LOOK: Last days of summer

Zo, het is lang geleden dat ik op Lisanneleeft.nl een make-up look liet zien! Natuurlijk ben ik geen beautyblogger, dus wen hier maar niet aan, haha. Maar toen ik me bedacht dat de zomer bijna voorbij is moest ik gewoon een gekleurde oogschaduw opdoen. Een zomerse gekleurde oogschaduw. Ik ben niet van de heftige kleurtjes op mijn ogen, maar dit vind ik wel een leuke pop of colour.

Wat ik op mijn gezicht gesmeerd heb voor deze mooie make-up look?

 • Een roze oogschaduwkleur uit het 88 palette
 • Oogschaduw All that glitters van MAC
 • Oogschaduw Naked lunch van MAC
 • Catrice Photofinish foundation in de lichtste kleur
 • Blush melba van MAC
 • Bronzer Rimmel
 • Lipgloss NYX
 • Mascara Catrice
 • Eyeliner Catrice

Ik ben tijdens het maken van deze look nog 1000 andere mooie kleuren tegen gekomen in mijn oogschaduwcollectie. Ik ben trouwe volger van een hoop beautyblogs en ik heb last gehad van een hardnekkige beauty-verslaving. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn kasten er vol mee zitten.

Oke, ik overdrijf een beetje, maar ik moet echt meer oogschaduw gaan dragen! Dat is ook meteen mijn voornemen voor nu, vaker oogschaduw dragen. Vandaag begin ik. (Als ik dit nalees zonder oogschaduw op dan zwaait er wat!)

Dus, ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn vrolijke make-upje te bewonderen! Zijn mijn foto’s al beauty-blogger waardig? 😀 Haha, nee dat was geen serieuze vraag. Dragen jullie vaak make-up? En zulke vrolijke kleurtjes als ik op deze foto’s?

4 reacties

 1. Hester 18 september 2012 / 16:38

  Leuke look, het staat je mooi! Wat meer beautyupdates zou ik niet vervelend vinden. 🙂 Ik draag elke dag oogschaduw en mascara, vaak wel bruin of grijs of naturel maar ook vaak wel kleur.

 2. Chantal 18 september 2012 / 20:31

  Heel mooi, Lisanne! Staat je leuk, kleur op je ogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.