieuwe ideetjes voor dingen die je zelf ook gemakkelijk kan maken.

Persoonlijk

Tussen de regels door leer je ook mij, Lisanne, kennen. Zo leer je mijn hobby’s kennen, mijn vriend, vertel ik je over mijn gezondheid. En natuurlijk komt het gezinsleven ook naar voren!

Statistieken, doelgroep en social media

In de december 2020 werd Lisanneleeft.nl bezocht door 35.000 unieke bezoekers en deze bekeken de website in totaal 43.000 keer. Deze statistieken worden verkregen via Google Analytics, voor meer informatie wat betreft statistieken kun je altijd mailen.

De doelgroep van Lisanne Leeft: vrouwen van 18 – 45 jaar. Dit zijn vrouwen die positief in het leven staan en volop willen genieten van wat het leven hen te bieden heeft. Niet alleen groot dromen, maar ook juist het waarderen van de kleine dingen zoals een vrolijk kledingstuk, een inspirerend boek of een mooi make-up item is erg belangrijk voor hen. Ultiem genieten van het leven, op welke manier dan ook!

Verder is Lisanneleeft actief op Instagram, YouTube en Facebook.

Lisanneleeft.nl in de media

Aangezien mijn verhaal best uniek is (over mij lees je meer op deze pagina), is Lisanneleeft.nl al vaker voorbij gekomen in de media. Naast dat er al gauw gelinkt werd vanaf populaire websites als Teskuh.nl, Misslipgloss.nlGirlscene.nl en vervolgens nog veel meer sites en blogs, werkte ik ook mee aan een aantal boeken en artikels in kranten en tijdschriften.

boekpublicaties

De boeken waarin een stuk over mijn blog of van mijn hand is verschenen zijn de bovenstaande. Bloggen als een pro, door Elja Daae. Dit is een boek over bloggen. Niet de technische kant, maar meer gericht op succes: wat zorgt er nu voor dat een blog succesvol wordt? Hier werd Lisanneleeft.nl genoemd in een stuk over levenslust en tegenslag.

Bodieboost Bikiniboost door Charlotte Willems. Een vervolg op de bestseller Bodieboost, een boek over afvallen in het echte leven. Het Bikiniboost boek is specifiek gericht op het bereiken van een bikinibody. Ik mocht een bijdrage leveren binnen het onderwerp mindset, over het houden van jezelf.

Wetboek voor bloggers door Charlotte Meindersma. Het wetboek voor bloggers is wederom een boek over bloggen, maar wel heel anders dan Bloggen als een pro. Het boek is een stuk meer uitgebreid en heeft andere, meer praktische onderwerpen. In het boek vind je een interview met mij over persoonlijk bloggen.

vermeldingen-in-de-media

Verder verscheen er een uitgebreid interview met mij in Mijn Geheim en lieten ze in het Noord-Hollands Dagblad mijn blog uitgebreid aan bod komen in een stuk over bloggen.

Ook verschenen er teksten van mij op Girlscene en de website van de Telegraaf.

Samenwerken met Lisanneleeft.nl of @lisanneleeft op Instagram

  • Vrijblijvend een product opsturen kan altijd, dan wordt er gekeken of het goed aansluit op de website (geen garantie dat er iets over terug komt). Dit kan naar mijn postbus, hieronder is het adres te vinden.
  • Samenwerken door middel van een gesponsorde blogpost? Dat kan, bekijk hier de mogelijkheden.

Wanneer er interesse is in een samenwerking of wanneer er vragen zijn op zakelijk gebied kan er contact worden opgenomen met mij via lisanneleeft@gmail.com. Ook wanneer je bezig bent met de promotie van een merk of product is mijn adres op te vragen via mail.

Mijn postbusadres is opgeheven in verband met het feit dat er alleen postnl pakketjes naar verzonden konden worden, wat in de praktijk niet handig is. Dit is dus geen adres meer waar ik post op kan ontvangen.

Merken die eerder samenwerkten met Lisanneleeft.nl

Via advertorials en banners is er al veel samengewerkt met Lisanneleeft. Vaak gaat dit via een mediabureau, soms direct via het betreffende merk.

samenwerkingen-merken