Look met Isa Dora Tropical Cocktail

Gister had ik mij nieuwe rokje aan en zag ik toevallig mijn Isa Dora palette liggen, en dacht ik, ja dat past er goed bij! Dus heb ik dit palette gebruikt om een ook look mee te maken.

Zo ziet de palette eruit, mooie warme kleurtjes. Ik heb het gekocht in het winkelcentrum in Oberhausen, voor zover ik weet wordt dit merk niet in Nederland verkocht. Het merk kende ik niet, maar de kleuren spraken me erg aan, en toen ik het uitprobeerde kwam er verbazingwekkend veel pigment vanaf, dus die nam ik mee! het waren een beetje drugstore prijzen, 10 euro voor het palette denk ik ongeveer?

Hierboven de look die ik ermee gemaakt heb, de foto is gemaakt na een lange dag school. Naar mijn mening zit het er dus nog goed op.

Wat ik mij afvraag is waarom ik dit merk nog niet kende! Kennen jullie dit merk wel, en zijn er nog meer producten die jullie hiervan geweldig vinden? Ik was het palette vergeten, maar ik ga het zeker weer vaker gebruiken, ook omdat het zo leuk staat bij mijn rokje haha.

Als laatste nog even een badkamerfoto in de spiegel haha, zo fout! Maar ik vond hem leuk.

2 reacties

 1. carlijnonline 10 september 2010 / 22:19

  verry nicee =D

  oooh controleer je stukje even op spelfoutjes ūüėČ zag er namelijk een paar!
  xxxxx

  • lisanneleeft 11 september 2010 / 01:44

   dankudanku!
   ik heb ze verbeterd als het goed is (A) of heb je er nog meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.