LOVE: Blush blush blush!

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete blushes zien! Ik was nooit zo’n fan van blush, ik werd van mezelf al heel gauw rood toen ik jonger was. Maar sinds dat minder is geworden ben ik groooot fan van blush. Blush is niet alleen een geweldige manier om er mooi verzorgd en opgemaakt uit te zien, maar door blush te gebruiken smeer je ook een beetje extra fake gezondheid op je hoofd. Ik ben fan! Mijn favorieten?

Zoals je kunt zien zijn er twee merken in overvloed aanwezig binnen mijn selecte groepje met favoriete blushes.

MAC blush

MAC cosmetics

Ik ben echt groot fan van MAC. Mijn eerste aankoop bij MAC was volgens mij een perfecte oogschaduw (All that Glitters) die ik ontzettend veel gedragen heb. Vervolgens kwam er een concealer en een lipgloss, die ik allebei volledig opgemaakt heb. En daarna kwamen de blushes! En oooh, wat ben ik blij met de blushes…

MAC Melba / MAC Dainty / MAC peachykeen / MNY 301

Mijn ultieme favoriet is absoluut peachykeen, dat is echt een blush die precies de kleur heeft van mijn wangen. Als ik er gezonder uit wil zien, is dit de blush die het beste werkt! Voor bij donkere oogmake-up (denk aan smokey eyes) vind ik Melba dan weer de perfecte kleur.

Verder zie je ook een blush van MNY, dat is een merk dat bij de Etos te koop is, een soort kleine zusje van het merk Maybelline. Dit is echt een hele mooie bijzondere kleur. Ik was hem eigenlijk een soort van vergeten, maar heb hem herontdekt!

sleek blush

Sleek

Mijn eerste spulletjes van Sleek kocht ik in Londen bij Superdrug. Drie prachtige blushes (en destijds ook nog een aantal oogschaduwpalettes). De blushes zijn echte favorieten geworden, wat een prachtige kleuren zijn dit zeg!

Waarvan ik destijds wel baalde was dat ze de beroemde Rose Gold blush nergens in Londen meer hadden. Nu heb ik hem vorige week gewoon besteld, hier op de webshop van Misslipgloss vind je namelijk wel gewoon alle kleurtjes!

Sleek Life’s s peach / Sleek Flamingo / Sleek Pixie Pink / Sleek Rose Gold

Rose Gold kreeg ik niet goed op de foto, maar op deze foto kun je de gouden shimmers mooi zien. Om van deze blushes een favoriet te noemen is wel heel moeilijk. Flamingo staat geweldig als ik wat bruiner ben, vind ik zelf. Pixie Pink is wat meer een roze barbie kleur, kan ook heel erg mooi zijn! En de andere twee, Rose Gold en Life’s a peach zijn kleuren die altijd wel kunnen.

Mijn ultieme favoriet? Dat kan ik niet kiezen hoor! Als ik de rest van mijn leven alleen nog maar een blush zou mogen dragen, dan zou dat wel MAC’s Peachykeen zijn. Die kleur is voor elke gelegenheid, elke dag perfect! Of je nou een zware ooglook hebt, of juist verder bijna niets draagt, Peachykeen staat altijd mooi.

Goed, ik ben dus groot blush-fan! Het is elke ochtend weer een feestje om een leuk kleurtje uit te kiezen. En ja, een blush kan een enorm verschil maken in je look! Dragen jullie blush? En welke is dan je favoriet?

20 reacties

 1. Laura 7 december 2012 / 07:07

  MAC Dainty is inderdaad een prachtige blush! Ik heb ‘m vorig jaar voor Kerst gekregen en hoort ook echt bij mijn favorieten 🙂 Life’s a peach en rose gold zijn ook hele mooi kleurtjes, ik heb het blush by 3 Lace palette van Sleek en daar zitten twee kleurtjes in die heel erg lijken op die twee!

 2. Ingeborg 7 december 2012 / 07:38

  Ik hou zo van MAC blush! De Sleek blushes zien er ook heel mooi uit, maar die heb ik nog nooit geprobeerd.

 3. kirsten 7 december 2012 / 08:46

  Ik wil echt nog een keer een Sleek blush hebben hihi!

 4. tineke 7 december 2012 / 09:35

  hihi, ik ben echt een beautynoob want ik heb dus 0 blushes :’)

 5. Jesdiny 7 december 2012 / 09:42

  Wat een mooie kleurtjes! Ik ben zelf helemaal gek op blush. Heb ook Rose Gold en Flamingo. Prachtige kleurtjes. Vooral Rose Gold draag ik vaak. Geeft zo’n mooie glans.

 6. Marije 7 december 2012 / 10:47

  Voor mij zou Pixie Pink een favoriet zijn. Ik hou van roze blushes <3 Ik ben de wereld van de blush net binnen gestapt (vorig jaar), dus zelf heb ik nog niet veel blushes thuis. Maar sinds ik het heb, gebruik ik het iedere dag! Ziet er meteen gezond en fris uit. Is inderdaag goed voor als je er anders een beetje ziek/bleek uitziet!

 7. Lydia 7 december 2012 / 10:47

  Ik gebruik een paar hele oude Catrice blushes, van toen de collectie nog niet was vernieuwd met nieuwe doosjes en producten. Ik ga die eerst eens opmaken (dat duurt een paar jaar 😛 ) maar daarna wil ik ook graag aan de MAC en/of Sleek blushes. 🙂 In de Sleek verpakkingen zit ook zo veel blush!

  • Lisanneleeft 7 december 2012 / 15:14

   Haha, ik heb ook nog een oude verpakking van Catrice blush, die lijkt heel erg op Melba van MAC! 😀

 8. Miranda 7 december 2012 / 11:33

  Ja blush is zo ontzettend mooi, je gezicht ziet er meteen gezonder uit. Ik heb Sleek Rose Gold ook , prachtige kleur! Ik ben ook een groot blush fan 😀

 9. Danielle 7 december 2012 / 11:40

  Blush is mijn favoriete make-up product. Ookal vind ik Highlighter ook erg mooi.

 10. Hester 7 december 2012 / 13:13

  Ik draag geen blush, maar vind het wel een heel mooi product! Die van Sleek zijn lekkere opvallende kleurtjes zeg, haha. Wel heel erg leuk. Het ziet er ook zo lekker ‘eyecandy’ uit!

 11. Lenneke 7 december 2012 / 13:23

  Ik draag elke dag trouw een blush van MAC. Vaak draag ik daar ook nog een schitterende highlighter van MAC bij. Naast mascara, vind ik dat toch wel onmisbare producten!

 12. Chiara 7 december 2012 / 16:42

  Oh ik word hier helemaal hebberig van haha! Ik vind die van Sleek ontzettend mooi! En die van Mac mogen er zeker ook wezen. Luck you (:

 13. Bo 7 december 2012 / 17:29

  Ooooh Sleek en Mac blushes! Een sleek blush staat nog op mijn wishlist (:

 14. Ashley 7 december 2012 / 17:35

  eu mie geud! Dat is echt PRACHTIG! Ik houd ook super veel van blushes <3

 15. Janouk 7 december 2012 / 21:04

  Wauw, wat een prachtige blushes heb jij zeg!

  Ik volg je op bloglovin’. Neem je ook eens een kijkje op mijn blog?

  xoxo

 16. Isabel 8 december 2012 / 18:48

  Leuk! Ik houd ook echt van blush, zooo mooi!

 17. Mieke 8 december 2012 / 19:07

  Ik heb 1 blush en die is van Catrice, heel goedkoop maar blijft prima zitten en ziet er natuurlijk uit. Het ‘echte’ werk eronder (foundation en poeder) heb ik van MaxFactor (Gold)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.