LOVE LOVE LOVE: Tally Weijl

Afgelopen vrijdag liep ik een rondje door Amersfoort. Ik had het wel een beetje gezien, totdat ik deze winkel tegen kwam. Serieus, Tally Weijl is geweldig! Toen ik vervolgens besloot te zoeken naar meer kwam ik uit bij veeeeel mooie foto’s en nog meer mooie items! Geniet mee en bereid je voor op heel veel afbeeldingen! 😀

tally weijl

Wat voor winkel is het? Vooral jong, fashionable en vooral heel erg betaalbaar!

tally

Het meest fan ben ik van de Tally Weijl kleding. Voor een vriendelijk prijsje heb je een item die inspeelt op de trends van nu. Dat zie je wel heel duidelijk terug! De meeste merken gaan een beetje subtiel en onopvallend in op de trends. Als je een beetje durft en houdt van het volgen van trends, dan ben je hier aan het goede adres.

tally

De truien zijn ook echt prachtig. De exemplaren die je hierboven ziet zijn niet extreem budget (maar toch best wel). Maar in de winkel paste ik een prima trui van een tientje. Hij was er in verschillende kleuren, altijd leuk om je collectie uit te breiden. En weer; ze gaan in op de trends dus ook neon versies lagen erbij!

leggings

En dan de broeken en rokjes! Dit waren misschien wel mijn favoriete items. In de winkel hingen heel veel verschillende gekleurde broeken voor 10 of 15 euro. Dat is wederom leuk als je iets bijzonders wilt kopen wat trendgevoelig is. Ik vind het altijd zonde om daar veel geld aan uit te geven, maar als het op de budget-manier kan dan HOUD ik van het volgen van trends!

jurkjes

En de jurkjes, ook hiervan hadden ze prachtige exemplaren in de winkel hangen. Als je ooit een feestje hebt waarvoor je speciaal iets wilt kopen, dan kun je hier goed terecht. Als je graag voor super classy, basic en goede kwaliteit wilt gaan, dan kun je beter ergens anders heen gaan, haha. Ik denk dat veel mensen die deze winkel binnenlopen denken dat de kleding trashy is. Maar toch, zoals je ook op deze foto’s kunt zien, dat valt heel erg mee!

En ook de accessoires zijn leuk! Niet zo leuk als de kleding, wat mij betreft, ik ben meer fan van de kleding. Ze hebben ook echt van die typische schattige dingetjes, zoals de sokken die je hierboven ziet.

Dit waren mijn favorieten van de Tally Weijl collectie van nu maar de volledige collectie en outfits kun je hier bekijken. Het jammere is dat ze geen webshop hebben, dus je moet echt naar een fysieke winkel toe om het te kunnen kopen. Hopelijk komt daar gauw verandering in!

boekje

Ik kreeg een leuk boekje in de winkel. Hierdoor werd ik nog enthousiaster!

broek

En de broek die ik kocht. Mooi strak, stretchy en fijn lang! (vaak zijn broeken net een beetje te kort voor mijn benen). Het was een maat 42, normaal draag ik maat 38. Nu heb ik geen kleinere gepast, want die waren er niet, maar ik denk dat je ervan uit kan gaan dat de maten best klein vallen. Deze broek was overigens maar 15 euro.

Tally Weijl, waar vind ik dat?

Tally Weil is een merk afkomstig uit Zwitserland. Nu had ik gedacht dat het een winkeltje was waar maar een filiaal van is, maar dit was dus niet zo. Tally Weijl bestaat in totaal uit 760 winkels verdeeld over 31 landen. Wow!

filialen in Nederland

Ik had verwacht dat we in Nederland alleen het filiaal in Amersfoort hadden, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Vandaar dat ik het de moeite waard vond om met jullie te delen! In Nederland vind je maar liefst 8 filialen. Jammer genoeg wel allemaal in het midden( en zuiden) van Nederland, maar dat is altijd beter dan niks!

Je kunt de winkels dus ook in het buitenland vinden, op de site hebben ze een store locator. Dus voor het geval je op vakantie gaat en wil kijken of er een winkel van Tally Weijl in de buurt is, dan kan dat!

Hopelijk vonden jullie het artikel niet te lang, maar ik ben gewoon heel enthousiast! Kende jij Tally Weijl al? Ben je er al eens geweest? En wat vind je van deze winkel, is het iets voor jou, of toch niet echt?

18 reacties

 1. Hester 15 oktober 2012 / 07:19

  Ziet er leuk uit! En inderdaad heel erg betaalbaar, bij die blousen en truien zonder print zestien en met print o.i.d. twintig euro. Dat vind ik niet veel! Wel jammer dat ze geen webshop hebben zeg, zovaak kom ik niet in Amersfoort of de andere plaatsen…

 2. Tineke 15 oktober 2012 / 08:14

  Aah, wat gaaf! Ik leer zoveel nieuwe winkels kennen door jou hahah :p

 3. Alyssa 15 oktober 2012 / 09:49

  Ik kende het merk al langer, maar die winkels liggen helaas niet in elke stad. Leuke items zo te zien, ik vind vooral die sokken erg schattig…haha! (sorry ik heb gewoon een zwak voor leuke sokken :-D)

 4. Mariska 15 oktober 2012 / 11:08

  Zeker leuke items! Vooral de gebreide truien vind ik erg leuk!

 5. Lifesplash 15 oktober 2012 / 11:58

  OOOOH ze verkopen daar freakin’ leuke dingen! I knoooow it, hihi. Vooral die trui met dat hartje, die wil ik hebben. Of die blousjes, of dat jurkje met dat poederroze rokje er aan. <3

 6. MarCreaties 15 oktober 2012 / 17:58

  Vroeger zat het ook in Apeldoorn, maar als ik jouw kaartje moet geloven nu niet meer blijkbaar haha! Moet bekennen dat ik er ook niet heel vaak kwam en er dus ook niet op heb gelet 😛 de collectie ziet er best leuk uit, ik vond het inderdaad altijd aardig trashy, maar dat is nu minder dan vroeger!

 7. Mirthe 15 oktober 2012 / 21:36

  Ah nee, ik vind dit zo’n verschrikkelijke winkel! Ik snap niet helemaal hoe dat kan, want de truien die jij hier post vind ik echt suuupertof, maar als ik zelf eens een Tally Weijl winkel inloop krijg ik spontaan Het Coolcat Gevoel en lijkt alles wat ik aanraak meteen kapot te gaan :’) Misschien toch mijn mening eens herzien!

 8. Ilse 15 oktober 2012 / 22:45

  Jammer zeg dat ze niet in het noorden zitten!

 9. Suzanne 15 oktober 2012 / 23:59

  ik vind tally weyl ook fijn! kom er wel eens in nijmegen 🙂

 10. Petra 16 oktober 2012 / 09:11

  Ik ken de winkel (kom zelf uit Amersfoort) maar ik koop er eigenlijk nooit. Op de een of andere manier trekt het mij niet zo daar. Ik zal ook wel niet hun de doelgroep zijn. Geeft niet. Ik slaag altijd prima bij The Sting of Esprit. Wel leuk dat je zo’n mooie lange blog er aan besteed, want ik denk dat veel andere meiden hier wel een goede tip aan hebben.

 11. Anneke 16 oktober 2012 / 18:47

  Grappig, ik kom heel vaak in Amersfoort en winkel bijna altijd daar. Deze winkel sla ik echter bijna altijd over, omdat ze er zulke harde muziek draaien vaak. Toch eens een kijkje nemen. 😉

 12. Roxanne 16 oktober 2012 / 19:21

  Volgens mij heb ik er ooit een keer een trui van gehad? Ik kende het merk in ieder geval wel al van naam.

 13. Alyssa 20 oktober 2012 / 22:19

  Ik ga daar altijd heen in Den Haag, ze hebben inderdaad superleuke (en goedkope) dingen!!

 14. Lianne 26 oktober 2012 / 20:24

  Heel grappig: Toen ik deze blog las, vond ik het niet super boeiend totdat ik in Utrecht per ongeluk deze winkel binnen liep en ineens armen vol met leuke kleding had, haha! 😀

 15. Tally Weijl online 26 januari 2013 / 15:51

  Altijd leuke kleding bij de Tally Weijl shop!

 16. Samantha 20 augustus 2013 / 14:25

  Je hebt er ook 1 in Enschede , super leuk winkeltje !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.