Lopen voor Lyme – 2 gevulde Toilettassen!

Toen ik van een vriend twee toilettassen aangeboden kreeg voor Lopen voor Lyme werd ik daar wel heel erg blij van, vooral omdat het bijzondere toilettassen zijn. Je kan deze namelijk aan een haakje hangen en zo vanuit je toilettas alles gebruiken. Super handig! Zelf reis ik nooit meer, anders had ik er zelf ook wel eentje willen hebben, haha. Maar nu dus voor Lopen voor Lyme!

Hang-toilettassen

Op de foto hierboven kun je het al een beetje zien… Maar hieronder:

supervetcoole-toilettas

Zie je de lege versie van de toilettas. Van deze heb ik er dus twee! Gaaf he? En ook gewoon zwart aan de buitenkant, grijs aan de binnenkant, prima kleurtjes, lekker basic.

mooie-toilettas

Zo ziet hij er van de buitenkant uit. Hij is niet mega groot, maar er past echt veel in!

setje-1-toilettassen

Toilettas set 1 (VERKOCHT)

Ik heb de twee toilettassen zo samengesteld dat beide ongeveer evenveel waard zijn. Maar in elk tasje vind je wel nagellak, een super leuk mini haarborsteltje (lijkt erg op mijn neppe tangle teezer die erg fijn is) en een rituals product. Verder haarspul, remover. Van alles! En bij deze eerste set zit dus nog een cadeauset van Nivea! Alle spullen zijn nieuw en ongebruikt. Een deel van mijzelf, een deel van Thessa die hier producten voor gedoneerd heeft. De prijs van de toilettas is €25 plus €5,75 verzendkosten. Die vijfentwintig euro doneer je dus direct omdat het om allemaal gesponsorde producten gaat!

Helaas is deze toilettas verkocht en kun je deze niet meer bestellen

2-toilettassen

En dan de tweede set. Deze heeft nog een mini toilettasje van Dove erbij. Geheimpje: ik nam altijd twee toilettassen mee, eentje voor mijn make-up en eentje voor mijn andere beauty spulletjes. Deze van Dove is gevuld met mini’s dus zijn perfect om op reis mee te nemen!

setje-2-gevulde-toilettas

Toilettas set 2 (VERKOCHT)

Hierin heb ik geprobeerd soortgelijke producten te verzamelen. Een beetje van alles wat. Met hetzelfde borsteltje, wederom nagellakjes en een Rituals product. En het setje van Dove! De prijs van de toilettas is €25 plus €5,75 verzendkosten. Die vijfentwintig euro doneer je dus helemaal omdat het om allemaal gesponsorde producten gaat!

Deze is helaas al verkocht.

En extra bedankt aan Jan voor de toilettassen en Thessa voor een deel van de fijne inhoud!

Inmiddels is bijna alles verkocht. Alle boxen zijn verkocht, alle bullet journal setjes zijn allemaal al verkocht, ook de fiets is al weg. Julia heeft héél veel armbandjes en andere creaties verkocht en Leonie haalde heel veel op met onwijs veel toffe haaksels. Er zijn nog twee kaartensetjes over, verder kan er nog geboden worden op de schilderijen van Sofie. Deze twee goed gevulde (en met liefde ingepakte) toilettassen zijn er nog. En dan zijn we klaar met alle leukigheidjes die verkocht/gegeven werden in ruil voor een donatie. Heel veel mensen die heel veel werk hebben verricht, en onwijs veel voor mij hebben opgehaald. Dat is toch geweldig?

Tot 100% gaan we waarschijnlijk niet meer komen, maar we zitten nu op 63% en dat is al heel onwerkelijk. Geweldig toch?! Ik vind van wel! Uiteraard kun je nog doneren, als je dat zou willen.

DELEN:

6 reacties

 1. Sanne 5 april 2016 / 11:19

  Ziet er weer leuk uit! En wat superlief van alle mensen om je heen dat ze dit organiseren voor je, zodat je leven net iets makkelijker kan worden. Toch heel bijzonder dat ze dat allemaal voor jou doen!

 2. Charelle 5 april 2016 / 12:31

  Wat een leuk idee weer en wat zien de tasjes er handig uit! En inderdaad, wat Sanne zegt, zo fijn dat mensen zo met je meedenken voor Lopen voor Lyme!

 3. Thessa 5 april 2016 / 14:06

  Heel erg graag gedaan lieve! Ik hoop dat ze snel verkocht zullen worden. Liefs, Thessa

 4. Ria 5 april 2016 / 14:57

  Ze zijn al verkocht zie ik! Fijn zeg!

  Ik heb zelf zoiets in het rood en als ik niet reis, hangt hij bij de wastafel. Moet ik een keer een weekend weg, hoef ik m’n toilettas alleen maar op te vouwen en ik ben klaar. Ideaal. De mijne is wel lekker opvallend rood. Zo kan ik ‘m goed terugvinden in mijn zwarte koffer met voornamelijk zwarte kleren 😉

 5. Leonie 5 april 2016 / 15:22

  Ik ben bang dat die 100% niet meer gehaald gaat worden voor vrijdag, maar ik hoop heel erg voor je dat je er wel dichtbij komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.