LOVE: Meeting the bloggers

Toen Jiami mij uitnodigde bij haar thuis met nog meer bloggers, was ik heel blij! Zondag was het zo ver en heb ik een aantal hele leuke, lieve, gezellige bloggers ontmoet. Het is heel leuk om samen te zijn met mensen waarmee je dezelfde passie deelt. Uiteraard maakte ik veel foto’s en ik wil heel graag dit onwijs leuke moment met jullie delen!

meeting-the-bloggers

Lara maakte deze video, die de sfeer weergeeft. Ik vind hem heel leuk 😀

Ik zal even een kort verslagje doen, aan de hand van foto’s en een klein beetje tekst. Gek genoeg was ik helemaal niet zo zenuwachtig, hoewel ik niemand van deze dames eerder had ontmoet. Ik had gewoon een gevoel dat het wel goed zou komen, denk ik. Onderweg in de trein vond ik Lara al, vervolgens ontmoetten we Josephine en Danique op het station. En toen wandelden we door de regen naar Jiami, waar de High Tea ging plaatsvinden.

Jiami had echt super veel moeite gedaan voor de high tea. Alles was tot in de puntjes verzorgd, echt zo lief! Verder heeft Jiami een onwijs lieve moeder, waarvan ik eigenlijk wel heel erg onder de indruk was.

Jaimi komt je misschien wel bekend voor van dit artikel. Ze is nog maar 13, maar in mijn ogen is ze een supervrouw. Een heel erg lief en bijzonder mens.

Ik vond het geweldig om bloggers te ontmoeten. Hoe leuk is het om met een groep dames te zijn die bij het zien van al dat mooie eten hun spiegelreflex camera pakt om foto’s te maken? Haha! Heel erg bijzonder om met zo veel leuke meiden een passie te delen.

Daarnaast voelde ik me ook een beetje vereerd dat ik was uitgenodigd. Allemaal zulke leuke, mooie, getalenteerde meiden met ontzettend leuke (en grote) blogs! Daar zat ik gewoon tussen, jeeej!

Josephine

De meeste van deze foto’s zijn van mijn hand, maar er zitten ook een aantal foto’s tussen van Josephine en Marjolein (en de foto hieronder van Jiami). En uiteraard de video van Lara!

De dames die aanwezig waren op de high tea waren Danique van Glambeauty, Lara van Redlipstickkindofgirl, Marjolein van Marjolean, Esmay van Alaesmay, Jiami van Lifesplash (uiteraard!), Tara en Larissa van Kittehscupcakes, Josephine van Oohlarouge en Gerrianne van Yourbeauuty.

Update: Ook Josephine maakte nog een geweldige video!

Dus… Ik wil deze meiden allemaal heel erg bedanken voor de geweldige middag! En Jiami en haar ouders voor de organisatie en de gastvrijheid. Het was een topdag! 🙂

22 reacties

 1. Emilia 30 oktober 2012 / 08:40

  Het ziet er zo leuk en gezellig uit allemaal, echt supertof dat Jiami dat had georganiseerd!
  Mooie foto’s ook trouwens, ik krijg zoveel trek van die foto’s van het eten hihi. X

 2. Hester 30 oktober 2012 / 08:57

  Ziet er echt supergezellig uit, dat filmpje is ook leuk 😀 En dat eten, aaah! Lekker.

 3. Nora 30 oktober 2012 / 10:37

  Wat ontzettend leuk! Echt een super initiatief van Jiani, je kunt ook zien dat er veel tijd en energie in is gestoken, heel leuk! ^^

 4. Laura 30 oktober 2012 / 11:00

  Wauw Jiami heeft echt haar best gedaan met het eten joh! Ziet er heel leuk uit 🙂

 5. Mariska 30 oktober 2012 / 11:20

  Leuk! Ik heb ze al op meerdere blogs gezien 🙂 ziet er gezellig uit!

 6. Anne 30 oktober 2012 / 11:52

  Wat ontzettend leuk dat Jiami dit had georganiseerd zeg, en het ziet er ook super verzorgd uit. Ik kan me voorstellen dat het hartstikke gezellig is om een middag door te brengen met allemaal mensen die een passie delen 🙂

 7. Femke 30 oktober 2012 / 16:26

  Heel erg leuk zeg, het ziet er zo gezellig uit! Echt heel gaaf dat Jiami dit had georganiseerd. Alles ziet er echt heeerlijk uit trouwens, yum 😀

 8. Esmay 30 oktober 2012 / 16:36

  Joehoeee, het was echt superleuk <3
  Ik voelde me ook al errrug vereerd hihi!

 9. Lianne 30 oktober 2012 / 16:37

  Wat een ontzettend leuk (en lekker!) initiatief! 🙂

 10. Jet 30 oktober 2012 / 17:24

  Leuk initiatief! Erg leuk dat jij ook bent uitgenodigd!

 11. Josephine 30 oktober 2012 / 17:35

  Ja het was heel leuk en je was ook lekker spontaan en leuk om mee te praten. Jiami is inderdaad een schatje. Haha, bijna iedereen had ook een spiegelreflex, zo leuk! Het was inderdaad een topmiddag 😀

 12. Marjolein 30 oktober 2012 / 18:22

  Vond het leuk om je te ontmoeten! En leuke foto’s heb je gemaakt :D.

 13. Tedje 30 oktober 2012 / 20:24

  Ziet eruit als een superleuke meeting! Tof meiden!

 14. Lizzy 30 oktober 2012 / 22:37

  Ziet er super gezellig uit zeg! Leuke foto’s en filmpjes. 🙂

 15. Natasja 31 oktober 2012 / 10:53

  Zo’n leuk initiatief! 🙂 fijn dat iedereen het zo naar zijn zin heeft gehad, ziet er supergezellie uit. ^^

 16. Gerrianne 1 november 2012 / 00:29

  Het was leuk om je te ontmoeten! Hoe vrolijk je ook bent, super tof! In de hoop zien we elkaar allemaal nog eens weer, een geslaagde middag was het & wat had je nog een leuke foto’s gemaakt!

 17. Danique 1 november 2012 / 10:13

  Het was echt zo gezellig! Leuk om je eens te ontmoeten, je bent echt een spontane meid! Van mij mogen er iedere maand wel zulke high tea’s komen hihi, we gaan snel nog eens iets doen met z’n allen!

 18. Leonella 1 november 2012 / 15:18

  Het lijkt me superleuk om andere bloggers te ontmoeten, hoe kwamen jullie zo bij die meeting? Kenden jullie elkaar al (online)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.