Mijn favoriete fashiontrends van het moment + inspiratie

Het is niet vaak dat ik op Lookbook.nu kijk. Maar omdat ik de trends van nu zo tof vind ben ik toch maar even gaan kijken! Daarnaast is het altijd leuk om te zien wat er nu op het internet hip is, of die trends overeen komen met wat in mijn hoofdje zit. Er kwamen een aantal hele leuke dingen naar voren, waaruit je veel inspiratie kunt halen! En mij vielen een aantal dingen op, jawel, ik heb de trends gespot!

lookbook

Velvet leggings

Daar hebben we meteen de eerste trend, velvet leggings! Ik was er eerst niet zo van gecharmeerd, ik wist niet zo goed wat ik ermee moest. Nu weet ik dat nog steeds niet zo goed, maar ik vind de bovenstaande outfit geweldig! Dit is echt wat ik zelf ook zou dragen.

Op het moment verkopen ze blauwe en zwarte velvet leggings bij de Action voor 5 euro., dus als je het eens wil proberen… Ik twijfel nog, want hoe combineer je dat goed?

lookbook

Bronnen: Chains Grey but not dull Nude sweater Mystical machine gun Leaves Falling PomPom!  Adenorah – Come Back VELVET & SKELETONS Leather and Layers Let’s go outside. Earn Your Stripes The bomber  Leopard Print LEO LEO Leopard ANIMAL INSTINCTS Burgundy: the new black Dark camo Fashion Elite

Dikke sjaals, dikke truien

Natuurlijk zijn deze elke herfst en winter hip, maar nu lijkt het wel een beetje extra te zijn. Of ligt dat aan mij? De extra grote (cirkel-)sjaals, grote baggy truien en vesten… Lekker warm, lekker comfy en als je het goed combineert ontzettend fashionable. (ik voel me toch niet helemaal thuis in deze termen, hahaha)

Bont

Jawel, de neppe bontjes zijn weer (of moet ik zeggen nog steeds?) hip! Als kraagje op je jas (of zelfs los!), of een complete nep fur jas. Het liefst in combinatie met een lekker dierenprintje. Ik wil zoooo graag zo’n jas… Maar dan wel een budget versie!

fall fashion lookbook

Bronnen: Twisted scarf by Hippie Love MONDAY 29.10.12 Boot Scootin’ Baby Loudest drop End of October Skinny Jeans It’s Turtleneck Season Y’all 😀  Locked out of Heaven GOLDEN LEAVES (+SHOES GIVEAWAY) Feline Feeling Bewitched оранж Plaid Leo-leo. Oversized coat Beige and gold Moustache Green pants and maxi cream cardi Wool Dress MILITARISTIC PANDA Sweet Nothing Hello Monday 🙂 LOVE THESE SNEAKERS Leopard & stripes

Voor terugzoeken van alle looks kun je het beste bij mijn Lookbook hypes kijken.

Burgundy

Ik denk dat dit punt weinig toelichting nodig heeft, nietwaar? Deze kleur zie je tegenwoordig in vrijwel elke winkel hangen. En volgens mij heeft de meerderheid van de vrouwen minstens een item in haar kast in deze kleur! En ja… ook ik! Ik heb een broek van Tally Weijl in deze kleur.

Dierenprints

Je ziet ze subtiel op jeans, minder subtiel op broeken, maar ook in de bontjassen komen ze terug. Sjaals, schoenen, eigenlijk ehh… waar NIET?

Leder(look)

De leren (biker)jasjes zie ik voorlopig nog niet verdwijnen. Daarnaast kom je tegenwoordig ook prima met zwarte (nep) leren broeken weg. En als je dat nog niet aandurft? De gecoate jeans is een errug goed alternatief! Dat is een stuk draagbaarder.

Verder vergeet ik de legergroen een beetje, maar die vond ik geen kopje waard. Dit zijn mijn favoriete trends! Wat betreft trends wacht ik vaak nog op budget versies, dus nog lang niet alles heb ik in mijn bezit. En dat hoef natuurlijk ook helemaal niet! Alle Lookbook outfits in de afbeeldingen vind ik geweldig. Waar je mij deze herfst/winter vooral in zult zien is vooral in lekker warme outfits! Daar heb ik gewoon behoefte aan, haha. Wat jouw favoriete herfst/wintertrend?

DELEN:

12 reacties

 1. Lifesplash 3 november 2012 / 13:08

  Velvet leggings skip ik, jakkkes, die vind ik zo ordi! Maar Burgundy, dikke sjaals en truien die draag ik wel heel graag! Lekker comfy met dit weer en dat geeft weer een beetje warmte! Wat betreft bont wil ik nog zo’n los bontkraagje bij de H&M scoren, die vind ik echt geweldig en cute. 😀

 2. Laura 3 november 2012 / 13:26

  De velvet legging is inderdaad heel gaaf! Burgundy, dikke truien, sjaals, en de leerlook zijn ook mijn favorieten 🙂

 3. Lizzy 3 november 2012 / 13:27

  Erg leuk artikel! Ik vind velvet leggings echt super tof! Lijkt me wel gewaagd om te dragen, maar als ik ze zie word ik verliefd. <3 Mijn favoriete herfst/winter trend zijn lekker dikke truien! Heerlijk!

 4. Hester 3 november 2012 / 13:35

  Ik vind het best leuke trends! Dat alles baggy is benadrukt misschien je vrouwelijke vormen niet echt, maar ik vind het zo’n leuke trend.

 5. Josephine 3 november 2012 / 13:41

  Jaaaa ik vind ze allemaal leuk! Voor combinaties inspiraties ga ik ook naar lookbook, dus dat kun je ook met de velvet leggings doen 🙂

 6. Roxanne 3 november 2012 / 14:24

  Dikke truien en grote sjaals zijn altijd goed <3

 7. Charlot & Lot 3 november 2012 / 18:50

  Ik ga voor: dikke sjaals en truien, burgundy, (subtiele) dierenprints!
  En daarna mixen en matchen!! 🙂

  Leuke post!

  X Charlot

 8. Rieke 3 november 2012 / 20:10

  Ik vind dikke truien echt ontzettend leuk! Bont en dierenprint ben ik niet zo heel erg weg van, maar als je het goed combineert kan het bij sommige best tof staan af en toe!
  Ik ga binnenkort zeker naar de action voor zo’n velvetlegging, al weet ik nog niet precies hoe en of ik hem ga dragen, haha :’)

 9. Ilse 3 november 2012 / 23:23

  Truien, sjaals en beetje het aparte eigenlijk!

 10. Touch of Buddha 4 november 2012 / 12:07

  oohh ik ben helemaal gek van dierenprints, maar helaas kan ik niet alles dragen vanwege buik en benen 😉 haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.