LOVE: Mijn TOV Essentials favorieten

Dit is een advertorial

Misschien heb je al eens gehoord van het merk TOV? Zo niet, dan laat ik je hier graag kennis mee maken! TOV is een merk dat voelt als een high-end luxemerk, heeft mooie items in de collectie en maakt onder meer gebruik van rose goud. Sounds good! TOV is onder andere te koop op Sieraden.com. Ik laat je mijn favorieten zien!

TOV

TOV armbanden

En dan komen we gelijk bij de categorie die mijn favoriet is! De armbanden. Ik was nooit zo van de armbanden, maar sinds kort draag ik ze wat meer. Het liefst als ‘arm-candy’, dus meerdere armbandjes samen. Maar een armband van TOV Essentials draag ik graag alleen om mijn arm, die verdient alle aandacht!

TOV ringen

Deze ringen vind ik ook echt heel mooi! Mooi rond en vrouwelijk, heel subtiel, maar toch zeker aanwezig. Daar houd ik van! Voor 59,00 euro heb je al een TOV ring in je bezit.

TOV kettingen

Ook de TOV ketting is een prachtig item. Muntkettingen trekken mij aan omdat er vaak inspirerende boodschappen en betekenissen achter zo’n munt zit. Zo loop je niet alleen met een luxe sieraad om je nek, maar draag je ook een boodschap met je mee.

Toevallig weet ik dat er heel veel meiden weg zijn van rose goud. Nu is het zo dat TOV graag met deze kleur werkt, heel fijn! Zelf heb ik nog geen enkel sieraad van deze kleur in mijn bezit, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er toch ook al wel een tijdje naar zit te kwijlen.

Alle exemplaren in deze blogpost kun je vinden in de categorie TOV Sieraden in de webshop. Verder kun je op Sieraden.com nog veel meer merken vinden waaronder Guess, Esprit, Diesel en SuperTrash. En Fossil! (Hun lederen mannenarmbanden vind ik erg tof!)

Dus, dat waren mijn favorieten! Mijn ultieme favoriet? Ik denk dat dat dan toch een van de armbanden wordt! Kende jij de webshop Sieraden.com al? En het Merk TOV Essentials?

4 reacties

  1. Lenneke 10 oktober 2012 / 10:09

    Ik kende de website en het merk niet, maar ben heel blij dat je het gedeeld hebt! Die muntkettingen… .

  2. Kimberly 10 oktober 2012 / 10:30

    Ik zou graag nog een TOV ketting of armband willen hebben, ik vind ze echt gaaf!

  3. Daniëlle 10 oktober 2012 / 10:49

    Ik kende het nog niet! Ik vind de rechter armband het mooist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.