Loooove to read

Jaaaa, ik houd van lezen. Altijd al gedaan trouwens. Maar nu, in de vakantie houd ik er nog meer van. Hoewel niets te doen hebben bijzonder vervelend kan zijn, maakt een fijn boek dit vaak weer helemaal goed.


Deze boeken zag je inderdaad ook al voorbij komen op een pagina in
De laatste schoolkrant.

Ik vind leerzame en motiverende boeken heel interessant, ik lees nu een boek van Seth Godin. Maar daarnaast zijn chicklits ook heel erg fijn, vooral voor het slapen gaan. Lekker verstand op nul en lezen maar.

Vooral de boeken van Sophie Kinsella vind ik geweldig, maar Paige Toon (schreef ik eerder al iets over) kan er ook wat van. Wat zijn jullie favo chicklit schrijvers?

10 reacties

 1. Kimetc 20 juli 2011 / 18:24

  Chicklit? Zonder twijfel Sophie Kinsella! Dat zijn eigenlijk de enige chicklits die ik lees. Oh ja, en de Bridget Jones-boeken vind ik ook erg leuk. 😉

 2. Manon 20 juli 2011 / 18:57

  Lekkere chicklit.. Ik lees echt vanalles en nog wat, koop boeken bij het lezen en hou er ook nog een ereader op na. I loooveee to read!

 3. Renske 21 juli 2011 / 12:23

  Ik lees eigenlijk geen chicklits, niet helemaal mijn genre. Ben nu wel bezig met Zomerhuis met zwembad, van Herman Koch.

 4. Rianne 21 juli 2011 / 12:29

  Ik leen altijd boeken, en dan móet ik er van mezelf aan beginnen… Maar ik hou het nooit vol om ze uit te lezen. Best wel erg eigenlijk, haha.

 5. Carmen 21 juli 2011 / 16:21

  Kate Brian schrijft ook ontzettend leuke boeken, daar ben ik nu mee bezig, want alle Sophie Kinsilla romans heb ik al uit, haha. En alle Harry Potter boeken heb ik nu ook al 4x gelezen. 😉

 6. Vivian 21 juli 2011 / 16:39

  Ik lees tegenwoordig liever chicklits dan andere genres, hoewel ik historische romans ook nog steeds graag lees. Ik heb net weer een boek van Meg Cabot uit, en zij is echt geweldig! De Dagboek van een Prinses-boeken vond ik vroeger heel leuk, maar haar enkelvoudige chicklits zijn toch veel leuker. Blijf Online! en Gossip zijn echte aanraders, heerlijk meisjesachtig en vol humor, geweldig!

 7. Olga 22 juli 2011 / 15:37

  Ik heb ook dat boek ‘Hoe kluts ik een muts’ gelezen en dat was ook wel grappig. Ik lees liever iets ‘diepgaandere’ boeken, maar als het vakantie is wil een chicklit er ook nog wel in. Hoewel het boek ‘Haar naam was Sarah’ ook echt als een trein las!

 8. Sanne 2 augustus 2011 / 19:37

  Chicklits… Mmm ik houd vooral van chicklits die uit The House of Books (uitgeverij) komen! Dat zijn vaak wel de heerlijke. Ik zwijmel op het moment weg bij de Pretty Little Liars reeks. Dat zijn er 10 (de 10e moet nog uitkomen) en ik heb er 7 van uitgelezen in 2 weken vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.