De Lopen voor Lisanneleeftboxen! & ALLES wat je daarover wil weten

Yes, de boxen zijn klaar! Ik ben mega enthousiast om jullie het laatste deel te laten zien en je helemaal uit te leggen hoe het gaat werken. Zorg dat als je een box wil bemachtigen dat je komende maandag (14 maart om 19:00 uur) even tijd maakt, want dan komen ze te koop. Spannend! Ik ga je de laatste video laten zien.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

De inhoud

Over de inhoud van de boxen en alles wat er binnen is gekomen maakte ik al eerder twee video’s. Als je deze nog niet gezien hebt, neem zeker even een kijkje.

Als er 20 stuks van een artikel waren, hebben we in elke box een van deze gedaan. De rest is goed en zo eerlijk mogelijk verdeeld over alle boxen.

Uit welke boxen kan ik kiezen?

 • Een standaard box, deze is €30 exclusief verzendkosten. Hiermee doneer je dus €30 voor Lopen voor Lyme! In deze box zit alles waar 20 stuks van waren, plus nog een aantal extra’s. Het is echt een goedgevulde box waarvan je zeker weten blij gaat worden. Hiervan hebben we er in totaal 14.
 • Een luxe box, deze is €60 exclusief verzendkosten. Mocht je graag meer willen doneren, maar ook meer willen ontvangen, dan is dit de box voor jou! Hierin zit bijvoorbeeld zo’n luxe klok van Eyoba en een zelfgemaakte tas van Spreadshirt en een cadeaubon ter waarde van €15 om zelf een telefoonhoesje uit te zoeken. De thee-eitjes zitten in deze boxen én je kan vier op en een rij met hartjes gaan spelen. Zo zit hier nog een aantal extra’s in om ook extra blij van te worden! Hiervan hebben we in totaal vijf boxen.
 • Ik heb één bijzondere box gemaakt, deze is iets creatiever geworden en hier zit meer ‘van mij’ in. Deze box is ook €60. Hierin vind je uiteraard de standaard dingen waarvan er twintig waren, maar ook een Flow Magazine inzichtenpocket (er ging iets fout met de bestelling, dus had ik er twee!) en een DIY pakket waarmee je zelf aan de slag kan gaan met het maken van muurstickers. Dat zijn slechts een paar voorbeeldjes.

De verzendkosten bij DHL binnen Nederland zijn €5,75. We willen ook buiten Nederland bezorgen, maar dan worden de verzendkosten wel hoger.

Met heel veel dank aan…

Ontzettend bedankt allemaal, jullie zijn geweldig!

Maandag 14 maart om 19:00

Maandag 14 maart om 19:00 komt er een blogpost online waar precies in staat hoe je de boxen kan bestellen. We hebben speciaal een tijd gekozen zodat iedereen van tevoren weet vanaf wanneer er te bestellen valt. Het is lastig in te schatten hoe snel de boxen verkocht zullen worden!

Ik duim in elk geval heel hard dat je een donatie wil doen in ruil voor een box zodat we daar allebei heel erg blij van kunnen worden. Ik hoop dat je in elk geval net zo blij wordt van alleen al naar het kijken van de spulletjes als ik, haha.

DELEN:

23 reacties

 1. Mariet 13 maart 2016 / 15:00

  Superleuk Lisanne!! Ik word ook helemaal enthousiast door jouw enthousiasme haha 🙂

  • Lisanne 13 maart 2016 / 15:56

   Ja, er zit echt heeel veel werk in! Ook van de mensen die spulletjes hebben gegeven (het verpakken) of zelfs gemaakt 😀

 2. LiveLifeHappy 13 maart 2016 / 16:01

  Veel succes met de verkoop Lisanne! Leuk dat er zoveel mensen mee hebben geholpen!

 3. Nienke 13 maart 2016 / 16:59

  Wat gaaf! Die boxen zullen vast snel uitverkocht zijn..
  Wat een leuke dingen en wat mooi dat iedereen zich daar voor heeft ingezet.

 4. Isabella 13 maart 2016 / 17:19

  Lieve lisanne
  Ik heb zo veel respect voor jou
  Je bent altijd zo vrolijk en lief
  Ik vind het echt super dat je dit doet
  Je bent wel een beetje een voorbeeld van mij
  Hoe jij het leven ziet is zo bijzonder en je bent zoooooo creatief
  ??

 5. Anne 13 maart 2016 / 20:19

  Ah, ik wil er sowieso een bestellen! Hopelijk lukt en mag dat ook, ik hoop echt dat je veel donaties krijgt lieve Lisanne <3

 6. Julia 14 maart 2016 / 06:35

  Moet je dan om 19.00 gewoon mailen?

 7. Annemarij 14 maart 2016 / 12:18

  Ik ben zo benieuwd hoe het gaat lopen! 🙂 Heel veel succes met de verkoop en ik vond het heel leuk om bij te kunnen dragen aan de boxen! 🙂
  Annemarij blogde laatst over… DIY: Mini Pom Pom

 8. monique 14 maart 2016 / 23:04

  Super super graag gedaan!!! Vond het echt heel leuk om te doen en ben ook blij dat ik het heb kunnen doen, volgens mij gaat de verkoop loeihard en dat is echt helemaal top!!! Blij blij blij blij!!!! hihihi
  monique blogde laatst over… Het goede doel: Lopenvoorlisanneleeft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.