LOVE: Gina Tricot

Onlangs ontdekte ik een ontzettend toffe webshop. Zo tof, dat ik hem graag met jullie wil delen! Het leuke aan deze webshop vind ik dat je mooie items voor een klein prijsje kunt vinden. En de stijl van Gina Tricot; vrouwelijk, stoer, klassiek vind ik geweldig!

Allemaal welkom in mijn kast. Echt waar, als ik een nieuwe garderobe mocht shoppen, kom maar op! Ik zou precies deze dingen uitkiezen.

gina tricot

Een prachtig pailletten jasje als deze zul je nergens anders voor zo’n bedrag vinden. Ik koop normaal gesproken niet zomaar jasjes van 40 euro (hoi, ik ben een budgetliefhebber!), maar voor zo’n jasje zou het heel goed kunnen dat ik het ervoor zou neertellen.

De broek vind ik ook heel mooi en zou ik ook zeker dragen!

En de accessoires vind ik ook echt heel leuk! Waarom? je komt wat meer apartere dingen tegen tegen een vriendelijk prijsje. En deze dingen zijn 100% mijn stijl!

Zelfde verhaal weer met het paillettentasje, 15 euro voor een tasje is niet goedkoop, maar wel als er pailletten op zitten.

Als je benieuwd bent geworden… Je vindt deze items dus op de webshop ginatricot.com!

Dit was even een kort artikel tussendoor, maar ik vind dit merk echt, echt heel leuk! Jammer dat je het online moet bestellen en dat er verzendkosten zijn. Dat is toch vaak een drempel voor mij (die ik niet over ga). Wat vind jij van deze webshop? Is het wat voor jou?

7 reacties

 1. lifesplash 5 oktober 2012 / 07:53

  Looooove! Helemaal mijn ding, haha. Vooral die eerste set met truitjes. Geweldig. 😀 Ik vind de winkel sowieso tof, ik heb hem in Berlijn bezocht en daar wezen shoppen. En of course, ik ben geslaagd. (a’)

 2. Hester 5 oktober 2012 / 07:56

  Wauw, vooral die eerste vier dingen zijn meer dan welkom in mijn kast! Vind alleen 30 voor een blouse best veel, het is volgens mij geen heel goedkope webwinkel. Die trui daarentegen is wel tien euro, lekker goedkoop. Oké, ik ga wel even een kijkje nemen op deze webshop als ik tijd heb 🙂

 3. Danique 5 oktober 2012 / 10:30

  Aaah dit zijn precies de dingen waar ik van hou! Ik vind de kleren ook nog wel echt betaalbaar 😀

 4. Danielle 5 oktober 2012 / 10:40

  Heerlijke webshop, jammer dat je alleen met creditcard kan betalen..

 5. Ilse 5 oktober 2012 / 10:54

  Gave items zeg. 🙂

 6. Suzanne 5 oktober 2012 / 12:40

  ik ken gina tricot al lang, maar suuuuper fijn dat ze nu ook naar nederland verzenden! ik ben vooral fan van de blouse met stud-achtige dingen. leuk dat je ook een budgetliefhebber bent 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.