LIST: Wat ik nog gedaan wil hebben in mijn leven

Op weheartit zijn een aantal ontzettend toffe plaatjes te vinden met betrekking tot de before I die tag. Normaal doe ik niets met de tags die ik ontvang, omdat ze simpelweg vaak niet zo heel leuk zijn. Deze vond ik echter wel heel erg leuk, ik werd getagd door Tedje! Dus… wat wil ik nog gedaan hebben voordat ik de wereld verlaat? (En dat is nog lang niet, maar toch)

De bedoeling van de tag is dat je op weheartit zoekt op ‘before I die’, daar vind je heel veel mooie/leuke plaatjes met een tekst erbij. Welke passen bij jou, wat wil jij nog ooit eens in je leven doen? Wat wil ik ooit nog eens in mijn leven doen?

Dansen in de regen, dat is echt een typisch geval van ‘genieten van het moment’. Normaal denk je bij regen meteen bah, snel doorlopen/fietsen, anders word ik nat! Maar hoe erg is het nu eigenlijk om nat te worden als je toch naar huis gaat en niets meer hoeft te doen? Geniet eens van de regen! Dat zou ik echt nog een keer willen doen, normaal fiets ik door de zon met een lach, ook bij regen moet dit kunnen.

Ik zou een jaar of een aantal jaar in een ander land willen wonen. Niet voor altijd, maar wel om eraan te kunnen proeven, een ander soort van uit je comfort zone komen. Voorheen vond ik dit idee maar niets, maar toen ik in Londen kwam wist ik niet meer zo zeker dat ik altijd in Nederland wilde blijven. Dit gevoel had ik ook bij Antwerpen, weliswaar minder ver, maar ook dat lijkt me een heerlijke stad om te wonen.

Ooit wil ik mijn haar rood verven. Jep, ik en rood haar. Als het gewoon weer makkelijk terug te verven was had ik het allang gedaan! Helaas is dat bij rood haar alles behalve mogelijk, haha. Maar ooit heb ik rood haar, echt waar. Over andere kapsels gesproken, ik wil dit kapsel van Shirley zooo graag. Misschien op korte termijn zelfs. Zoo mooi!

Twee plaatsen waar ik ooit echt nog eens heen wil. Ik wil vooral de sfeer proeven en daarvan genieten.

Ik wil ooit mama worden! In verband met mijn gezondheid weet ik niet zeker of het wel zou kunnen, maar ik wil het echt heel erg graag. We gaan vanzelf zien of ik het kan, de tijd zal het leren, want dit is geen korte termijn plan, haha.

Dit is wat ik het afgelopen anderhalf jaar steeds beter heb geleerd. Het kan nog veel beter, veel angsten zijn nergens goed voor en remmen je alleen in wat je echt graag wilt. Nu ik me wat beter voel is dat wel een stuk makkelijker (ik hoef niet bang te zijn om weg te vallen tijdens het reizen met OV en ik hoef ook niet enorm bang te zijn dat ik me niet kan concentreren op wat iemand tegen me zegt).

Het maakt niet uit hoe, wat en wanneer, maar ik wil mijn stempeltje achterlaten op de wereld, op een positieve manier.

Hiermee ben ik bezig, dat weten jullie. Ik ben nu weer even niet zo erg bezig hiermee, maar ik wil het gauw weer oppakken. Want zo veel hoef ik niet meer. Ik ben alleen nog op zoek naar hoe ik ze kan versturen met automatische mails (als in: iemand wil het boek ontvangen, vult zijn emailadres in, en ontvangt het boek). Even op zoek dus! Ik kan slecht iets afmaken als ik niet weet hoe ik het moet afmaken, haha.

Ik kan met trots zeggen dat ik hier dag en nacht mee bezig ben. De weg naar je dromen is een weg die heel erg fijn is om te volgen. Het bereiken van de doelen is niet het belangrijkste, zoals ze zeggen is de weg die ernaartoe leidt veel belangrijker. Daarvan geniet ik dan ook met volle teugen, ook al sta ik wat dat betreft nog maar in mijn kinderschoentjes.

Neem dit punt niet te letterlijk. Maar je deur roze verven vind ik een heel mooi voorbeeld van jezelf niet altijd te serieus nemen. Doe eens lekker gek!

Ook nog een droom. Hier heb ik nu helemaal geen tijd voor, voorheen kon ik het niet vanwege mijn gezondheid. Het staat niet op nummer 1 op mijn to- do lijstje, maar ik hoop ooit in mijn leven nog mijn rijbewijs te halen. Dat is toch wel heel handig, ook al zal ik misschien nooit grote stukken kunnen rijden. En ik weet niet of ik het uberhaupt wel zou kunnen halen, maar ik moet het in elk geval proberen!

Leven en hier zo veel mogelijk van genieten, misschien wel de aller- belangrijkste uit dit rijtje.

Haha waarschijnlijk had je deze niet bij mij verwacht. Ik wil ooit miljonair worden! Niet om het geld, maar om te laten zien dat ik echt wel iets kan. Ik zie het als een soort uitdaging, een doel dat eigenlijk veel te ver weg ligt. Het hoeft daarom ook niet perse met geld te maken hebben, het kan ook iets anders groots zijn. Maar zo groot dat niemand meer kan zeggen: ‘Jij hebt gewoon geluk’ of ‘Jij bent ziek, jij kan dat niet’. Gewoon iets wat ik zelf voor elkaar heb gekregen! Maar goed, ook dit staat niet boven aan mijn lijstje, maar dit is echt zo’n extra. Zo van: als alles goed gaat, dan kan ik dit bereiken!

Gelukkig besef ik dat er meer dingen, belangrijkere dingen, zijn dan miljonair worden of iets anders groots bereiken. Maar het past wel in mijn lijstje, niets is onmogelijk!

Eigenlijk wil ik jullie allemaal nog ontmoeten, jullie zijn toch een soort van mijn online vrienden! Tenminste, zo voelt dat voor mij, haha. Is dat heel gek? Ik zou zo graag zo veel mensen ontmoeten die ik online ken!

Voor de leukigheid tag ik bij deze nog even 3 mensen: Teskuh, Theselfhelphipster en Beautylab. Niet om een bijzondere reden, gewoon een paar random leuke blogs!

Dus, dit was de ‘tag’. Voel je vrij om hem ook over te nemen! Zoek dus op weheartit.com naar ‘Before I die’. Zet vervolgens de afbeeldingen die bij jou passen op een rij en geef wat tekst en uitleg. Ik hoop dat jullie mijn lijstje leuk vonden! Welke van bovenstaande afbeeldingen past het beste bij jou?

20 reacties

 1. lifesplash 15 augustus 2012 / 08:07

  Ik vind dit een ontzettend mooie tag! Gewoon even op een lijstje wat je nog wilt.. mooie gedachte. Ik wil trouwens ook nog heel graag moeder worden, lijkt me prachtig! Ja, er zijn wel een paar punten van jou lijstje die ik ook wil. 🙂

 2. Sylvia 15 augustus 2012 / 08:47

  Leuk stukje! Het boek heb ik al geschreven, maar het dansen door de regen (korte-termijn-plan), moeder worden (laaange-termijn-plan) en de stop met bang zijn en ga leven (ergens tussen de twee vorige in) staan zeker op het to-do-lijstje 😉

 3. Hester 15 augustus 2012 / 08:58

  Ik herken me echt in heel veel dingen die je hebt uitgezocht, maar ik wil eigenlijk ook nog best veel… Gelukkig ben ik nog jong (ook al zegt dat ook niet altijd veel).

 4. Anneke 15 augustus 2012 / 09:02

  Er staan leuke dingen tussen, dingen waarvan ik denk: ik ook! Vooral het reizen en het niet bang zijn, gewoon doen.

 5. Mirthe 15 augustus 2012 / 09:04

  Leuke tag! Ik herken bijna al je doelen (hoef alleen niet zo nodig miljonair te worden) en dansen in de regen en mijn online vrienden ontmoeten heb ik al gedaan 🙂

 6. Esmay 15 augustus 2012 / 09:25

  Ghihi, rood haar kan ik al van mijn lijstje afhalen. Ik hou van mijn rode haar <3
  Verder heb je ook mooie dromen! En je voordeur roze. Hiiiie, lijkt me superleuk!

 7. Tedje 15 augustus 2012 / 09:37

  Je hebt prachtige plaatjes bij deze tag gezocht Lisanne! Leuk om te zien en leuk dat je de tag wilde overnemen!

 8. Mariska 15 augustus 2012 / 10:25

  JIj hebt ook al zo een leuke lijst gemaakt! 🙂

 9. Vivian 15 augustus 2012 / 11:31

  Wat een leuke blog! Ik wil het meeste van wat je zegt ook graag nog eens doen, alleen Japan en het rijbewijs hoeven voor mij niet zo haha. En mn haar rood verven heb ik eens gedaan!

 10. LounaBeauty 15 augustus 2012 / 14:31

  Leuk ingevuld en mooie dingen staan er op je lijstje 😉 Je rijbewijs halen is wel heel nice, geeft zoveel vrijheid 😉

 11. Coen Olde Bijvank 15 augustus 2012 / 15:11

  Hoi Lisanne,

  Leuk artikel weer! Het mooiste van deze pagina staat rechtsbovenin “the sky is the limit” << deze zin sluit mooi aan bij internet!

  Tof, ik kom zeker nog een keer weer langs!

  Groeten,

  Coen

 12. MySuperSweetLife 15 augustus 2012 / 18:02

  Dat van een jaar ergens anders wonen wil ik ook maar dan wel in Spanje! Staan hele herkenbare dingen tussen!
  Liefs

 13. Kelly 15 augustus 2012 / 21:32

  Leuk! Af toe is het inderdaad fijn om er eens bij stil te staan wat je allemaal nog écht wilt doen. Oh en als je je haar rood verft wordt dat uiteraard wel wereldkundig gemaakt via het WWW, toch ;-)?

 14. Roxanne 15 augustus 2012 / 23:25

  Wat een leuke tag! 😀 Misschien kijk ik er ook wel even naar, al is het maar gewoon voor mezelf. Ik zou ‘write a book’ er zeker bij zetten. Van de achtbaan werd ik bijna misselijk, wat een enge foto!

 15. Ilse 15 augustus 2012 / 23:28

  Superleuk om te lezen, ik zie hem hopelijk binnenkort nog bij Teske. 🙂

 16. Barbara 17 augustus 2012 / 13:26

  Goed idee om zo’n lijstje samen te stellen met dromen en wensen!

 17. Jessica 22 augustus 2012 / 10:56

  Ik vind het echt een leuke/mooie tag! Ik denk dat ik hem over ga nemen. Mooie doelen heb je trouwens hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.